A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


E-Learning

Oktatás, iskola - Segédletek
2011. április 04. hétfő, 18:28


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az efeb egy olyan iskola,ahol minden korosztály megtalálja a neki legmegfelelőbb képzést. Foglalkozunk érettségi felkészítéssel, vannak OKJ-s tanfolyamaink, nyelvtanfolyamaink.


e-learningÉrettségi előtt állsz, és szeretnél bejutni államilag támogatott felsőoktatásba vagy okj-s képzésen szeretnél rész venni? Ha képezni szeretnéd magad, mi tudunk neked segíteni. Vegyük sorra miben is segíthet neked az efeb. hu. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítónk továbbképzési lehetőségeket. Hogy a karrierünk felfelé íveljen elengedhetetlen az életen át tartó tanulás, így azon vagyunk, hogy minden feltételt megteremtsünk önnek ehhez. OKJ-s felnőtt képzéseink igen nagy választékban állnak a rendelkezéseire, ossza be szabadidejét és tanuljon e-learning formájában. Középiskolai tanulmányaid után válassz egy megfelelő szakmát, és képezd magad nálunk tovább. Válassz tandíjmentes szakképzéseink közül, és mindezek mellett emelt óraszámú nyelvoktatásban vehetsz részt és. A képzési idő alatt akár több szakmát is elsajátíthatsz. Képezze magát e-learning formájában. Ha a munka mellett nincs ideje tanfolyamra járni válassza ezt a megoldást. Ha már tovább képeztük magunkat nem árt egy jól használható nyelvismeret.


Az oldal URL-je: e-learning

Az oldalt beküldte: bence


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

2F Iskola Kft.

A számítógép ma már nem csak a munka területén nélkülözhetetlen, hanem a mindennapi életben is. Képzéseinken ezért elsősorban számítástechnikai gondolkodásmódot tanítunk.


EURO Nyelviskola

Nyelviskolánk 1996-óta szervez Budapest belvárosában kedvező árakon nyelvtanfolyamokat öt nyelven. 399.- forint / órától tanulhatsz angol, német, spanyol, francia és olasz nyelven.


Kozmetikus képzés

OKJ-s kozmetikus képzések indulnak országosan, több helyszínen is. Nemzetközi bizonyítvány (EUROPASS) igényelhető. Kozmetikus tanfolyam akár részletfizetésre is!


Angol érettségi és nyelvvizsga feladatok

Ha angolt tanulsz és szeretnél nyelvvizsgázni ill. közeleg az angol érettségi vizsgát, látogass el oldalunkra, ahol ingyenes naponta frissülő angol tananyagot és teszteket találsz.


Biztonsági őr képzés

Tanfolyamainkon kizárólag a vagyonőri képzésben jártas pedagógusokat, jogászokat, rendőröket, lövészet és önvédelem oktatókat foglalkoztatunk, és saját gondozású szakkönyveink állnak rendelkezésre.


Felnőttképzés és további tanfolyamok 1 helyen

Tanfolyamok, OKJ képzések adatbázisa, ahol képzések széles kínálatából válogathat. Suli kereső, tanfolyam kereső és a képzésekről közzétett részletes információk segítik a választást.


Online német portál - Ingyenes nyelvtanulás

Online német portál: Német nyelvtani magyarázatok, nyelvvizsgák összehasonlítása, nyelviskola és nyelvtanár gyűjtemény, ingyenes nyelvtanulás tesztekkel!