A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cég

Sport - Foci hírek, friss eredmények
2010. április 18. vasárnap, 20:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Mitre sportszergyártó cég hivatalos magyarországi honlapja. A futball szolgálatában 1817 óta. Focimezek, focilabdák, focicipők és egyéb foci kiegészítők forgalmazása. Termékkategóriák: Rugby, kosárlabda, kézilabda, röplabda


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cégMitre sportszergyártó cég egyenesen Angliából, 1817 óta a futball szolgálatában. A cég fő profilja a labdarúgás, 6 féle focilabda kategória, több 100 focilabda a legkisebbektől a profikig mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb focilabdát: meccs labda, professzionális labda, speciális labda, tréning labda, terem labda és szabadidős focilabda. Az angol válogatott a 90-es évektől a 2000-es évek közepéig Mitre labdával játszotta válogatott mérkőzéseit, jelenleg is az angol ligakupa, az angol másodosztály (Championship), Wales, Skócia Premier ligjájának a hivatalos focilabda szállítója a Mitre. Magyarországon többek között a Siófok FC, ZTE FC, Diósgyőr FC, Vasas SC, Videoton Fehérvár FC is kipróbálta már a Mitre focilabdát. Jelenlegi szponzorált utánpótlás szakosztály az Újpest FC UTE részlege, ahol az 5 évesektől a 18 évesekig mindenki Mitre mezben, edzőmelegítőben, gálamelegítőben futballozik. A Mitre a labdajátékok további területein is jelen van: Rugby, kézilabda, kosárlabda, röplabda.


Az oldal URL-je: Focimez, focicipő, focilabda vásárlás

Az oldalt beküldte: akrstf


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Biomass

Csúcsminőségű táplálékkiegészítők forgalmazása, hogy a maximumot hozd ki magadból és az izmaidból. Természetesen a maximumot! Magyarország piacvezető táplálékkiegészítői.


HunClimbers - Magyar hegy-, és sziklamászók oldala

Egy hely a hegymászás, sziklamászás megszállotjainak. Leírások, bemutatók, tippek, tesztek, via ferrata, túrabeszámolók. A témában való társalgásra a fórum ad helyet.


Szobakerékpár vásárlás

A hideg miatt nincs affinitása kimozdulni a lakásból, most már otthonában is mozoghat egy futópad használatával. A Finess-Index weblapján minden fontos infót megtalálhat a futópad, illetve a szobakerékpár berendezésekkel kapcsán.


Magyarország elsõ számú siklóernyõs portálja

Újra elérhető a pg.c2.hu siklóernyős portál, amely megújult formában, bővített funkciókkal a pg.repules.hu címen érhető el. Itt minden megtalálsz, ami a siklóernyős sporttal kapcsolatos!