A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Honlap: extraf1.web4.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


F1 Tipp - Formula 1 -es tippverseny játék oldal és friss Forma 1 -es hírek

Sport - Forma-1
2010. április 15. csütörtök, 10:20


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Úgy gondolod meg tudnád tippelni a Forma 1 -es futamok végeredményét? Ha igen, nálunk a helyed! A játék mellett az F1 friss híreit is megtalálod nálunk.


F1 Tipp - Formula 1 -es tippverseny játék oldal és friss Forma 1 -es hírekA száguldó cirkusz friss híreiről, a Forma 1 -es futamok hétvégi időjárásáról értesülhetsz nálunk. A Formula 1-es futamokat és időmérőket tippverseny játékunk teheti még izgalmasabbá. Játékunk rövid ismertetése: Az F1 Tippjáték lényege, hogy a tippelő saját belátása szerinti sorrendben megtippelje az időmérő edzés és futam első tíz helyezettjét. Bónuszként feltüntetünk egy további tippelési lehetőséget, amit a "Csapat" nevű cella jelez. Itt azt a csapatot kell megjelölni, amely csapat két pilótája a tippelő szerint a legjobb helyezést éri el. Minden versenyhétvége (Grand Prix) egy fordulónak felel meg, amely önmagában foglalja az időmérő edzésre és a futamra leadott tippeket. (Tehát egy hétvégén 2 tipp) F1 Tipp - Ha tudod, hogy tudod.


Az oldal URL-je: F1 Tipp - Ha tudod, hogy tudod

Az oldalt beküldte: f1tipp


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

LoBoGó Tanuszoda

Ezen az oldalon a LoBoGó Tanuszoda honlapját találja meg, ahol programjainkról, eredményeinkről olvashat. Elérhetőségünk: 1098 Budapest, Lobogó u. 1. Tel: 06-1-281-3335 Email: info@lobogotanuszoda.hu


Női konditerem - Zalaegerszeg

A Vital Force Zalaegerszeg egyetlen női edzőterme. A régen csak konditeremként üzemelő helyiség mára már két konditeremmel, egy masszázsszobával, egy szaunával és egy szoláriummal bővült. Minden nap várjuk a mozogni vágyókat.


eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Sportiman Manager-Az intelligens ajánlás

Sport eszközök-felszerelések-ruházat.Sport táplálkozás. Vitaminok doppingmentes táplálék kiegészitőkSportfejlesztési programhoz termék,és szolgáltatás ajánlások.