A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Önvédelem Akadémia

Sport - Harcművészet, Küzdősport
2010. november 04. csütörtök, 15:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Önvédelem akadémia - sokrétű önvédelmi edzések Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés, az önuralom színes, sokrétű iskolái. Ezek közé tartozik az önvédelem is, noha ez nem egy külön harcművészeti stílus.


Önvédelem AkadémiaÖnvédelem Akadémia: intenzív önvédelmi tanfolyamok Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés szerteágazó iskolái. Ezek közé tartoznak az Önvédelem Akadémián oktatott különböző stílusok is. A technikai mozdulatokon kívül tiszteletre, türelemre és önismeretre nevelnek az oktatók. Az önvédelem alatt legtöbbször valamiféle testi, fizikai cselekvést szoktunk érteni, amely képes arra, hogy a felénk (akár több felől) indított támadást sikeresen (és lehetőleg bármiféle sérülést elszenvedése nélkül) kivédjük és egy hatékony offenzívával vagy a helyzetből történő kilépéssel a gondot végleg megoldjuk. Felismerhető, hogy a harcművészet gyakorlása. ennek megfelelően az önvédelem sem valamiféle hitbéli, vagy bölcseleti tevékenység, hanem egy spirituális út.


Az oldal URL-je: Önvédelem Akadémia

Az oldalt beküldte: Hesz Judit


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Sportlink

Futball, tenisz és más sportágak eredményei az elmúlt 130 évből. Játékosok és edzők győzelmei. Legendás sportolók útja a dicsőség felé.


Kismama jóga

Látogasson el jógaközpontunkba, ahol családias környezetben, kis létszámú órák keretében tanulhat és mozoghat egyszerre. A jóga egyfajta lelki fejlődés és befelé figyelés is, amire manapság mindenkinek szüksége lehet.


Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cég

Mitre sportszergyártó cég hivatalos magyarországi honlapja. A futball szolgálatában 1817 óta. Focimezek, focilabdák, focicipők és egyéb foci kiegészítők forgalmazása. Termékkategóriák: Rugby, kosárlabda, kézilabda, röplabda


Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.