A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás Debrecen

Sport - Extrém sport
2013. március 10. vasárnap, 13:48


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrás és ejtőernyős oktatás Kelet Magyarországon, Debrecen és Nyíregyháza körzetében. Weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt a tandemugrásról és az ejtőernyős oktatásról.


Tandemugrás DebrecenA TopTandem csapata tandemugrás és ejtőernyős oktatásra buzdít mindenkit aki szeretne valamilyen igazán vérpezsdítő élményajándékot találni, vagy extrém sportot megismerni! Az ejtőernyős tandemugrás mindenki számára egyszerűen és minden felkészültség nélkül kínál betekintést a zuhanás, a szabadesés vérpezsdítő élményébe! A tandemugrás egy 3000-4000 méteres magasságból végrehajtott speciális ejtőernyős ugrás, ahol egy profi ejtőernyőssel együtt zuhanhatsz. A tandemugrás 45-60 mp-es szabadesést garantál neked! Akinek megtetszik a tandemugrás során megismert világ, az résztvehet minden évben indított ejtőernyős tanfolyamaink valamelyikén, ahol 2 hetes elméleti felkészülés után végre is hajthatja az élete első önálló ejtőernyős ugrását!


Az oldal URL-je: Tandemugrás Kelet Magyarországon, Tandemugrás- ejtőernyőzés.

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Testépítő edzésnapló

Ezen a blogon keresztül mutatom be a testépítés buktatóit és a fejlődésem tapasztalatait. Beszámolok az eredményeimről, az edzésekről, pihenésről, táplálkozásról, súlyokról és szériákról.


VT Kung-fu Közelharci Egyesület Mór

A VT Kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere,mely nemől és kortól,függetlenül elsajátítható. A VT Útja:ésszel győzni az erő felett Testi adottságok nem játszanak szerepet,alpkövetelmény a tanulás elhatározása.


Ejtőernyős Tandemugrás

Ejtőernyős Tandemugrás 4000 méterről! A tandemugrás a modern ejtőernyőzés egy olyan formája amely során bárki kipróbálhatja az ejtőernyőzést análkül ,hogy tanfolyamot kellene végeznie.