A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Jégmadárovi Családi Napközi

Oktatás, iskola - Óvoda
2014. április 13. vasárnap, 17:47


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jégmadásr családi napközi várja a gyermekeket akár 20 hetes kortól, a XV. kerületi Beller Imre utcában. A Családi napközi 7 fős csoportokban működik, csoportonként 2 gondozó felügyeli a a gyermekeket.


Jégmadárovi Családi NapköziVárja szeretettel a gyerekeket már 20 hetes kortól a jégmadár családi napközi a XV. Beller Imre utcában. Kollegáink szakszereűen látják el a piciket, nálunk a szülők biztonságban és jókezekben tudhatják germekeiket, nagyokra pedig odafigyelnek. Szenzomotoros vizsgálattot végzünk, hogy hol tart fejlődésben az Ön gyermeke, így a legjobb csoportba kerül, ahol fejlettségi szintjén vesz részt a nekik szóló foglalkozásokban. Külön foglalkozások a piciknek, előremutató játszás, felkészülés az iskolai évekre. Zenebölcsi foglalkozás egy héten négy alkalommal van , TSMT torna a mozgás fejlődéséért. Délutáni kiemelt foglalkozások a balett és a korcsolya, melyen minden gyermek résztvehet. Előtérben van az anyanyelvi nevelés a gyermekek választékos beszédstílusának elősegítése valamint szókincsének bővítése. Egy csoport maximális létszáma 7 fő minden Családi napközi tanfolyamot végzett rátermett gondozóval. A gyermekeknek naponta 4x biztosítunk étkezést. Lehetőség van gyerekzsúrok megtartására a terem kibérlésével.


Az oldal URL-je: Jégmadárovi Családi Napközi

Az oldalt beküldte: Balogh Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Közép Utcai Óvoda

A Közép Utcai Óvoda legfőgg célkitűzése, hogy a gyermekek szeretetteljes, nyugodt légkörben, esztétikus környezetben, jó körülmények között töltsék óvodás éveiket.


Keress akár 4000 Ft-ot óránként a KoroKan masszázzsal

A KoroKan egy 100 fogásból álló, meghatározott koreográfia és mindig azonos sorrend alapján végzett masszázs terápia, amelynek eredete a kínai shaolin szerzetesekhez vezethető vissza.


Angol nyelvvizsga feladatok, tesztek, videók és egyéb hasznos anyagok gyűjtemény

A honlap az angol nyelvet tanulóknak nyújt ingyenes segítséget az interaktív és letölthető nyelvvizsga feladatokkal, egyéb nyelvtani és szókincstesztekkel valamint hasznos videókkal.


Belőled is lehet a parkett ördöge?

Te is régóta tervezed, hogy megtanulsz táncolni? Gyerekkorodban sajnos ez kimaradt, de felnőttként meg már nem vagy biztos benne, hogy képes vagy rá? Úgy gondolod, hogy nem éppen vagy egy táncos alkat? Vagy éppen nincs táncpartnered?


Fodrász képzés

Fodrász képzés szerepel a terveid között? Még nem találtál megfelelő iskolát mindennek kivitelezésére? Ha még nem tudod, hogy kihez lenne célszerű fordulnod, akkor mindenképpen látogass el honlapunkra és tájékozódj bővebben!


Scorbis, az okos portál

A scorbis.com az ország egyik legújabb oktatási portálja. Az oldal lényege az online oktatás. Az oktatók és tanulók otthonról vehetnek részt a magánórán. Az oktatás a virtuális tantermekben zajlik.


Temp-óra Tanoda - Napközi magyar, angol, matek magántanárokkal

A Temp-óra Tanoda magyar, angol, matek magántanár csapata segít gyermekének házi feladata elkészítésében és megértésében egyaránt, miközben odafigyelünk gyermeke lelki és mentális fejlődésében is.