A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


E-Learning

Oktatás, iskola - Segédletek
2011. április 04. hétfő, 18:28


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az efeb egy olyan iskola,ahol minden korosztály megtalálja a neki legmegfelelőbb képzést. Foglalkozunk érettségi felkészítéssel, vannak OKJ-s tanfolyamaink, nyelvtanfolyamaink.


e-learningÉrettségi előtt állsz, és szeretnél bejutni államilag támogatott felsőoktatásba vagy okj-s képzésen szeretnél rész venni? Ha képezni szeretnéd magad, mi tudunk neked segíteni. Vegyük sorra miben is segíthet neked az efeb. hu. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítónk továbbképzési lehetőségeket. Hogy a karrierünk felfelé íveljen elengedhetetlen az életen át tartó tanulás, így azon vagyunk, hogy minden feltételt megteremtsünk önnek ehhez. OKJ-s felnőtt képzéseink igen nagy választékban állnak a rendelkezéseire, ossza be szabadidejét és tanuljon e-learning formájában. Középiskolai tanulmányaid után válassz egy megfelelő szakmát, és képezd magad nálunk tovább. Válassz tandíjmentes szakképzéseink közül, és mindezek mellett emelt óraszámú nyelvoktatásban vehetsz részt és. A képzési idő alatt akár több szakmát is elsajátíthatsz. Képezze magát e-learning formájában. Ha a munka mellett nincs ideje tanfolyamra járni válassza ezt a megoldást. Ha már tovább képeztük magunkat nem árt egy jól használható nyelvismeret.


Az oldal URL-je: e-learning

Az oldalt beküldte: bence


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Hollywood Nails - Pilisvörösvár

OKJ Műköröm építő kéz- és lábápoló tanfolyam. Tanulj a profiktól Pilisvörösváron. Jelentkezés a weboldalunkon, vagy személyesen a helyszínen egyeztetett időpontban.


A ma létező egyik leghatékonyabb angol nyelvtanulási módszer

Az angol nyelv elsajátításához a TPRS módszer ma a leghatékonyabb nyelvoktatási technika. Az angol nyelv közel anyanyelvi szintű használatának eléréséhez az egyik legalkalmasabb módszer, akár felnőtt fejjel is.


Ilia Zsolt - gitártanár

Csoportos és egyéni gitárórák, nem csak bátraknak! Kezdők, közép haladó, haladók számára! Az alapoktól kezdődően, a profi összetett játéktechnikákig mindent elsajátíthatsz magánóráimon, kurzusaimon! A zene legyen veled!


Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Áruházunk segítséget nyújt mindenki számára, aki az angol nyelvvel szeretne foglalkozni. Külföldre utazóknak, nyelvvizsgára készülőknek.


Angol és üzleti angol oktatás, nyelvvizsgára felkészítés, beszédfejlesztés

Sokéves tapasztalattal, referenciákkal rendelkező angoltanár várja tanítványai jelentkezését Budapesten, a Corvin mozi szomszédságában. Professzionális színvonalú, stresszmentes légkörű órák, nyelvvizsgára felkészítés.


Tanulj meg gitározni a neten!

Internetes alaptanfolyam kezdő gitárosoknak! Most minden alapfogást megtanulhatsz teljesen ingyen és élményközpontúan anélkül, hogy magántanárhoz kellene járnod!


Tanfolyam - Polgárék Kft

A Polgárék Kft. garantálja, az akadálymentes szervezést, Önhöz igazodva, rugalmasan, hogy részt tudjon venni kényelmesen az előadásokon. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb képzési helyszínt, ami lakóhelyéhez közel esik.