A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Jégmadárovi Családi Napközi

Oktatás, iskola - Óvoda
2014. április 13. vasárnap, 17:47


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jégmadásr családi napközi várja a gyermekeket akár 20 hetes kortól, a XV. kerületi Beller Imre utcában. A Családi napközi 7 fős csoportokban működik, csoportonként 2 gondozó felügyeli a a gyermekeket.


Jégmadárovi Családi NapköziVárja szeretettel a gyerekeket már 20 hetes kortól a jégmadár családi napközi a XV. Beller Imre utcában. Kollegáink szakszereűen látják el a piciket, nálunk a szülők biztonságban és jókezekben tudhatják germekeiket, nagyokra pedig odafigyelnek. Szenzomotoros vizsgálattot végzünk, hogy hol tart fejlődésben az Ön gyermeke, így a legjobb csoportba kerül, ahol fejlettségi szintjén vesz részt a nekik szóló foglalkozásokban. Külön foglalkozások a piciknek, előremutató játszás, felkészülés az iskolai évekre. Zenebölcsi foglalkozás egy héten négy alkalommal van , TSMT torna a mozgás fejlődéséért. Délutáni kiemelt foglalkozások a balett és a korcsolya, melyen minden gyermek résztvehet. Előtérben van az anyanyelvi nevelés a gyermekek választékos beszédstílusának elősegítése valamint szókincsének bővítése. Egy csoport maximális létszáma 7 fő minden Családi napközi tanfolyamot végzett rátermett gondozóval. A gyermekeknek naponta 4x biztosítunk étkezést. Lehetőség van gyerekzsúrok megtartására a terem kibérlésével.


Az oldal URL-je: Jégmadárovi Családi Napközi

Az oldalt beküldte: Balogh Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Német nyelvoktatás, Német fordítás

Magyar nyelvoktatás német nyelvoktatás, német fordítás a Linguart nyelviskolánál

Hollywood Nails - Pilisvörösvár

OKJ Műköröm építő kéz- és lábápoló tanfolyam. Tanulj a profiktól Pilisvörösváron. Jelentkezés a weboldalunkon, vagy személyesen a helyszínen egyeztetett időpontban.


Biztonsági őr képzés

Tanfolyamainkon kizárólag a vagyonőri képzésben jártas pedagógusokat, jogászokat, rendőröket, lövészet és önvédelem oktatókat foglalkoztatunk, és saját gondozású szakkönyveink állnak rendelkezésre.


Barista, bármixer, szakács tanfolyamok

Lendítse fel gasztronómiai vagy kiskereskedelmi vállalkozását, válasszon képzéseink közül a METRO Vevőakadémián! Barista, bármixer, szakács, kiskereskedelmi és üzletvezetői tanfolyamok, képzések


Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Áruházunk segítséget nyújt mindenki számára, aki az angol nyelvvel szeretne foglalkozni. Külföldre utazóknak, nyelvvizsgára készülőknek.


Birdy-English - Angol tanár Budapest II. kerületében

Nyelvtanfolyamot keres, amit az angol tanár Budapest belvárosától messzebb, nyugodt, kellemes környezetben tart? A Birdy-English-nél az angol tanár Budapest budai oldalának csendes, kellemes környezetben tartja az órákat minden szinten.


Sminkiskola

Oktatóink nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy a megszerzett tudás piacképes legyen a klasszikus sminkes alapok mellett modern technikák, aktuális szakmai trendek is bekerülnek oktatási anyagunkba.