A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Snickers Rally Team | Budapest-Bamako | Magyar Kalandrally | Hungarian Challenge

Sport - Autó és motor sport
2010. június 11. péntek, 10:10


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Snickers Rally Team 2006 óta indul tájékozódási rallyversenyeken, a 2009-es Budapest-Bamako futamon 8., a 2010-es versenyen pedig 4. helyezést ért el. A weboldalon az aktuális futamokról és eredményekről lehet tájékozódni.


Snickers Rally Team | Budapest-Bamako | Magyar Kalandrally | Hungarian ChallengeA weboldalon az aktuális versenyeken kívül a régebbi futamok beszámolói is olvashatóak, a Budapest-Bamako rallyverseny napi szintű blogszerű írások, afrikai rallyfotókkal illusztrálva. Olvashattok az aktuális gondokról, láthattok sára ragadt terepjárókat, az afrikai homokdűnén fejreállt versenyautót, és rohangászó, terepfeladatokat megoldó versenyzőket. A csapat két tagja mellett nem szabad megfeledkezni az autóról sem, amely eredetileg egy "egyszerű" terepjáróként kezdte karrierjét - Nissan Patrol - de mostanra már minden körülmény között megállja helyét a teljes átalakítás óta. Gyertek nézzetek rallyfotókat, ollvassatok beszámolókat, szurkoljatok Ti is, válasszatok kedvenc csapatot. Egy olyan versenysorozat részesei lehettek, ahol a versenyzők kézzelfoghatóak, a futam utáni bulikon Veletek szórakoznak együtt. Ha jó szórakozást kerestek hétvégente, ebben a közösségben megtaláljátok. Bejárjuk együtt Magyarországot, szabadban vagyunk és egy nagyon jó közösségben élvezhetjük az aktív pihenést.


Az oldal URL-je: Snickers Rally Team, rallyfutamok, eredmények

Az oldalt beküldte: bubu001


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Aerobic

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG! Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma, magabiztosság, biztonság, harmónia..stb.


Tánciskola

Szeret táncolni? Szeretne profi táncos lenni? Ha még nem talált ehhez megfelelő tánciskolát, akkor mindenképpen látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben!


Női konditerem - Zalaegerszeg

A Vital Force Zalaegerszeg egyetlen női edzőterme. A régen csak konditeremként üzemelő helyiség mára már két konditeremmel, egy masszázsszobával, egy szaunával és egy szoláriummal bővült. Minden nap várjuk a mozogni vágyókat.


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.