A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Harcművészet Akadémia

Sport - Harcművészet, Küzdősport
2010. november 02. kedd, 11:09


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A harcművészet szó alatt inkább azon áramlatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy szellemi rendszer is áll. Ilyenek például a következő irányok: aikido, kungfu, tai chi, stb.


Harcművészet AkadémiaA harcművészet kifejezés alatt alapjában véve az olyan irányzatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy spirituális alap is van. Ilyenek például a következők: kungfu, aikido, tai chi, stb. Akadémiánkon oktatott kungfu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan, Shaolin Duan Quan. Előbbre való a harcművészetben a szép harc, illetve a szép diadal, mint a hatékonyság. Ezek alapján lehetséges tehát, hogy egy szép harcban alul maradni akár lehet dicsőség is. A harcművészet a test és a szellem művészete testi oldalról tekintve. Az ember egyik legősibb igényén a védekező és támadó ösztönein alapszik. A harcművészet és a küzdősport kifejezéseket nagyon gyakran egyező jelentésekben alkalmazzák. Lényeges azonban meglátnunk, hogy a különböző küzdősport/harcművészeti irányzatokat megtekintve a két kifejezés és tartalmuk között óriási a különbség.


Az oldal URL-je: Harcművészet

Az oldalt beküldte: Hesz Judit


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kettlebell Dózis

Kettlebell edzések, edzéstervek és gyakorlatok. Étkezési tervek fogyáshoz és tippek rehabilitációhoz. Csak akkor, ha érdekel egy olyan mozgás, ami egyszerre hatékony és élvezetes :-)


Tánciskola

Szeret táncolni? Szeretne profi táncos lenni? Ha még nem talált ehhez megfelelő tánciskolát, akkor mindenképpen látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben!


FutópadSzaküzlet.hu - Ahol a tudás és a kényelem találkozik

Oldalunkon a leghasználhatóbb futópadok közül válogathat, amelyekről részletes leírást és képes illusztrációt találhat. Szakképzett munkatársaink ingyenes tanácsadást is biztosítanak Önnek.


eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.