A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás 4000m-ről, az ország különböző reptereiről

Sport - Extrém sport
2011. január 23. vasárnap, 19:23


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ejtőernyős tandemugrás az ország különböző repterein. A tandemugrást profi szinten főállású tandempilótákkal tudod végrehajtani. Tandemugrásra alkalmas repterek: Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron. Info 70/382-7987


TANDEMUGRÁS  4000m-ről az ország különböző reptereirőlTandemugrás az ország egyik vezető tandem csapatával. Tagjaink hivatásos ejtőernyősök akik az év minden napján készen állnak, hogy megismertessenek a tandemugrás örömeivel. Tandemugrásodról DVD felvételt készítünk amit a tandemugrás után a helyszínen megvágva, az általad választott zenével adunk át az ugrás után 15perccel. Tandemugrásainkhoz saját repülőgéppel rendelkezünk ami képes "felmenni" 4000m-re, hogy a lehető legtöbb zuhanást kapd a pénzedért. Jelenleg az országban kettő repülőtér van ahol ezt a magasságot lehet igénybe venni. Az egyik Börgönd(Székesfehérvár) a másik reptér Kaposújlak(Kaposvár) Ha bármi okból nem vagy megelégedve az általunk nyújtott szolgáltatással akkor a tandemugrás árától eltekintünk. Tandemugrás infó:70/382-7987


Az oldal URL-je: Tandemugrás 4000m-ről, Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron.

Az oldalt beküldte: Hegyháti Zoltán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Úszásoktatás Budapest

Svájci tapasztalat alapján olyan technikával oktatok, amely már 10 óra alatt is látványos eredményt mutat. Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról.


Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Fitness - Relax Mozgás Stúdió Csepel

Új Fitness Csepelen a XXI. kerületben! A Fitness-Relax Mozgás és Jóga Stúdió Csepel. Igényes környezet, kedves kollégák, magasan képzett edzők, és jó hangulat vár Rád!


Sportiman Manager-Az intelligens ajánlás

Sport eszközök-felszerelések-ruházat.Sport táplálkozás. Vitaminok doppingmentes táplálék kiegészitőkSportfejlesztési programhoz termék,és szolgáltatás ajánlások.