A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás Debrecen

Sport - Extrém sport
2013. március 10. vasárnap, 13:48


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrás és ejtőernyős oktatás Kelet Magyarországon, Debrecen és Nyíregyháza körzetében. Weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt a tandemugrásról és az ejtőernyős oktatásról.


Tandemugrás DebrecenA TopTandem csapata tandemugrás és ejtőernyős oktatásra buzdít mindenkit aki szeretne valamilyen igazán vérpezsdítő élményajándékot találni, vagy extrém sportot megismerni! Az ejtőernyős tandemugrás mindenki számára egyszerűen és minden felkészültség nélkül kínál betekintést a zuhanás, a szabadesés vérpezsdítő élményébe! A tandemugrás egy 3000-4000 méteres magasságból végrehajtott speciális ejtőernyős ugrás, ahol egy profi ejtőernyőssel együtt zuhanhatsz. A tandemugrás 45-60 mp-es szabadesést garantál neked! Akinek megtetszik a tandemugrás során megismert világ, az résztvehet minden évben indított ejtőernyős tanfolyamaink valamelyikén, ahol 2 hetes elméleti felkészülés után végre is hajthatja az élete első önálló ejtőernyős ugrását!


Az oldal URL-je: Tandemugrás Kelet Magyarországon, Tandemugrás- ejtőernyőzés.

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Angol futball, átigazolások

Az Angol futballhoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó információk, tények, elemzések, kommentárok megosztása a látogatók aktív bevonásával, lehetőséget adva a párbeszédre.

Tadndemugrás & ejtőernyőzés Hajdúszoboszlón, a Nexteam-mel

Magyarország egyik legprofibb csapatával próbálhatod ki a tandemugrást, vagy az ejtőernyőzést, ha a Nexteam-et választod életed egy nagy kalandjához. AFF ejtőernyős oktatás, tandemugrás.


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cég

Mitre sportszergyártó cég hivatalos magyarországi honlapja. A futball szolgálatában 1817 óta. Focimezek, focilabdák, focicipők és egyéb foci kiegészítők forgalmazása. Termékkategóriák: Rugby, kosárlabda, kézilabda, röplabda


Gibbon Slacklines

Gibbon Slackline termékek, videók, fórum. Ez a sport kiválóan fejleszti az egyensúly érzéked, javítja a koncentrációs készséged, emellett nagyon látványos is.