A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Honlap: extraf1.web4.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


F1 Tipp - Formula 1 -es tippverseny játék oldal és friss Forma 1 -es hírek

Sport - Forma-1
2010. április 15. csütörtök, 10:20


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Úgy gondolod meg tudnád tippelni a Forma 1 -es futamok végeredményét? Ha igen, nálunk a helyed! A játék mellett az F1 friss híreit is megtalálod nálunk.


F1 Tipp - Formula 1 -es tippverseny játék oldal és friss Forma 1 -es hírekA száguldó cirkusz friss híreiről, a Forma 1 -es futamok hétvégi időjárásáról értesülhetsz nálunk. A Formula 1-es futamokat és időmérőket tippverseny játékunk teheti még izgalmasabbá. Játékunk rövid ismertetése: Az F1 Tippjáték lényege, hogy a tippelő saját belátása szerinti sorrendben megtippelje az időmérő edzés és futam első tíz helyezettjét. Bónuszként feltüntetünk egy további tippelési lehetőséget, amit a "Csapat" nevű cella jelez. Itt azt a csapatot kell megjelölni, amely csapat két pilótája a tippelő szerint a legjobb helyezést éri el. Minden versenyhétvége (Grand Prix) egy fordulónak felel meg, amely önmagában foglalja az időmérő edzésre és a futamra leadott tippeket. (Tehát egy hétvégén 2 tipp) F1 Tipp - Ha tudod, hogy tudod.


Az oldal URL-je: F1 Tipp - Ha tudod, hogy tudod

Az oldalt beküldte: f1tipp


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Úszóoktató adatbázis

A honlapon úszóoktatókat és további "vizes" sportágak edzői között válogathat több keresési funkció megadásával az ország egész területén. Jó böngészést!


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cég

Mitre sportszergyártó cég hivatalos magyarországi honlapja. A futball szolgálatában 1817 óta. Focimezek, focilabdák, focicipők és egyéb foci kiegészítők forgalmazása. Termékkategóriák: Rugby, kosárlabda, kézilabda, röplabda


T-ROCK :: Minden ami a mászáshoz kell!

Mászófal építés, műfogás készítés, Online rendelési lehetőség. Műfogás kollekciónk több mint 100 egyedi formából áll. Falmászás Szegeden a T-Rock mászótermében, Karmasport Sportmászó Egyesület!


A falmászás élménye

A zárt helyen végzett falmászás, vagyis a teremmászás, köszönhetően annak, hogy hazánkban az elmúlt években tucatszám nyíltak meg az új falmászó termek, egyre többen válnak rabjává ennek az extrém sportnak.