A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tandemugrás-Tandemugrás képek

Sport - Extrém sport
2009. december 18. péntek, 11:07


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tandemugrások minden mennyiségben, az ország több pontján. Budapesthez közel, MI-8 helikopter, An-2, l-410 turbo let. 3000-4000 méter!! Fordulj hozzánk bizalommal: 06202610013


Tandemugrás-TandemugrásképekCsapatunk a nexteam profi ugrókból álló társaság akik ejtőernyős oktatással, és tandemugrások szervezésével foglalkoznak. Ha tandemugrásra vágysz a lehető legjobb választás vagyunk a számodra. Ha ugrásodat velünk szervezteted csak profi felszerelést használó profi ugrókkal ugorhatsz kiknél első a te biztonságod és az, hogy a lehető legjobban érezd magad életed nagy kalandjának megtapasztalása során. Ugrásodról dvd kisfilmet és akár 10 mpx fotókat is kaphatsz az ugrás után melyek minősége nállunk 100% garantáltan! Csapatunk a képi anyagaid elkészítésére kiemelt hangsújt fektet és vezető tudást birtokol. Tanulságul látogasd meg képgalériánkat! Ha bármilyen kérdésed van vagy ugrani szeretnél fordulj hozzánk bizalommal! Üdv:NEXTEAM


Az oldal URL-je: Az ország több pontján: Hajdúszoboszló-Siófok Budapest

Az oldalt beküldte: Nagy Balázs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Foci hírek, friss eredmények

Szereted a focit, de nincs kedved végiglapozgatni az összes focis oldalt? Mire vársz még? A foci portálok legfrissebb hírei, eredményei itt, a focihirek.info-n! Foci hírek, friss eredmények!

Online teniszakadémia

Online Teniszakadémia - az okos, taktikus játék titkai. Teniszpartner keresés. Teniszpályák ismertetői. Tenisz pszichológia: a tenisz mentális elemei. Amatőr teniszversenyek kiírásai. Tenisz video elemzések.


Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.


HunClimbers - Magyar hegy-, és sziklamászók oldala

Egy hely a hegymászás, sziklamászás megszállotjainak. Leírások, bemutatók, tippek, tesztek, via ferrata, túrabeszámolók. A témában való társalgásra a fórum ad helyet.