A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás 4000m-ről, az ország különböző reptereiről

Sport - Extrém sport
2011. január 23. vasárnap, 19:23


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ejtőernyős tandemugrás az ország különböző repterein. A tandemugrást profi szinten főállású tandempilótákkal tudod végrehajtani. Tandemugrásra alkalmas repterek: Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron. Info 70/382-7987


TANDEMUGRÁS  4000m-ről az ország különböző reptereirőlTandemugrás az ország egyik vezető tandem csapatával. Tagjaink hivatásos ejtőernyősök akik az év minden napján készen állnak, hogy megismertessenek a tandemugrás örömeivel. Tandemugrásodról DVD felvételt készítünk amit a tandemugrás után a helyszínen megvágva, az általad választott zenével adunk át az ugrás után 15perccel. Tandemugrásainkhoz saját repülőgéppel rendelkezünk ami képes "felmenni" 4000m-re, hogy a lehető legtöbb zuhanást kapd a pénzedért. Jelenleg az országban kettő repülőtér van ahol ezt a magasságot lehet igénybe venni. Az egyik Börgönd(Székesfehérvár) a másik reptér Kaposújlak(Kaposvár) Ha bármi okból nem vagy megelégedve az általunk nyújtott szolgáltatással akkor a tandemugrás árától eltekintünk. Tandemugrás infó:70/382-7987


Az oldal URL-je: Tandemugrás 4000m-ről, Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron.

Az oldalt beküldte: Hegyháti Zoltán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Gibbon Slacklines

Gibbon Slackline termékek, videók, fórum. Ez a sport kiválóan fejleszti az egyensúly érzéked, javítja a koncentrációs készséged, emellett nagyon látványos is.


Életed legnagyobb dobása

Az Aerobie.hu csapatának célja a bumeráng és frizbi népszerűsítése a magyar fiatalok között. Rengeted frizbi, bumeráng, kutyafrizbi és világító frizbik leírása található a honlapon.


Minőségi kerékpárok a Weekendcentertől

Világmárkás kerékpárok,elektromos biciklik,robogók,quadok széles palettájával várunk minden kedves érdeklődőt!Nálunk minőség,szakszerű kiszolgálás és barátságos környezet biztosítja a megfelelő kerékpár kiválasztását.


Szobakerékpár vásárlás

A hideg miatt nincs affinitása kimozdulni a lakásból, most már otthonában is mozoghat egy futópad használatával. A Finess-Index weblapján minden fontos infót megtalálhat a futópad, illetve a szobakerékpár berendezésekkel kapcsán.