A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás Budapest!

Sport - Extrém sport
2011. február 17. csütörtök, 16:30


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrás és ejtőernyőzés témájú weblapunkat ajánljuk mindazoknak akik szeretnének megismerkedni az egek birodalmával és a szabadesés csodás érzetével! Tandemugrás minden mennyiségben!


Tandemugrás Budapest!Ha extrém kalandra vágysz vagy szeretnéd felforgatni eddigi életedet akkor neked egy ejtőernyős tandemugrásra van szükséged! A tandemugrás az ejtőernyőzés bárki által kipróbálható formája, ezért a tandemugrás népszerű ajándék lehet születésnapra legénybúcsúra is! A tandemugrás és az ejtőernyőzés a modern és kifinomúlt felszereléseknek és a nívós oktatásnak köszönhetően mára a világ legbiztonságosabb extrém tevékenységévé vált! A tandemugrás 3000-4000 méteres magasságból történik és egy nagy tapasztalatú ejtőernyőssel összekötve! Tandemugrásra leginkább tavasztól őszig érdemes jelentkezni, tandemugrás Budapest körzetében legközelebb velünk érhető el a csodálatos kilátást garantáló Siófokon! Itt tandemugrásodat egy MI-8 helikopterből hajthatod végre ami utánozhatatlan élményt és kényelmet párosít az amúgy is élvezetes tandemugrás mellé! Tehát ha tandemugrás vagy ejtőernyőzés akkor keresd Hídvégit!


Az oldal URL-je: Tandemugrás és ejtőrnyős oktatás Budapesten!

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Szigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel.

Sportlink

Futball, tenisz és más sportágak eredményei az elmúlt 130 évből. Játékosok és edzők győzelmei. Legendás sportolók útja a dicsőség felé.


VT Kung-fu Közelharci Egyesület Mór

A VT Kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere,mely nemől és kortól,függetlenül elsajátítható. A VT Útja:ésszel győzni az erő felett Testi adottságok nem játszanak szerepet,alpkövetelmény a tanulás elhatározása.


Minden, ami vitorlázás!

Egy online magazin a vizek szerelmeseinek: vitorlázás, szörf, motoros jachtok és hajók, versenyek és túravitorlázás valamint az ezekhez kapcsolódó életmód: autó, lakás, óra, étterem, úti célok, öltözködés, technikai kütyük.