A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Jégmadárovi Családi Napközi

Oktatás, iskola - Óvoda
2014. április 13. vasárnap, 17:47


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jégmadásr családi napközi várja a gyermekeket akár 20 hetes kortól, a XV. kerületi Beller Imre utcában. A Családi napközi 7 fős csoportokban működik, csoportonként 2 gondozó felügyeli a a gyermekeket.


Jégmadárovi Családi NapköziVárja szeretettel a gyerekeket már 20 hetes kortól a jégmadár családi napközi a XV. Beller Imre utcában. Kollegáink szakszereűen látják el a piciket, nálunk a szülők biztonságban és jókezekben tudhatják germekeiket, nagyokra pedig odafigyelnek. Szenzomotoros vizsgálattot végzünk, hogy hol tart fejlődésben az Ön gyermeke, így a legjobb csoportba kerül, ahol fejlettségi szintjén vesz részt a nekik szóló foglalkozásokban. Külön foglalkozások a piciknek, előremutató játszás, felkészülés az iskolai évekre. Zenebölcsi foglalkozás egy héten négy alkalommal van , TSMT torna a mozgás fejlődéséért. Délutáni kiemelt foglalkozások a balett és a korcsolya, melyen minden gyermek résztvehet. Előtérben van az anyanyelvi nevelés a gyermekek választékos beszédstílusának elősegítése valamint szókincsének bővítése. Egy csoport maximális létszáma 7 fő minden Családi napközi tanfolyamot végzett rátermett gondozóval. A gyermekeknek naponta 4x biztosítunk étkezést. Lehetőség van gyerekzsúrok megtartására a terem kibérlésével.


Az oldal URL-je: Jégmadárovi Családi Napközi

Az oldalt beküldte: Balogh Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

2F Iskola Kft.

A számítógép ma már nem csak a munka területén nélkülözhetetlen, hanem a mindennapi életben is. Képzéseinken ezért elsősorban számítástechnikai gondolkodásmódot tanítunk.


Hollywood Nails - Pilisvörösvár

OKJ Műköröm építő kéz- és lábápoló tanfolyam. Tanulj a profiktól Pilisvörösváron. Jelentkezés a weboldalunkon, vagy személyesen a helyszínen egyeztetett időpontban.


Minősített pályázatíró tanfolyam

Tanfolyamunk az új prioritások szerint pályázható uniós források felhasználásához, az új irányelveknek megfelelő projektek összeállításához, pénzügyi tervezéséhez nyújt gyakorlati segítséget.


Döntök.hu - a pályaválasztási portál.

Pályaválasztást elősegítő információs oldal általános- és középiskolások számára. Az oldal számos hasznos információt nyújt álláskeresők részére is. Döntök.hu - a pályaválasztási portál.


Felnőttképzés és további tanfolyamok 1 helyen

Tanfolyamok, OKJ képzések adatbázisa, ahol képzések széles kínálatából válogathat. Suli kereső, tanfolyam kereső és a képzésekről közzétett részletes információk segítik a választást.


Családi napközi

A magánóvoda mind a felnőtteknek, mind a lurkóknak nagyon jó. A szülők eltudnak menni pihenni, a gyerekek pedig sokat játszhatnak és tanulhatnak a magánóvoda falai közt.


Matematika felkészítés személyesen Kőbányán vagy online

Haladás a köbön! Integráld tudásod matematika magánóráimon személyre szabott, sikerorientált módszerekkel! Spórold meg az utazási időt! Válaszd az online lehetőséget!