A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Sportlink

Sport - Foci hírek, friss eredmények
2009. december 05. szombat, 20:23


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Futball, tenisz és más sportágak eredményei az elmúlt 130 évből. Játékosok és edzők győzelmei. Legendás sportolók útja a dicsőség felé.


SportlinkFutball Bajnokok Ligája, Világbajnokságok, Európa-bajnokságok döntői. Aranylabdás játékosok. Legendás futballklub elnökök. Angol, magyar, spanyol, olasz, spanyol, német bajnokságok aranyérmesei és bajnok edzői. Tenisz Grand Slam versenyek győztesei. Formula 1 világbajnok pilótái és csapatai. Kosárlabda, kézilabda, röplabda, gyeplabda, jégkorong világbajnoki döntők. Nyári Olimpiai Játékok és Téli Olimpiai Játékok érmesei. Világklasszis sportolók, csapatok, válogatottak, edzők, szövetségi kapitányok. A sportversenyek helyszínei és évszámai. Rekordok, statisztikák, éremtáblázatok. Golf Major versenyek győztesei. Az ökölvívás nehézsúlyú világbajnokai. Sakk világbajnokok.


Az oldal URL-je: FUTBALL ÉS TENISZ

Az oldalt beküldte: Grósz Zoltán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Úszóoktató adatbázis

A honlapon úszóoktatókat és további "vizes" sportágak edzői között válogathat több keresési funkció megadásával az ország egész területén. Jó böngészést!


Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball vb, hírek és egy csomó más. Szurkolj te is velünk és kövesd a meccseket és vagy fogadj rájuk. A mérkőzések után már olvashtsz is a friss hírekről és a meccsek előtt szólunk, hogy meccs lesz.


Mercedes GP rajongói oldal

A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


Tandemugrás Debrecen

Tandemugrás és ejtőernyős oktatás Kelet Magyarországon, Debrecen és Nyíregyháza körzetében. Weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt a tandemugrásról és az ejtőernyős oktatásról.