A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Snickers Rally Team | Budapest-Bamako | Magyar Kalandrally | Hungarian Challenge

Sport - Autó és motor sport
2010. június 11. péntek, 10:10


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Snickers Rally Team 2006 óta indul tájékozódási rallyversenyeken, a 2009-es Budapest-Bamako futamon 8., a 2010-es versenyen pedig 4. helyezést ért el. A weboldalon az aktuális futamokról és eredményekről lehet tájékozódni.


Snickers Rally Team | Budapest-Bamako | Magyar Kalandrally | Hungarian ChallengeA weboldalon az aktuális versenyeken kívül a régebbi futamok beszámolói is olvashatóak, a Budapest-Bamako rallyverseny napi szintű blogszerű írások, afrikai rallyfotókkal illusztrálva. Olvashattok az aktuális gondokról, láthattok sára ragadt terepjárókat, az afrikai homokdűnén fejreállt versenyautót, és rohangászó, terepfeladatokat megoldó versenyzőket. A csapat két tagja mellett nem szabad megfeledkezni az autóról sem, amely eredetileg egy "egyszerű" terepjáróként kezdte karrierjét - Nissan Patrol - de mostanra már minden körülmény között megállja helyét a teljes átalakítás óta. Gyertek nézzetek rallyfotókat, ollvassatok beszámolókat, szurkoljatok Ti is, válasszatok kedvenc csapatot. Egy olyan versenysorozat részesei lehettek, ahol a versenyzők kézzelfoghatóak, a futam utáni bulikon Veletek szórakoznak együtt. Ha jó szórakozást kerestek hétvégente, ebben a közösségben megtaláljátok. Bejárjuk együtt Magyarországot, szabadban vagyunk és egy nagyon jó közösségben élvezhetjük az aktív pihenést.


Az oldal URL-je: Snickers Rally Team, rallyfutamok, eredmények

Az oldalt beküldte: bubu001


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Gibbon Slacklines

Gibbon Slackline termékek, videók, fórum. Ez a sport kiválóan fejleszti az egyensúly érzéked, javítja a koncentrációs készséged, emellett nagyon látványos is.


Kigarukai Aikido

Klubunk immáron öt éve biztosít vidám és felszabadult edzési lehetőséget Budapesten, a XIV. kerületben. Edzéseinken bárki megtanulhatja az aikido fogásait és egy jót mozoghat. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Edzéstervek a maximális kondicióért

Oldalunkon mindenki megtalálhatja a saját céljához igazított leghatékonyabb edzésterveket, legyen a cél izomnövelés, erősítés, fogyás, celeb fitnesz, otthon végezhető gyakorlatok, vagy bármilyen egyéb!