A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Honlap: extraf1.web4.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Mercedes GP rajongói oldal

Sport - Forma-1
2011. február 15. kedd, 00:38


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


Mercedes GP rajongói oldalSokakat érdekel a Forma 1 és sokak szimpatizálnak, vagy nem szimpatizálnak a Mercedes GP csapatával. A világhálón rengeteg hír található a csapatról. Ez az oldal azoknak szól, akik a csapat szurkolói, mindig a legfrissebb híreket találhatják meg itt és a Mercedes szurkolókkal közösen vitathatják meg azokat. Az oldal fő célja egy jó közösség kialakítása a szurkolók között. Van fórum és hír hozzászólási lehetőség is. A versenyekről mindig kerül fel összefoglaló és a legfrissebb legérdekesebb képeket is megtalálhatják az oldalon. A csapat tagjairól rengeteg információt igyekszünk összegyűjteni és a csapat versenyzői karrierjről is olvashatnak a látogatók. Az oldal szerkesztői blog bejegyzéseket is írnak, ahol saját véleményüket osztják meg a látogatókkal.


Az oldal URL-je: Mercedes GP

Az oldalt beküldte: sumifan


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kismama jóga

Látogasson el jógaközpontunkba, ahol családias környezetben, kis létszámú órák keretében tanulhat és mozoghat egyszerre. A jóga egyfajta lelki fejlődés és befelé figyelés is, amire manapság mindenkinek szüksége lehet.


Mercedes GP rajongói oldal

A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


Minőségi kerékpárok a Weekendcentertől

Világmárkás kerékpárok,elektromos biciklik,robogók,quadok széles palettájával várunk minden kedves érdeklődőt!Nálunk minőség,szakszerű kiszolgálás és barátságos környezet biztosítja a megfelelő kerékpár kiválasztását.


VT Kung-fu Közelharci Egyesület Mór

A VT Kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere,mely nemől és kortól,függetlenül elsajátítható. A VT Útja:ésszel győzni az erő felett Testi adottságok nem játszanak szerepet,alpkövetelmény a tanulás elhatározása.