A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Idegen nyelvű szótanító keresztrejtvények, novellák nyelvtanulóknak

Oktatás, iskola - Nyelvoktatás
2010. december 08. szerda, 15:15


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Idegen nyelvű szótanító keresztrejtvények, novellák nyelvtanulóknak Öt nyelven, több szinten megjelenő szótanító keresztrejtvény sorozatunk játékos formában segíti a nyelvgyakorlást


Idegen nyelvű szótanító keresztrejtvények, novellák nyelvtanulóknakDiák- és tanárkímélő, szótanuló keresztrejtvény-sorozat Sorozatunkat olyan, a tudásszinthez igazodó 100-250,- kétezer szavas szókincsből szerkesztett keresztrejtvények, illetve eredeti nyelven megjelentetett, magyarázatokkal tarkított könyvek alkotják, melyek egyaránt használhatók általános vagy középfokú oktatási intézmények nyelvóráin kiegészítő könyvként, nyelviskolákban, vagy akár otthon is gyakorlás, szintfelmérés, szótanulás céljából. Magasabb szintű kiadványainkat főiskolásoknak, egyetemistáknak is ajánljuk. Kiadványaink többszörösen ellenőrzöttek, a szókincset, meghatározásokat nyelvtanárok és anyanyelvi lektorok segítségével válogatjuk össze. Nyelvtanulók szókincsfejlesztő keresztrejtvénykönyv-sorozata: -szisztematikus szókincsépítés, nyelvtani gyakorlatok -megoldások és szószedet a füzetek végén az önálló gyakorláshoz -több tucat illusztrált keresztrejtvény szintenként -viccek, közmondások, kulturális érdekességek a fősorokban Miért szeretik a nyelvtanulók? -mindenki megtalálja a nyelvtudásának megfelelő szintű kötetet (angol és német nyelven már 7 szint 250-2500 szóval) -a memorizálást könnyíti a fontos szavak többszöri előfordulása a játékos fejtörés közben már érezhető a fejlődés Kiadványainkat nyelvtanulók számára készítettük, hogy lehetővé tegyük szókincsük játékos formában való aktivizálását és fejlesztését. A rejtvényeket a szórakoztatás mellett a gondosan válogatott szókincs didaktikus tagoltsága jellemzi. Az adott szintnek megfelelően minden füzet tartalmaz több tucat nyelvtani szerkezetet, beszélt és írott nyelvi kifejezést. Az egyéni nyelvtanulás és vizsgára készülés mellett sorozatunk ideális segédeszköz az iskolákban is, mivel a rejtvények szókészlete illeszkedik az általános- ill. középiskolai tananyagba


Az oldal URL-je: Idegen nyelvű szótanító keresztrejtvények, novellák

Az oldalt beküldte: zolipapa


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Csajozni milyen dumával érdemes?

Tanulj meg olyan formulákat, amelyekkel bármilyen körülmények között le tudod nyűgözni a legszebb és legokosabb lányokat is! Most bemagolt frázisok nélkül, kizárólag a természetes ismerkedés jegyében!


Angol nyelvvizsga feladatok, tesztek, videók és egyéb hasznos anyagok gyűjtemény

A honlap az angol nyelvet tanulóknak nyújt ingyenes segítséget az interaktív és letölthető nyelvvizsga feladatokkal, egyéb nyelvtani és szókincstesztekkel valamint hasznos videókkal.


Oxford University Press Szeged

Szegedi Oxford University Press mintaboltja, a kiadó könyvkínálata megtekinthető és megvásárolható üzletünkben, illetve a weben. Üzletünkben az ELT, azaz az angol nyelv tanításával kapcsolatos könyvek érhető el kiegészítőkkel.


Vállalkozó Tanoda, üzleti-marketing tanfolyamok Budapest, Pécs

Üzleti képzések, vállalkozásfelpörgető és marketing tanfolyamok Budapesten és Pécsett, a Vállalkozó Tanodánál! Személyre és vállalkozásra szabott kisvállalati marketing tanácsadás!


Matematika felkészítés személyesen Kőbányán vagy online

Haladás a köbön! Integráld tudásod matematika magánóráimon személyre szabott, sikerorientált módszerekkel! Spórold meg az utazási időt! Válaszd az online lehetőséget!


Sminkiskola

Oktatóink nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy a megszerzett tudás piacképes legyen a klasszikus sminkes alapok mellett modern technikák, aktuális szakmai trendek is bekerülnek oktatási anyagunkba.