A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Honlap: extraf1.web4.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Mercedes GP rajongói oldal

Sport - Forma-1
2011. február 15. kedd, 00:38


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


Mercedes GP rajongói oldalSokakat érdekel a Forma 1 és sokak szimpatizálnak, vagy nem szimpatizálnak a Mercedes GP csapatával. A világhálón rengeteg hír található a csapatról. Ez az oldal azoknak szól, akik a csapat szurkolói, mindig a legfrissebb híreket találhatják meg itt és a Mercedes szurkolókkal közösen vitathatják meg azokat. Az oldal fő célja egy jó közösség kialakítása a szurkolók között. Van fórum és hír hozzászólási lehetőség is. A versenyekről mindig kerül fel összefoglaló és a legfrissebb legérdekesebb képeket is megtalálhatják az oldalon. A csapat tagjairól rengeteg információt igyekszünk összegyűjteni és a csapat versenyzői karrierjről is olvashatnak a látogatók. Az oldal szerkesztői blog bejegyzéseket is írnak, ahol saját véleményüket osztják meg a látogatókkal.


Az oldal URL-je: Mercedes GP

Az oldalt beküldte: sumifan


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

SportGate! - sport oldal

SportGate! - Sporthírek minden kategóriában a világ minden tájáról. Sportfogadási tippek, Videóösszefoglalók NBA, NHL és NFL - ről. Tabellák és táblázatok rengeteg sportágban.


Tandemugrás 4000m-ről, az ország különböző reptereiről

Ejtőernyős tandemugrás az ország különböző repterein. A tandemugrást profi szinten főállású tandempilótákkal tudod végrehajtani. Tandemugrásra alkalmas repterek: Fehérvár, Siófok, Kaposvár, Sopron. Info 70/382-7987


Szobakerékpár vásárlás

A hideg miatt nincs affinitása kimozdulni a lakásból, most már otthonában is mozoghat egy futópad használatával. A Finess-Index weblapján minden fontos infót megtalálhat a futópad, illetve a szobakerékpár berendezésekkel kapcsán.


Minden, ami vitorlázás!

Egy online magazin a vizek szerelmeseinek: vitorlázás, szörf, motoros jachtok és hajók, versenyek és túravitorlázás valamint az ezekhez kapcsolódó életmód: autó, lakás, óra, étterem, úti célok, öltözködés, technikai kütyük.