A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Jégmadárovi Családi Napközi

Oktatás, iskola - Óvoda
2014. április 13. vasárnap, 17:47


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jégmadásr családi napközi várja a gyermekeket akár 20 hetes kortól, a XV. kerületi Beller Imre utcában. A Családi napközi 7 fős csoportokban működik, csoportonként 2 gondozó felügyeli a a gyermekeket.


Jégmadárovi Családi NapköziVárja szeretettel a gyerekeket már 20 hetes kortól a jégmadár családi napközi a XV. Beller Imre utcában. Kollegáink szakszereűen látják el a piciket, nálunk a szülők biztonságban és jókezekben tudhatják germekeiket, nagyokra pedig odafigyelnek. Szenzomotoros vizsgálattot végzünk, hogy hol tart fejlődésben az Ön gyermeke, így a legjobb csoportba kerül, ahol fejlettségi szintjén vesz részt a nekik szóló foglalkozásokban. Külön foglalkozások a piciknek, előremutató játszás, felkészülés az iskolai évekre. Zenebölcsi foglalkozás egy héten négy alkalommal van , TSMT torna a mozgás fejlődéséért. Délutáni kiemelt foglalkozások a balett és a korcsolya, melyen minden gyermek résztvehet. Előtérben van az anyanyelvi nevelés a gyermekek választékos beszédstílusának elősegítése valamint szókincsének bővítése. Egy csoport maximális létszáma 7 fő minden Családi napközi tanfolyamot végzett rátermett gondozóval. A gyermekeknek naponta 4x biztosítunk étkezést. Lehetőség van gyerekzsúrok megtartására a terem kibérlésével.


Az oldal URL-je: Jégmadárovi Családi Napközi

Az oldalt beküldte: Balogh Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Suliszerviz Oktatási és Szakértői Iroda Kft.

Pedagógus továbbképzés, ECDL, ECDL vizsgaközpont Debrecen, felnőttképzés, szakértői intézet - Suliszerviz Kft. A Suliszerviz Kft. megalakulása óta (1995-től) foglalkozik felnőttképzések szervezésével, lebonyolításával.


Nyelviskola Szigetszentmiklóson és vonzáskörzetében

Normál és online nyelvtanfolyamok magánszemélyek és vállalkozások számára is. Külföldi lehetőségeket és változatos nyelvi programokat biztosítunk diákjaink részére. Vállalunk továbbá tolmácsolást, fordítást.


ingyenes OKJ képzések - Dél-Balatoni Szakközépiskola

Felsőfokú szakképzések és ingyenes OKJ képzések marketing, idegenforgalom, sport, kereskedelem és hajózás témakörökben! Gyakorlatorientált képzések!


Keress akár 4000 Ft-ot óránként a KoroKan masszázzsal

A KoroKan egy 100 fogásból álló, meghatározott koreográfia és mindig azonos sorrend alapján végzett masszázs terápia, amelynek eredete a kínai shaolin szerzetesekhez vezethető vissza.


Online német portál - Ingyenes nyelvtanulás

Online német portál: Német nyelvtani magyarázatok, nyelvvizsgák összehasonlítása, nyelviskola és nyelvtanár gyűjtemény, ingyenes nyelvtanulás tesztekkel!


Legyél te is világbajnok!

Szeretnél valamiben világbajnok lenni? Szeretnél embereket szebbé, vagányabbá, elégedettebbé, magabiztosabbá tenni? Akkor nem baj, ha nem vagy élsportoló, elszántsággal és tehetséggel még fodrász világbajnok is lehetsz!


4 KerékAutósiskola Pécs

Multimédiás elméleti oktatással, korszerű járműparkkal, jól felkészült oktatói csapattal, rendkívül kedvezményes árakkal várjuk leendő tanulóinkat. Diákoknak kedvezmény!