A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás-Tandemugrás képek

Sport - Extrém sport
2009. december 18. péntek, 11:07


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrások minden mennyiségben, az ország több pontján. Budapesthez közel, MI-8 helikopter, An-2, l-410 turbo let. 3000-4000 méter!! Fordulj hozzánk bizalommal: 06202610013


Tandemugrás-TandemugrásképekCsapatunk a nexteam profi ugrókból álló társaság akik ejtőernyős oktatással, és tandemugrások szervezésével foglalkoznak. Ha tandemugrásra vágysz a lehető legjobb választás vagyunk a számodra. Ha ugrásodat velünk szervezteted csak profi felszerelést használó profi ugrókkal ugorhatsz kiknél első a te biztonságod és az, hogy a lehető legjobban érezd magad életed nagy kalandjának megtapasztalása során. Ugrásodról dvd kisfilmet és akár 10 mpx fotókat is kaphatsz az ugrás után melyek minősége nállunk 100% garantáltan! Csapatunk a képi anyagaid elkészítésére kiemelt hangsújt fektet és vezető tudást birtokol. Tanulságul látogasd meg képgalériánkat! Ha bármilyen kérdésed van vagy ugrani szeretnél fordulj hozzánk bizalommal! Üdv:NEXTEAM


Az oldal URL-je: Az ország több pontján: Hajdúszoboszló-Siófok Budapest

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Sportlövészet, precíziós lövészet

A BRSE precíziós lövészet oldala. Sportlövészet, nagyöbű minősítő, precíziós és vadász verseny. Sporttal kapcsolatos felszerelés, fegyver, irányzék, lőlap, lőszer tesztek, lőlap.

Úszásoktatás Budapest

Svájci tapasztalat alapján olyan technikával oktatok, amely már 10 óra alatt is látványos eredményt mutat. Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról.


Kismama jóga

Látogasson el jógaközpontunkba, ahol családias környezetben, kis létszámú órák keretében tanulhat és mozoghat egyszerre. A jóga egyfajta lelki fejlődés és befelé figyelés is, amire manapság mindenkinek szüksége lehet.


Életed legnagyobb dobása

Az Aerobie.hu csapatának célja a bumeráng és frizbi népszerűsítése a magyar fiatalok között. Rengeted frizbi, bumeráng, kutyafrizbi és világító frizbik leírása található a honlapon.