A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Sportlövészet, precíziós lövészet

Sport - Lövészet
2009. szeptember 15. kedd, 11:29


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A BRSE precíziós lövészet oldala. Sportlövészet, nagyöbű minősítő, precíziós és vadász verseny. Sporttal kapcsolatos felszerelés, fegyver, irányzék, lőlap, lőszer tesztek, lőlap.

Sportlövészet, precíziós lövészetA BRSE precíziós lövészet oldala. Sportlövészet, nagyöbű minősítő, precíziós és vadász verseny. Sporttal kapcsolatos felszerelés, fegyver, irányzék, lőszer tesztek. * Eszközök, kellékek a fegyvercső tisztításához, ápolásához, szükséges óvintézkedések a fegyver ápolás / tisztítás idejére, a cső tisztításának lépései. * Nagyöbű, preciziós-, minősítő- és vadászversenyek * MSSZ Nagyöblű minősítő és preciziós versenyek szabályai * Sportlövészettel kapcsolatos törvények és rendeletek * Lövészetben használt angolszász és metrikus mértékegységek váltószámai * angol – magyar fegyver és sportlövész szakszótár

Az oldal URL-je: Sportlövészet, precíziós lövészet

Az oldalt beküldte: honvedp


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

SportGate! - sport oldal

SportGate! - Sporthírek minden kategóriában a világ minden tájáról. Sportfogadási tippek, Videóösszefoglalók NBA, NHL és NFL - ről. Tabellák és táblázatok rengeteg sportágban.


F1 Tipp - Formula 1 -es tippverseny játék oldal és friss Forma 1 -es hírek

Úgy gondolod meg tudnád tippelni a Forma 1 -es futamok végeredményét? Ha igen, nálunk a helyed! A játék mellett az F1 friss híreit is megtalálod nálunk.


Minőségi kerékpárok a Weekendcentertől

Világmárkás kerékpárok,elektromos biciklik,robogók,quadok széles palettájával várunk minden kedves érdeklődőt!Nálunk minőség,szakszerű kiszolgálás és barátságos környezet biztosítja a megfelelő kerékpár kiválasztását.


FutópadSzaküzlet.hu - Ahol a tudás és a kényelem találkozik

Oldalunkon a leghasználhatóbb futópadok közül válogathat, amelyekről részletes leírást és képes illusztrációt találhat. Szakképzett munkatársaink ingyenes tanácsadást is biztosítanak Önnek.