A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Sportlink

Sport - Foci hírek, friss eredmények
2009. december 05. szombat, 20:23


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Futball, tenisz és más sportágak eredményei az elmúlt 130 évből. Játékosok és edzők győzelmei. Legendás sportolók útja a dicsőség felé.


SportlinkFutball Bajnokok Ligája, Világbajnokságok, Európa-bajnokságok döntői. Aranylabdás játékosok. Legendás futballklub elnökök. Angol, magyar, spanyol, olasz, spanyol, német bajnokságok aranyérmesei és bajnok edzői. Tenisz Grand Slam versenyek győztesei. Formula 1 világbajnok pilótái és csapatai. Kosárlabda, kézilabda, röplabda, gyeplabda, jégkorong világbajnoki döntők. Nyári Olimpiai Játékok és Téli Olimpiai Játékok érmesei. Világklasszis sportolók, csapatok, válogatottak, edzők, szövetségi kapitányok. A sportversenyek helyszínei és évszámai. Rekordok, statisztikák, éremtáblázatok. Golf Major versenyek győztesei. Az ökölvívás nehézsúlyú világbajnokai. Sakk világbajnokok.


Az oldal URL-je: FUTBALL ÉS TENISZ

Az oldalt beküldte: Grósz Zoltán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Harcművészet Akadémia

A harcművészet szó alatt inkább azon áramlatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy szellemi rendszer is áll. Ilyenek például a következő irányok: aikido, kungfu, tai chi, stb.


UgraniJó.hu - Tandemugrás

Tandemugrás tapasztalt tandempilótával. Az ugrásról videót és képeket is készítünk, így nem csak számodra marad emlék a zuhanás. Ha vágysz az adrenalinra, akkor próbáld ki a szabadesés varázsát.


Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.


Életed legnagyobb dobása

Az Aerobie.hu csapatának célja a bumeráng és frizbi népszerűsítése a magyar fiatalok között. Rengeted frizbi, bumeráng, kutyafrizbi és világító frizbik leírása található a honlapon.