A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás Debrecen

Sport - Extrém sport
2013. március 10. vasárnap, 13:48


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrás és ejtőernyős oktatás Kelet Magyarországon, Debrecen és Nyíregyháza körzetében. Weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt a tandemugrásról és az ejtőernyős oktatásról.


Tandemugrás DebrecenA TopTandem csapata tandemugrás és ejtőernyős oktatásra buzdít mindenkit aki szeretne valamilyen igazán vérpezsdítő élményajándékot találni, vagy extrém sportot megismerni! Az ejtőernyős tandemugrás mindenki számára egyszerűen és minden felkészültség nélkül kínál betekintést a zuhanás, a szabadesés vérpezsdítő élményébe! A tandemugrás egy 3000-4000 méteres magasságból végrehajtott speciális ejtőernyős ugrás, ahol egy profi ejtőernyőssel együtt zuhanhatsz. A tandemugrás 45-60 mp-es szabadesést garantál neked! Akinek megtetszik a tandemugrás során megismert világ, az résztvehet minden évben indított ejtőernyős tanfolyamaink valamelyikén, ahol 2 hetes elméleti felkészülés után végre is hajthatja az élete első önálló ejtőernyős ugrását!


Az oldal URL-je: Tandemugrás Kelet Magyarországon, Tandemugrás- ejtőernyőzés.

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Snowman sí és snowboard shop

SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Tandemugrás-Tandemugrás képek

Tandemugrások minden mennyiségben, az ország több pontján. Budapesthez közel, MI-8 helikopter, An-2, l-410 turbo let. 3000-4000 méter!! Fordulj hozzánk bizalommal: 06202610013


Kettlebell Dózis

Kettlebell edzések, edzéstervek és gyakorlatok. Étkezési tervek fogyáshoz és tippek rehabilitációhoz. Csak akkor, ha érdekel egy olyan mozgás, ami egyszerre hatékony és élvezetes :-)


Gym City

Hozd formába magad a Gym City-ben! Gazdag szolgáltatás kínálat, páratlan géppark és kellemes környezet. Légy részese növekvő, egészségtudatos közösségünknek!