A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tadndemugrás & ejtőernyőzés Hajdúszoboszlón, a Nexteam-mel

Sport - Extrém sport
2010. április 02. péntek, 09:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Magyarország egyik legprofibb csapatával próbálhatod ki a tandemugrást, vagy az ejtőernyőzést, ha a Nexteam-et választod életed egy nagy kalandjához. AFF ejtőernyős oktatás, tandemugrás.


Tadndemugrás & ejtőernyőzés Hajdúszoboszlón, a Nexteam-melMagyarország egyik legképzettebb ejtőernyős csapata vár, ha szeretnéd kipróbálni a tandemugrást vagy az ejtőernyőzést. A Nexteamben külföldön is (Németország; Újzéland) elismert profi oktatók dolgoznak, akikkel az ejtőernyőzés minden csínját-bínját megtanulhatod. Az általad választott zenével az ugrás után pár perccel egy DVD-t is átvehetsz, amely az ugrásodról készül kézi kamerával, vagy külső kamerával - ahogyan te szeretnéd. Az ejtőernyőzés minden apró részletét gyorsan, hatékonyan és profi színvonalon tanulhatod meg nálunk, gyere el hozzánk, nem fogsz csalódni! Szolgáltatásaink között megtalálod az AFF képzést, azaz az Accelerated FreeFall (Gyorsított Szabadeső Képzés)-t is, amely keretében gyorsan profi ejtőernyőssé válhatsz. Digitális fotókat a kézikamerás tandemugráshoz egyedülállóan csak nálunk a Nexteam-nél tudsz rendelni, ami körülbelül 50-70db 5 megapixeles képet jelent. Tekintsd meg internetes honlapunkon található galériáinkat, képeinket és videóinkat, hogy megtudd, mire számíthatsz, ha nálunk próbálod ki a tandemugrás élményét. Ugróbázisunk, Debrecentől 20 km-re a hajdúszoboszlói repülőtéren található, ahol nem csak hétvégén, de hétköznap is tudunk ugrani. Ha az ejtőernyőzés vagy a tandemugrás minőségi élményére vágysz, akkor látogass el hozzánk, hogy vérbeli profikkal ugorhass!


Az oldal URL-je: Tadndemugrás & ejtőernyőzés

Az oldalt beküldte: Nexteam


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

UgraniJó.hu - Tandemugrás

Tandemugrás tapasztalt tandempilótával. Az ugrásról videót és képeket is készítünk, így nem csak számodra marad emlék a zuhanás. Ha vágysz az adrenalinra, akkor próbáld ki a szabadesés varázsát.


Délegyházi Evezős Csapat

A Délegyházi Evezős Csapat legfőbb célja, hogy a fiatal nemzedéket is megismertessük a természet szépségeivel, illetve a sport űzésének élményével. Mindenkit szeretettel látunk evezéseinken, bővebb információ a honlpunkon.


Elite Fitness

Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek fontos, hogy minőségi életet éljenek, fittek, egészségesek legyenek - úgy érzi képtelen elmenni az edzőterembe vagy tornázni az Elite Fitnessnél a legjobb helyen jár!


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.