A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Honlap: extraf1.web4.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Mercedes GP rajongói oldal

Sport - Forma-1
2011. február 15. kedd, 00:38


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


Mercedes GP rajongói oldalSokakat érdekel a Forma 1 és sokak szimpatizálnak, vagy nem szimpatizálnak a Mercedes GP csapatával. A világhálón rengeteg hír található a csapatról. Ez az oldal azoknak szól, akik a csapat szurkolói, mindig a legfrissebb híreket találhatják meg itt és a Mercedes szurkolókkal közösen vitathatják meg azokat. Az oldal fő célja egy jó közösség kialakítása a szurkolók között. Van fórum és hír hozzászólási lehetőség is. A versenyekről mindig kerül fel összefoglaló és a legfrissebb legérdekesebb képeket is megtalálhatják az oldalon. A csapat tagjairól rengeteg információt igyekszünk összegyűjteni és a csapat versenyzői karrierjről is olvashatnak a látogatók. Az oldal szerkesztői blog bejegyzéseket is írnak, ahol saját véleményüket osztják meg a látogatókkal.


Az oldal URL-je: Mercedes GP

Az oldalt beküldte: sumifan


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

LoBoGó Tanuszoda

Ezen az oldalon a LoBoGó Tanuszoda honlapját találja meg, ahol programjainkról, eredményeinkről olvashat. Elérhetőségünk: 1098 Budapest, Lobogó u. 1. Tel: 06-1-281-3335 Email: info@lobogotanuszoda.hu


Tandemugrás 4000m-ről, az ország különböző reptereiről

Ejtőernyős tandemugrás az ország különböző repterein. A tandemugrást profi szinten főállású tandempilótákkal tudod végrehajtani. Tandemugrásra alkalmas repterek: Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron. Info 70/382-7987


Elite Fitness

Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek fontos, hogy minőségi életet éljenek, fittek, egészségesek legyenek - úgy érzi képtelen elmenni az edzőterembe vagy tornázni az Elite Fitnessnél a legjobb helyen jár!


Női konditerem - Zalaegerszeg

A Vital Force Zalaegerszeg egyetlen női edzőterme. A régen csak konditeremként üzemelő helyiség mára már két konditeremmel, egy masszázsszobával, egy szaunával és egy szoláriummal bővült. Minden nap várjuk a mozogni vágyókat.