A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Edzéstervek a maximális kondicióért

Sport - Szabadidősport, testépítés
2012. december 11. kedd, 17:50


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Oldalunkon mindenki megtalálhatja a saját céljához igazított leghatékonyabb edzésterveket, legyen a cél izomnövelés, erősítés, fogyás, celeb fitnesz, otthon végezhető gyakorlatok, vagy bármilyen egyéb!


Edzéstervek a maximális kondicióértOldalunkat nemrégiben hoztuk létre azzal a céllal, hogy segítsünk azon embereken, akik szeretnének konditerembe járni, testüket építeni de nincs idejük saját edzéstervet összeállítani maguknak. Oldalunkon megtalálható kategóriák közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, legyen az izomerősítés, izomépítés, kardio, celeb gyakorlatok, otthonról végezhető gyakorlatok, vagy bármilyen egyéb. Bárki megtalálhatja a megfelelő edzéstervet saját magának, amit leírásokkal, gyakorlat adatbázissal képekkel illusztrálunk, segítjük megértésüket, helyes elsajátításukat. Folyamatosan bővülő tartalomról van szó, amit érdemes kipróbálni! Csoportunk tagjai különös figyelmet fordítanak az igényes, modern, hatékony gyakorlatsorok összeállítására. Tegyél egy próbát te is


Az oldal URL-je: Edzéstervek, izomnövelés, erősítés, kardio, fogyni vágyóknak

Az oldalt beküldte: Gabaa


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tadndemugrás & ejtőernyőzés Hajdúszoboszlón, a Nexteam-mel

Magyarország egyik legprofibb csapatával próbálhatod ki a tandemugrást, vagy az ejtőernyőzést, ha a Nexteam-et választod életed egy nagy kalandjához. AFF ejtőernyős oktatás, tandemugrás.


Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


HunClimbers - Magyar hegy-, és sziklamászók oldala

Egy hely a hegymászás, sziklamászás megszállotjainak. Leírások, bemutatók, tippek, tesztek, via ferrata, túrabeszámolók. A témában való társalgásra a fórum ad helyet.


Szobakerékpár vásárlás

A hideg miatt nincs affinitása kimozdulni a lakásból, most már otthonában is mozoghat egy futópad használatával. A Finess-Index weblapján minden fontos infót megtalálhat a futópad, illetve a szobakerékpár berendezésekkel kapcsán.