A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Sportlink

Sport - Foci hírek, friss eredmények
2009. december 05. szombat, 20:23


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Futball, tenisz és más sportágak eredményei az elmúlt 130 évből. Játékosok és edzők győzelmei. Legendás sportolók útja a dicsőség felé.


SportlinkFutball Bajnokok Ligája, Világbajnokságok, Európa-bajnokságok döntői. Aranylabdás játékosok. Legendás futballklub elnökök. Angol, magyar, spanyol, olasz, spanyol, német bajnokságok aranyérmesei és bajnok edzői. Tenisz Grand Slam versenyek győztesei. Formula 1 világbajnok pilótái és csapatai. Kosárlabda, kézilabda, röplabda, gyeplabda, jégkorong világbajnoki döntők. Nyári Olimpiai Játékok és Téli Olimpiai Játékok érmesei. Világklasszis sportolók, csapatok, válogatottak, edzők, szövetségi kapitányok. A sportversenyek helyszínei és évszámai. Rekordok, statisztikák, éremtáblázatok. Golf Major versenyek győztesei. Az ökölvívás nehézsúlyú világbajnokai. Sakk világbajnokok.


Az oldal URL-je: FUTBALL ÉS TENISZ

Az oldalt beküldte: Grósz Zoltán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Foci hírek, friss eredmények

Szereted a focit, de nincs kedved végiglapozgatni az összes focis oldalt? Mire vársz még? A foci portálok legfrissebb hírei, eredményei itt, a focihirek.info-n! Foci hírek, friss eredmények!

Mercedes GP rajongói oldal

A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


A falmászás élménye

A zárt helyen végzett falmászás, vagyis a teremmászás, köszönhetően annak, hogy hazánkban az elmúlt években tucatszám nyíltak meg az új falmászó termek, egyre többen válnak rabjává ennek az extrém sportnak.


Minden, ami vitorlázás!

Egy online magazin a vizek szerelmeseinek: vitorlázás, szörf, motoros jachtok és hajók, versenyek és túravitorlázás valamint az ezekhez kapcsolódó életmód: autó, lakás, óra, étterem, úti célok, öltözködés, technikai kütyük.