A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Harcművészet Akadémia

Sport - Harcművészet, Küzdősport
2010. november 02. kedd, 11:09


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A harcművészet szó alatt inkább azon áramlatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy szellemi rendszer is áll. Ilyenek például a következő irányok: aikido, kungfu, tai chi, stb.


Harcművészet AkadémiaA harcművészet kifejezés alatt alapjában véve az olyan irányzatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy spirituális alap is van. Ilyenek például a következők: kungfu, aikido, tai chi, stb. Akadémiánkon oktatott kungfu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan, Shaolin Duan Quan. Előbbre való a harcművészetben a szép harc, illetve a szép diadal, mint a hatékonyság. Ezek alapján lehetséges tehát, hogy egy szép harcban alul maradni akár lehet dicsőség is. A harcművészet a test és a szellem művészete testi oldalról tekintve. Az ember egyik legősibb igényén a védekező és támadó ösztönein alapszik. A harcművészet és a küzdősport kifejezéseket nagyon gyakran egyező jelentésekben alkalmazzák. Lényeges azonban meglátnunk, hogy a különböző küzdősport/harcművészeti irányzatokat megtekintve a két kifejezés és tartalmuk között óriási a különbség.


Az oldal URL-je: Harcművészet

Az oldalt beküldte: Hesz Judit


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Snowman sí és snowboard shop

SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Úszásoktatás Budapest

Svájci tapasztalat alapján olyan technikával oktatok, amely már 10 óra alatt is látványos eredményt mutat. Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról.


Aerobic

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG! Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma, magabiztosság, biztonság, harmónia..stb.


Gatorade Izotóniás Sportital Porok nagykereskedője - a Sportital Kft.

A Gatorade Izotóniás Sportital Porok magyarországi kizárólagos nagykereskedője a Sportital Kft. Termékeink segítenek, hogy sportolás alatt is hidratált maradj, így jobb sportteljesítményt nyújts. Megvásárolható webáruházunkban.