A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Honlap: extraf1.web4.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


F1 Tipp - Formula 1 -es tippverseny játék oldal és friss Forma 1 -es hírek

Sport - Forma-1
2010. április 15. csütörtök, 10:20


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Úgy gondolod meg tudnád tippelni a Forma 1 -es futamok végeredményét? Ha igen, nálunk a helyed! A játék mellett az F1 friss híreit is megtalálod nálunk.


F1 Tipp - Formula 1 -es tippverseny játék oldal és friss Forma 1 -es hírekA száguldó cirkusz friss híreiről, a Forma 1 -es futamok hétvégi időjárásáról értesülhetsz nálunk. A Formula 1-es futamokat és időmérőket tippverseny játékunk teheti még izgalmasabbá. Játékunk rövid ismertetése: Az F1 Tippjáték lényege, hogy a tippelő saját belátása szerinti sorrendben megtippelje az időmérő edzés és futam első tíz helyezettjét. Bónuszként feltüntetünk egy további tippelési lehetőséget, amit a "Csapat" nevű cella jelez. Itt azt a csapatot kell megjelölni, amely csapat két pilótája a tippelő szerint a legjobb helyezést éri el. Minden versenyhétvége (Grand Prix) egy fordulónak felel meg, amely önmagában foglalja az időmérő edzésre és a futamra leadott tippeket. (Tehát egy hétvégén 2 tipp) F1 Tipp - Ha tudod, hogy tudod.


Az oldal URL-je: F1 Tipp - Ha tudod, hogy tudod

Az oldalt beküldte: f1tipp


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball vb, hírek és egy csomó más. Szurkolj te is velünk és kövesd a meccseket és vagy fogadj rájuk. A mérkőzések után már olvashtsz is a friss hírekről és a meccsek előtt szólunk, hogy meccs lesz.


UgraniJó.hu - Tandemugrás

Tandemugrás tapasztalt tandempilótával. Az ugrásról videót és képeket is készítünk, így nem csak számodra marad emlék a zuhanás. Ha vágysz az adrenalinra, akkor próbáld ki a szabadesés varázsát.


Kettlebell Dózis

Kettlebell edzések, edzéstervek és gyakorlatok. Étkezési tervek fogyáshoz és tippek rehabilitációhoz. Csak akkor, ha érdekel egy olyan mozgás, ami egyszerre hatékony és élvezetes :-)


Az USA legjobb sportvideói

A sportofusán megnézheted a legszuperebb Egyesült Államokban játszott bajnokságokat. Az új és legnépszerűbb híreket weblapunkon találod meg a legsimábban.