A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás-Tandemugrás képek

Sport - Extrém sport
2009. december 18. péntek, 11:07


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrások minden mennyiségben, az ország több pontján. Budapesthez közel, MI-8 helikopter, An-2, l-410 turbo let. 3000-4000 méter!! Fordulj hozzánk bizalommal: 06202610013


Tandemugrás-TandemugrásképekCsapatunk a nexteam profi ugrókból álló társaság akik ejtőernyős oktatással, és tandemugrások szervezésével foglalkoznak. Ha tandemugrásra vágysz a lehető legjobb választás vagyunk a számodra. Ha ugrásodat velünk szervezteted csak profi felszerelést használó profi ugrókkal ugorhatsz kiknél első a te biztonságod és az, hogy a lehető legjobban érezd magad életed nagy kalandjának megtapasztalása során. Ugrásodról dvd kisfilmet és akár 10 mpx fotókat is kaphatsz az ugrás után melyek minősége nállunk 100% garantáltan! Csapatunk a képi anyagaid elkészítésére kiemelt hangsújt fektet és vezető tudást birtokol. Tanulságul látogasd meg képgalériánkat! Ha bármilyen kérdésed van vagy ugrani szeretnél fordulj hozzánk bizalommal! Üdv:NEXTEAM


Az oldal URL-je: Az ország több pontján: Hajdúszoboszló-Siófok Budapest

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tadndemugrás & ejtőernyőzés Hajdúszoboszlón, a Nexteam-mel

Magyarország egyik legprofibb csapatával próbálhatod ki a tandemugrást, vagy az ejtőernyőzést, ha a Nexteam-et választod életed egy nagy kalandjához. AFF ejtőernyős oktatás, tandemugrás.


Kigarukai Aikido

Klubunk immáron öt éve biztosít vidám és felszabadult edzési lehetőséget Budapesten, a XIV. kerületben. Edzéseinken bárki megtanulhatja az aikido fogásait és egy jót mozoghat. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Az USA legjobb sportvideói

A sportofusán megnézheted a legszuperebb Egyesült Államokban játszott bajnokságokat. Az új és legnépszerűbb híreket weblapunkon találod meg a legsimábban.


Minden, ami vitorlázás!

Egy online magazin a vizek szerelmeseinek: vitorlázás, szörf, motoros jachtok és hajók, versenyek és túravitorlázás valamint az ezekhez kapcsolódó életmód: autó, lakás, óra, étterem, úti célok, öltözködés, technikai kütyük.