A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Jégmadárovi Családi Napközi

Oktatás, iskola - Óvoda
2014. április 13. vasárnap, 17:47


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jégmadásr családi napközi várja a gyermekeket akár 20 hetes kortól, a XV. kerületi Beller Imre utcában. A Családi napközi 7 fős csoportokban működik, csoportonként 2 gondozó felügyeli a a gyermekeket.


Jégmadárovi Családi NapköziVárja szeretettel a gyerekeket már 20 hetes kortól a jégmadár családi napközi a XV. Beller Imre utcában. Kollegáink szakszereűen látják el a piciket, nálunk a szülők biztonságban és jókezekben tudhatják germekeiket, nagyokra pedig odafigyelnek. Szenzomotoros vizsgálattot végzünk, hogy hol tart fejlődésben az Ön gyermeke, így a legjobb csoportba kerül, ahol fejlettségi szintjén vesz részt a nekik szóló foglalkozásokban. Külön foglalkozások a piciknek, előremutató játszás, felkészülés az iskolai évekre. Zenebölcsi foglalkozás egy héten négy alkalommal van , TSMT torna a mozgás fejlődéséért. Délutáni kiemelt foglalkozások a balett és a korcsolya, melyen minden gyermek résztvehet. Előtérben van az anyanyelvi nevelés a gyermekek választékos beszédstílusának elősegítése valamint szókincsének bővítése. Egy csoport maximális létszáma 7 fő minden Családi napközi tanfolyamot végzett rátermett gondozóval. A gyermekeknek naponta 4x biztosítunk étkezést. Lehetőség van gyerekzsúrok megtartására a terem kibérlésével.


Az oldal URL-je: Jégmadárovi Családi Napközi

Az oldalt beküldte: Balogh Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Általános Iskola Csólyospálos

Bács-kiskun megyében működő intézményünk a Csólyospálosi Általános Iskola honlapját tekinthetik meg a kedves érdeklődők, ha a katalógusban használt weblinkre kattintanak.


Pedagógusképzés, továbbképzés

A Támop-3.1.5-ös pályázati konstrukció pedagógusok képzésére és továbbképzésére ad lehetőséget 5-100 millió forintos pályázónkénti támogatási kereten belül. A pályázat önerő nélkül is igénybe vehető.


Belőled is lehet a parkett ördöge?

Te is régóta tervezed, hogy megtanulsz táncolni? Gyerekkorodban sajnos ez kimaradt, de felnőttként meg már nem vagy biztos benne, hogy képes vagy rá? Úgy gondolod, hogy nem éppen vagy egy táncos alkat? Vagy éppen nincs táncpartnered?


Irodalom és nyelvtan tanítás Székesfehérváron

Ha gondot okoz a helyesírás, vagy az irodalom, itt az ideje, hogy változtass rajta! Tudtad, hogy a magyar kötelező érettségi tárgy? Én segíthetek, hogy a legjobb eredményt hozd ki magadból és jó jegyet szerezz az iskolába!


Alap gitárakkordok elsajátítása a neten

Elkezdtél gitározni, de gondod akadt a gitárakkordokkal? Online kurzusunkon most ingyen megtanulhatod a legfontosabb alapakkordokat úgy is, ha nincs különösebb zenei előképzettséged.


Skip online magazin

A Skip magazin egy fiataloknak szóló internetes olvasmány, amely több oldalon szórakoztatja olvasóit. Többek közt jó néhány ötletet sorakoztat fel az aktív időtöltéshez.


Profi Magántanár Budapest

Angol, olasz, spanyol és francia nyelvoktatás Budapesten a XIII. kerületben, vagy online! Több éves tapasztalattal, sokszínű és hasznos tananyaggal várok mindenkit a kezdőktől a haladókig!