A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás Budapest!

Sport - Extrém sport
2011. február 17. csütörtök, 16:30


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrás és ejtőernyőzés témájú weblapunkat ajánljuk mindazoknak akik szeretnének megismerkedni az egek birodalmával és a szabadesés csodás érzetével! Tandemugrás minden mennyiségben!


Tandemugrás Budapest!Ha extrém kalandra vágysz vagy szeretnéd felforgatni eddigi életedet akkor neked egy ejtőernyős tandemugrásra van szükséged! A tandemugrás az ejtőernyőzés bárki által kipróbálható formája, ezért a tandemugrás népszerű ajándék lehet születésnapra legénybúcsúra is! A tandemugrás és az ejtőernyőzés a modern és kifinomúlt felszereléseknek és a nívós oktatásnak köszönhetően mára a világ legbiztonságosabb extrém tevékenységévé vált! A tandemugrás 3000-4000 méteres magasságból történik és egy nagy tapasztalatú ejtőernyőssel összekötve! Tandemugrásra leginkább tavasztól őszig érdemes jelentkezni, tandemugrás Budapest körzetében legközelebb velünk érhető el a csodálatos kilátást garantáló Siófokon! Itt tandemugrásodat egy MI-8 helikopterből hajthatod végre ami utánozhatatlan élményt és kényelmet párosít az amúgy is élvezetes tandemugrás mellé! Tehát ha tandemugrás vagy ejtőernyőzés akkor keresd Hídvégit!


Az oldal URL-je: Tandemugrás és ejtőrnyős oktatás Budapesten!

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a Cardioplazatól

Elégedetlen vagy alakoddal? Szívesen sportolnál, de nem akarsz konditerembe járni? Szerezz be otthonra ugyanolyan minőségű edzőtermi gépet az eredeti ár töredékéért.


Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.


Gym City

Hozd formába magad a Gym City-ben! Gazdag szolgáltatás kínálat, páratlan géppark és kellemes környezet. Légy részese növekvő, egészségtudatos közösségünknek!