A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Önvédelem Akadémia

Sport - Harcművészet, Küzdősport
2010. november 04. csütörtök, 15:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Önvédelem akadémia - sokrétű önvédelmi edzések Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés, az önuralom színes, sokrétű iskolái. Ezek közé tartozik az önvédelem is, noha ez nem egy külön harcművészeti stílus.


Önvédelem AkadémiaÖnvédelem Akadémia: intenzív önvédelmi tanfolyamok Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés szerteágazó iskolái. Ezek közé tartoznak az Önvédelem Akadémián oktatott különböző stílusok is. A technikai mozdulatokon kívül tiszteletre, türelemre és önismeretre nevelnek az oktatók. Az önvédelem alatt legtöbbször valamiféle testi, fizikai cselekvést szoktunk érteni, amely képes arra, hogy a felénk (akár több felől) indított támadást sikeresen (és lehetőleg bármiféle sérülést elszenvedése nélkül) kivédjük és egy hatékony offenzívával vagy a helyzetből történő kilépéssel a gondot végleg megoldjuk. Felismerhető, hogy a harcművészet gyakorlása. ennek megfelelően az önvédelem sem valamiféle hitbéli, vagy bölcseleti tevékenység, hanem egy spirituális út.


Az oldal URL-je: Önvédelem Akadémia

Az oldalt beküldte: Hesz Judit


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Snowman sí és snowboard shop

SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Tadndemugrás & ejtőernyőzés Hajdúszoboszlón, a Nexteam-mel

Magyarország egyik legprofibb csapatával próbálhatod ki a tandemugrást, vagy az ejtőernyőzést, ha a Nexteam-et választod életed egy nagy kalandjához. AFF ejtőernyős oktatás, tandemugrás.


T-ROCK :: Minden ami a mászáshoz kell!

Mászófal építés, műfogás készítés, Online rendelési lehetőség. Műfogás kollekciónk több mint 100 egyedi formából áll. Falmászás Szegeden a T-Rock mászótermében, Karmasport Sportmászó Egyesület!


Ejtőernyős Tandemugrás

Ejtőernyős Tandemugrás 4000 méterről! A tandemugrás a modern ejtőernyőzés egy olyan formája amely során bárki kipróbálhatja az ejtőernyőzést análkül ,hogy tanfolyamot kellene végeznie.