A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Lovári cigány nyelvtanfolyam és magántanár

Oktatás, iskola - Nyelvoktatás
2010. február 07. vasárnap, 18:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Lovári cigány nyelvtanfolyam kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsgáig. Budapesten az Örs vezér tér közvetlen közelében egyéni és csoportos órák Rigó utcai vizsgáztató tanártól. Számtalan referencia bizonyítja hatékonyságunkat.


Lovári cigány nyelvtanfolyam és magántanárSaját otthonomban, Budapesten az Örs vezér tere közvetlen közelében fogadom a magántanítványokat. 3000-forintot kérek 45 percért, függetlenül a tanfolyamon résztvevők számától. Hat személynél több tagú csoportot azonban nem érdemes indítani, ezért egy személy számára 500-tól 3000 forintig terjedhet, attól függően, hogy hány társsal tanul együtt. Előre fizetni nem kell, csakis a megtartott órák díját kérem, viszont csoport esetén, annak a részét is ki kell fizetni, aki nem jön el, vagy az egész órát idejében (legalább egy nappal korábban) lemondani. Mivel hétköznap délelőttönként egy középiskolában tanítok cigány nyelvet, hétköznap délután háromtól, hétvégén pedig délelőtt tizenegy órától állok a magántanítványok rendelkezésére. A nyelvtanfolyamok konkrét időpontját egyénileg vagy csoportosan egyeztetjük. Változó műszakban dolgozó vagy kiszámíthatatlan elfoglaltságokkal rendelkező egyéneknél alkalmanként is megbeszélhető, nem szükséges mindig ugyanabban a fix időpontban tanulni.


Az oldal URL-je: Lovári nyelvtanfolyam Budapesten vizsgáztató tanártól

Az oldalt beküldte: Balogh Bori


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Sikeresnyelvvizsga.hu

Élő internetes nyelvtanfolyamok nyelvvizsga garanciával minden nyelven és minden szinten. Vegyél részt egy ingyenes próbaórán!


Angol tanár

Speciális angoltanítás látványos beszédkészség-fejlesztéssel, minden vizsgára felkészítés, nyelvtanulási nehézségek hatékony kezelése. Ingyenes első angol óra és tudásszint felmérés.


Műkörömépítő tanfolyam

OKJ-s képzések - műkörömépítő tanfolyamok indulnak országosan, több helyszínen is. La Vision Studio Oktatási Központ - a minőségi szakoktatásért. Jelentkezni Fagyal Attilánál.


Idegen nyelvű szótanító keresztrejtvények, novellák nyelvtanulóknak

Idegen nyelvű szótanító keresztrejtvények, novellák nyelvtanulóknak Öt nyelven, több szinten megjelenő szótanító keresztrejtvény sorozatunk játékos formában segíti a nyelvgyakorlást


Gönczy Pál Általános Iskola - Gönczy Tehetségpont

Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola és a Gönczy tehetségpont weblapjai. Intézményünk tehetséggondozó programja a Kiválóan Akkreditált Tehetségpont címet nyerte el.


Belőled is lehet a parkett ördöge?

Te is régóta tervezed, hogy megtanulsz táncolni? Gyerekkorodban sajnos ez kimaradt, de felnőttként meg már nem vagy biztos benne, hogy képes vagy rá? Úgy gondolod, hogy nem éppen vagy egy táncos alkat? Vagy éppen nincs táncpartnered?


Villanyszerelő képzés

Az elektromosság olyannyira szerves része az életünknek, hogy lassan már csak a hiánya merül fel otthonunkban. Villanyszerelőkre mindig szükség lesz, amíg elektromosság létezik a világon.