A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás Budapest!

Sport - Extrém sport
2011. február 17. csütörtök, 16:30


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrás és ejtőernyőzés témájú weblapunkat ajánljuk mindazoknak akik szeretnének megismerkedni az egek birodalmával és a szabadesés csodás érzetével! Tandemugrás minden mennyiségben!


Tandemugrás Budapest!Ha extrém kalandra vágysz vagy szeretnéd felforgatni eddigi életedet akkor neked egy ejtőernyős tandemugrásra van szükséged! A tandemugrás az ejtőernyőzés bárki által kipróbálható formája, ezért a tandemugrás népszerű ajándék lehet születésnapra legénybúcsúra is! A tandemugrás és az ejtőernyőzés a modern és kifinomúlt felszereléseknek és a nívós oktatásnak köszönhetően mára a világ legbiztonságosabb extrém tevékenységévé vált! A tandemugrás 3000-4000 méteres magasságból történik és egy nagy tapasztalatú ejtőernyőssel összekötve! Tandemugrásra leginkább tavasztól őszig érdemes jelentkezni, tandemugrás Budapest körzetében legközelebb velünk érhető el a csodálatos kilátást garantáló Siófokon! Itt tandemugrásodat egy MI-8 helikopterből hajthatod végre ami utánozhatatlan élményt és kényelmet párosít az amúgy is élvezetes tandemugrás mellé! Tehát ha tandemugrás vagy ejtőernyőzés akkor keresd Hídvégit!


Az oldal URL-je: Tandemugrás és ejtőrnyős oktatás Budapesten!

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Online teniszakadémia

Online Teniszakadémia - az okos, taktikus játék titkai. Teniszpartner keresés. Teniszpályák ismertetői. Tenisz pszichológia: a tenisz mentális elemei. Amatőr teniszversenyek kiírásai. Tenisz video elemzések.


Biomass

Csúcsminőségű táplálékkiegészítők forgalmazása, hogy a maximumot hozd ki magadból és az izmaidból. Természetesen a maximumot! Magyarország piacvezető táplálékkiegészítői.


Kettlebell Dózis

Kettlebell edzések, edzéstervek és gyakorlatok. Étkezési tervek fogyáshoz és tippek rehabilitációhoz. Csak akkor, ha érdekel egy olyan mozgás, ami egyszerre hatékony és élvezetes :-)


Body Sculpture az egészséges sportolásért

A Body Sculpture fitness termékei magukba foglalják a különböző otthoni sporteszközöket, súlyzókat, tornaszőnyegeket, és egyéb kiegészítőket. Célunk, hogy mindenki számára széles és egységes választékot nyújtsunk.