A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Önvédelem Akadémia

Sport - Harcművészet, Küzdősport
2010. november 04. csütörtök, 15:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Önvédelem akadémia - sokrétű önvédelmi edzések Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés, az önuralom színes, sokrétű iskolái. Ezek közé tartozik az önvédelem is, noha ez nem egy külön harcművészeti stílus.


Önvédelem AkadémiaÖnvédelem Akadémia: intenzív önvédelmi tanfolyamok Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés szerteágazó iskolái. Ezek közé tartoznak az Önvédelem Akadémián oktatott különböző stílusok is. A technikai mozdulatokon kívül tiszteletre, türelemre és önismeretre nevelnek az oktatók. Az önvédelem alatt legtöbbször valamiféle testi, fizikai cselekvést szoktunk érteni, amely képes arra, hogy a felénk (akár több felől) indított támadást sikeresen (és lehetőleg bármiféle sérülést elszenvedése nélkül) kivédjük és egy hatékony offenzívával vagy a helyzetből történő kilépéssel a gondot végleg megoldjuk. Felismerhető, hogy a harcművészet gyakorlása. ennek megfelelően az önvédelem sem valamiféle hitbéli, vagy bölcseleti tevékenység, hanem egy spirituális út.


Az oldal URL-je: Önvédelem Akadémia

Az oldalt beküldte: Hesz Judit


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Extreme Paintball

Paintball játékszervezés 2 szabadtéri és 1 fedett pályán, Budapesten és Dunakeszin, paintball baráti társaságok és cégek számára, csapatépítés, sportnapok, legénybúcsúk.


Sportlink

Futball, tenisz és más sportágak eredményei az elmúlt 130 évből. Játékosok és edzők győzelmei. Legendás sportolók útja a dicsőség felé.


Kigarukai Aikido

Klubunk immáron öt éve biztosít vidám és felszabadult edzési lehetőséget Budapesten, a XIV. kerületben. Edzéseinken bárki megtanulhatja az aikido fogásait és egy jót mozoghat. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Body Sculpture az egészséges sportolásért

A Body Sculpture fitness termékei magukba foglalják a különböző otthoni sporteszközöket, súlyzókat, tornaszőnyegeket, és egyéb kiegészítőket. Célunk, hogy mindenki számára széles és egységes választékot nyújtsunk.