A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cég

Sport - Foci hírek, friss eredmények
2010. április 18. vasárnap, 20:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Mitre sportszergyártó cég hivatalos magyarországi honlapja. A futball szolgálatában 1817 óta. Focimezek, focilabdák, focicipők és egyéb foci kiegészítők forgalmazása. Termékkategóriák: Rugby, kosárlabda, kézilabda, röplabda


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cégMitre sportszergyártó cég egyenesen Angliából, 1817 óta a futball szolgálatában. A cég fő profilja a labdarúgás, 6 féle focilabda kategória, több 100 focilabda a legkisebbektől a profikig mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb focilabdát: meccs labda, professzionális labda, speciális labda, tréning labda, terem labda és szabadidős focilabda. Az angol válogatott a 90-es évektől a 2000-es évek közepéig Mitre labdával játszotta válogatott mérkőzéseit, jelenleg is az angol ligakupa, az angol másodosztály (Championship), Wales, Skócia Premier ligjájának a hivatalos focilabda szállítója a Mitre. Magyarországon többek között a Siófok FC, ZTE FC, Diósgyőr FC, Vasas SC, Videoton Fehérvár FC is kipróbálta már a Mitre focilabdát. Jelenlegi szponzorált utánpótlás szakosztály az Újpest FC UTE részlege, ahol az 5 évesektől a 18 évesekig mindenki Mitre mezben, edzőmelegítőben, gálamelegítőben futballozik. A Mitre a labdajátékok további területein is jelen van: Rugby, kézilabda, kosárlabda, röplabda.


Az oldal URL-je: Focimez, focicipő, focilabda vásárlás

Az oldalt beküldte: akrstf


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tandemugrás-Tandemugrás képek

Tandemugrások minden mennyiségben, az ország több pontján. Budapesthez közel, MI-8 helikopter, An-2, l-410 turbo let. 3000-4000 méter!! Fordulj hozzánk bizalommal: 06202610013


Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Önvédelem Akadémia

Önvédelem akadémia - sokrétű önvédelmi edzések Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés, az önuralom színes, sokrétű iskolái. Ezek közé tartozik az önvédelem is, noha ez nem egy külön harcművészeti stílus.


Délegyházi Evezős Csapat

A Délegyházi Evezős Csapat legfőbb célja, hogy a fiatal nemzedéket is megismertessük a természet szépségeivel, illetve a sport űzésének élményével. Mindenkit szeretettel látunk evezéseinken, bővebb információ a honlpunkon.