A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Sportlövészet, precíziós lövészet

Sport - Lövészet
2009. szeptember 15. kedd, 11:29


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A BRSE precíziós lövészet oldala. Sportlövészet, nagyöbű minősítő, precíziós és vadász verseny. Sporttal kapcsolatos felszerelés, fegyver, irányzék, lőlap, lőszer tesztek, lőlap.

Sportlövészet, precíziós lövészetA BRSE precíziós lövészet oldala. Sportlövészet, nagyöbű minősítő, precíziós és vadász verseny. Sporttal kapcsolatos felszerelés, fegyver, irányzék, lőszer tesztek. * Eszközök, kellékek a fegyvercső tisztításához, ápolásához, szükséges óvintézkedések a fegyver ápolás / tisztítás idejére, a cső tisztításának lépései. * Nagyöbű, preciziós-, minősítő- és vadászversenyek * MSSZ Nagyöblű minősítő és preciziós versenyek szabályai * Sportlövészettel kapcsolatos törvények és rendeletek * Lövészetben használt angolszász és metrikus mértékegységek váltószámai * angol – magyar fegyver és sportlövész szakszótár

Az oldal URL-je: Sportlövészet, precíziós lövészet

Az oldalt beküldte: honvedp


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Testépítés kezdőknek és haladóknak

Az oldal segítséget nyújt kezdő illetve haladó testépítők számára cikkekkel, tippekkkel valamint személyreszabott edzéstervel.

Snowman sí és snowboard shop

SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.


Minden, ami vitorlázás!

Egy online magazin a vizek szerelmeseinek: vitorlázás, szörf, motoros jachtok és hajók, versenyek és túravitorlázás valamint az ezekhez kapcsolódó életmód: autó, lakás, óra, étterem, úti célok, öltözködés, technikai kütyük.