A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Honlap: extraf1.web4.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Mercedes GP rajongói oldal

Sport - Forma-1
2011. február 15. kedd, 00:38


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


Mercedes GP rajongói oldalSokakat érdekel a Forma 1 és sokak szimpatizálnak, vagy nem szimpatizálnak a Mercedes GP csapatával. A világhálón rengeteg hír található a csapatról. Ez az oldal azoknak szól, akik a csapat szurkolói, mindig a legfrissebb híreket találhatják meg itt és a Mercedes szurkolókkal közösen vitathatják meg azokat. Az oldal fő célja egy jó közösség kialakítása a szurkolók között. Van fórum és hír hozzászólási lehetőség is. A versenyekről mindig kerül fel összefoglaló és a legfrissebb legérdekesebb képeket is megtalálhatják az oldalon. A csapat tagjairól rengeteg információt igyekszünk összegyűjteni és a csapat versenyzői karrierjről is olvashatnak a látogatók. Az oldal szerkesztői blog bejegyzéseket is írnak, ahol saját véleményüket osztják meg a látogatókkal.


Az oldal URL-je: Mercedes GP

Az oldalt beküldte: sumifan


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tandemugrás-Tandemugrás képek

Tandemugrások minden mennyiségben, az ország több pontján. Budapesthez közel, MI-8 helikopter, An-2, l-410 turbo let. 3000-4000 méter!! Fordulj hozzánk bizalommal: 06202610013


Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Síelés Ausztriában, 100% hógarancia

A Sielj3000méteren.hu csapatával Te is megtapasztalhatod az ausztriai síelés nyújtotta végtelen szabadságot. Közel 20 éves sítapasztalattal szervezünk síutakat és wellness-szel kombinált síelést Ausztriába.


FutópadSzaküzlet.hu - Ahol a tudás és a kényelem találkozik

Oldalunkon a leghasználhatóbb futópadok közül válogathat, amelyekről részletes leírást és képes illusztrációt találhat. Szakképzett munkatársaink ingyenes tanácsadást is biztosítanak Önnek.