A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás 4000m-ről, az ország különböző reptereiről

Sport - Extrém sport
2011. január 23. vasárnap, 19:23


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ejtőernyős tandemugrás az ország különböző repterein. A tandemugrást profi szinten főállású tandempilótákkal tudod végrehajtani. Tandemugrásra alkalmas repterek: Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron. Info 70/382-7987


TANDEMUGRÁS  4000m-ről az ország különböző reptereirőlTandemugrás az ország egyik vezető tandem csapatával. Tagjaink hivatásos ejtőernyősök akik az év minden napján készen állnak, hogy megismertessenek a tandemugrás örömeivel. Tandemugrásodról DVD felvételt készítünk amit a tandemugrás után a helyszínen megvágva, az általad választott zenével adunk át az ugrás után 15perccel. Tandemugrásainkhoz saját repülőgéppel rendelkezünk ami képes "felmenni" 4000m-re, hogy a lehető legtöbb zuhanást kapd a pénzedért. Jelenleg az országban kettő repülőtér van ahol ezt a magasságot lehet igénybe venni. Az egyik Börgönd(Székesfehérvár) a másik reptér Kaposújlak(Kaposvár) Ha bármi okból nem vagy megelégedve az általunk nyújtott szolgáltatással akkor a tandemugrás árától eltekintünk. Tandemugrás infó:70/382-7987


Az oldal URL-je: Tandemugrás 4000m-ről, Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron.

Az oldalt beküldte: Hegyháti Zoltán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball vb, hírek és egy csomó más. Szurkolj te is velünk és kövesd a meccseket és vagy fogadj rájuk. A mérkőzések után már olvashtsz is a friss hírekről és a meccsek előtt szólunk, hogy meccs lesz.


VT Kung-fu Közelharci Egyesület Mór

A VT Kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere,mely nemől és kortól,függetlenül elsajátítható. A VT Útja:ésszel győzni az erő felett Testi adottságok nem játszanak szerepet,alpkövetelmény a tanulás elhatározása.


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.


Body Sculpture az egészséges sportolásért

A Body Sculpture fitness termékei magukba foglalják a különböző otthoni sporteszközöket, súlyzókat, tornaszőnyegeket, és egyéb kiegészítőket. Célunk, hogy mindenki számára széles és egységes választékot nyújtsunk.