A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Önvédelem Akadémia

Sport - Harcművészet, Küzdősport
2010. november 04. csütörtök, 15:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Önvédelem akadémia - sokrétű önvédelmi edzések Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés, az önuralom színes, sokrétű iskolái. Ezek közé tartozik az önvédelem is, noha ez nem egy külön harcművészeti stílus.


Önvédelem AkadémiaÖnvédelem Akadémia: intenzív önvédelmi tanfolyamok Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés szerteágazó iskolái. Ezek közé tartoznak az Önvédelem Akadémián oktatott különböző stílusok is. A technikai mozdulatokon kívül tiszteletre, türelemre és önismeretre nevelnek az oktatók. Az önvédelem alatt legtöbbször valamiféle testi, fizikai cselekvést szoktunk érteni, amely képes arra, hogy a felénk (akár több felől) indított támadást sikeresen (és lehetőleg bármiféle sérülést elszenvedése nélkül) kivédjük és egy hatékony offenzívával vagy a helyzetből történő kilépéssel a gondot végleg megoldjuk. Felismerhető, hogy a harcművészet gyakorlása. ennek megfelelően az önvédelem sem valamiféle hitbéli, vagy bölcseleti tevékenység, hanem egy spirituális út.


Az oldal URL-je: Önvédelem Akadémia

Az oldalt beküldte: Hesz Judit


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cég

Mitre sportszergyártó cég hivatalos magyarországi honlapja. A futball szolgálatában 1817 óta. Focimezek, focilabdák, focicipők és egyéb foci kiegészítők forgalmazása. Termékkategóriák: Rugby, kosárlabda, kézilabda, röplabda


Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Online teniszakadémia

Online Teniszakadémia - az okos, taktikus játék titkai. Teniszpartner keresés. Teniszpályák ismertetői. Tenisz pszichológia: a tenisz mentális elemei. Amatőr teniszversenyek kiírásai. Tenisz video elemzések.


Elite Fitness

Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek fontos, hogy minőségi életet éljenek, fittek, egészségesek legyenek - úgy érzi képtelen elmenni az edzőterembe vagy tornázni az Elite Fitnessnél a legjobb helyen jár!