A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Edzéstervek a maximális kondicióért

Sport - Szabadidősport, testépítés
2012. december 11. kedd, 17:50


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Oldalunkon mindenki megtalálhatja a saját céljához igazított leghatékonyabb edzésterveket, legyen a cél izomnövelés, erősítés, fogyás, celeb fitnesz, otthon végezhető gyakorlatok, vagy bármilyen egyéb!


Edzéstervek a maximális kondicióértOldalunkat nemrégiben hoztuk létre azzal a céllal, hogy segítsünk azon embereken, akik szeretnének konditerembe járni, testüket építeni de nincs idejük saját edzéstervet összeállítani maguknak. Oldalunkon megtalálható kategóriák közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, legyen az izomerősítés, izomépítés, kardio, celeb gyakorlatok, otthonról végezhető gyakorlatok, vagy bármilyen egyéb. Bárki megtalálhatja a megfelelő edzéstervet saját magának, amit leírásokkal, gyakorlat adatbázissal képekkel illusztrálunk, segítjük megértésüket, helyes elsajátításukat. Folyamatosan bővülő tartalomról van szó, amit érdemes kipróbálni! Csoportunk tagjai különös figyelmet fordítanak az igényes, modern, hatékony gyakorlatsorok összeállítására. Tegyél egy próbát te is


Az oldal URL-je: Edzéstervek, izomnövelés, erősítés, kardio, fogyni vágyóknak

Az oldalt beküldte: Gabaa


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Forma–1 eredmények

Megtalálhatod az összes Forma–1 futam eredményét, 1950-től napjainkig, valamint statisztikákatt a Forma–1 pilótákról, csapatokról, az egyes országok nagydíjairól, futamokról.

Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Szigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel.

Extreme Paintball

Paintball játékszervezés 2 szabadtéri és 1 fedett pályán, Budapesten és Dunakeszin, paintball baráti társaságok és cégek számára, csapatépítés, sportnapok, legénybúcsúk.


Életed legnagyobb dobása

Az Aerobie.hu csapatának célja a bumeráng és frizbi népszerűsítése a magyar fiatalok között. Rengeted frizbi, bumeráng, kutyafrizbi és világító frizbik leírása található a honlapon.