eXtra F1

Sport - Forma-1
2013. február 10. vasárnap, 20:12


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


eXtra F1Az eXtra F1 egy 2012 elején indult, tehát relatíve fiatal, de igényes F1-es hírblog. Félig-meddig Ferrari rajongói oldalnak indult, így az anyagok mennyiségbeli eloszlásában a legendás csapattal kapcsolatos hírek mindig is egy kis előnyt élveztek. Az oldalon megtalálható a hírek mellett mindenféle adat, statisztika, ami nagyobb oldalakon is előfordul, például: versenynaptár, pilóta- és csapat pontversenyek, adatlapok, stb. A cikkek képeket, alkalmanként videókat is tartalmaznak. A cikkek vagy saját szellemi termékeink (egyelőre ketten vagyunk szerkesztők), vagy saját fordítások, amik garantáltan mentesek egy-egy nagyobb hazai oldalon megfigyelhető jelenségtől, miszerint néha csúnya félrefordításokat vétenek, néha talán szándékosan, negatív, vagy pozitív színben feltűntetve adott pilótákat, csapatokat. Vannak üresjáratok az oldal életében, de ha van egy kis szabadidőnk, igyekszünk vele foglalkozni, javítgatni, csinosítgatni, és persze cikkeket írni. Minden Forma-1 rajongót szívesen "látunk" az eXtra F1-en! Az oldal Facebookon és Twitteren is követhető, így biztosan nem marad le senki a friss posztokról.


Az oldal URL-je: Hírek, információk, érdekességek a Formula 1 világából

Az oldalt beküldte: Mister eX


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball vb, hírek és egy csomó más. Szurkolj te is velünk és kövesd a meccseket és vagy fogadj rájuk. A mérkőzések után már olvashtsz is a friss hírekről és a meccsek előtt szólunk, hogy meccs lesz.


A falmászás élménye

A zárt helyen végzett falmászás, vagyis a teremmászás, köszönhetően annak, hogy hazánkban az elmúlt években tucatszám nyíltak meg az új falmászó termek, egyre többen válnak rabjává ennek az extrém sportnak.


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.


Body Sculpture az egészséges sportolásért

A Body Sculpture fitness termékei magukba foglalják a különböző otthoni sporteszközöket, súlyzókat, tornaszőnyegeket, és egyéb kiegészítőket. Célunk, hogy mindenki számára széles és egységes választékot nyújtsunk.