A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cég

Sport - Foci hírek, friss eredmények
2010. április 18. vasárnap, 20:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Mitre sportszergyártó cég hivatalos magyarországi honlapja. A futball szolgálatában 1817 óta. Focimezek, focilabdák, focicipők és egyéb foci kiegészítők forgalmazása. Termékkategóriák: Rugby, kosárlabda, kézilabda, röplabda


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cégMitre sportszergyártó cég egyenesen Angliából, 1817 óta a futball szolgálatában. A cég fő profilja a labdarúgás, 6 féle focilabda kategória, több 100 focilabda a legkisebbektől a profikig mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb focilabdát: meccs labda, professzionális labda, speciális labda, tréning labda, terem labda és szabadidős focilabda. Az angol válogatott a 90-es évektől a 2000-es évek közepéig Mitre labdával játszotta válogatott mérkőzéseit, jelenleg is az angol ligakupa, az angol másodosztály (Championship), Wales, Skócia Premier ligjájának a hivatalos focilabda szállítója a Mitre. Magyarországon többek között a Siófok FC, ZTE FC, Diósgyőr FC, Vasas SC, Videoton Fehérvár FC is kipróbálta már a Mitre focilabdát. Jelenlegi szponzorált utánpótlás szakosztály az Újpest FC UTE részlege, ahol az 5 évesektől a 18 évesekig mindenki Mitre mezben, edzőmelegítőben, gálamelegítőben futballozik. A Mitre a labdajátékok további területein is jelen van: Rugby, kézilabda, kosárlabda, röplabda.


Az oldal URL-je: Focimez, focicipő, focilabda vásárlás

Az oldalt beküldte: akrstf


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Forma–1 eredmények

Megtalálhatod az összes Forma–1 futam eredményét, 1950-től napjainkig, valamint statisztikákatt a Forma–1 pilótákról, csapatokról, az egyes országok nagydíjairól, futamokról.

Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball vb, hírek és egy csomó más. Szurkolj te is velünk és kövesd a meccseket és vagy fogadj rájuk. A mérkőzések után már olvashtsz is a friss hírekről és a meccsek előtt szólunk, hogy meccs lesz.


Elite Fitness

Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek fontos, hogy minőségi életet éljenek, fittek, egészségesek legyenek - úgy érzi képtelen elmenni az edzőterembe vagy tornázni az Elite Fitnessnél a legjobb helyen jár!


Edzéstervek a maximális kondicióért

Oldalunkon mindenki megtalálhatja a saját céljához igazított leghatékonyabb edzésterveket, legyen a cél izomnövelés, erősítés, fogyás, celeb fitnesz, otthon végezhető gyakorlatok, vagy bármilyen egyéb!