A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Fitness - Relax Mozgás Stúdió Csepel

Sport - Szabadidősport, testépítés
2012. november 16. péntek, 08:29


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Új Fitness Csepelen a XXI. kerületben! A Fitness-Relax Mozgás és Jóga Stúdió Csepel. Igényes környezet, kedves kollégák, magasan képzett edzők, és jó hangulat vár Rád!


Fitness - Relax Mozgás Stúdió Csepel Fitness-Relax Mozgás és Jóga Stúdió Csepel... mert itt Te vagy a legfontosabb! Csepeli fitness termünk kialakításakor törekedtünk arra, hogy egy olyan helyet hozzunk létre a XXI. kerületben, ahol valóban azt érezheted, hogy Te vagy a fontos. Szakmailag magasan képzett, figyelmes és kedves kollégák várnak rád. Sokféle óratípus közül választhatsz: aerobic, cardio training, zumba, jóga, funkcionális edzés és a jóga több változata is megtalálható órarendünkben. Fitness termünk Csepelen, az Ady Endre Út 92. szám alatt található, a XXI. kerületben. Nem vagyunk megafitness és nem is szeretnénk azok lenni. Egy kellemes hangulatú, igényesen kialakított fitness terem a miénk, ahol garantáltan elégedett elszel mindennel. Edzőinket a legjobbak közül választottuk. Zumba oktatónk például egyenesen Cubából érkezett, aerobic edzőink között van aki hivatásos fitness modell. Ha egy kellemes és igényes fitness termet keresel Csepelen akkor Nálunk a legjobb helyen jársz!


Az oldal URL-je: Fitness - Relax Mozgás Stúdió Csepel

Az oldalt beküldte: Kristóf Csilla


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Foci hírek, friss eredmények

Szereted a focit, de nincs kedved végiglapozgatni az összes focis oldalt? Mire vársz még? A foci portálok legfrissebb hírei, eredményei itt, a focihirek.info-n! Foci hírek, friss eredmények!

Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


FutópadSzaküzlet.hu - Ahol a tudás és a kényelem találkozik

Oldalunkon a leghasználhatóbb futópadok közül válogathat, amelyekről részletes leírást és képes illusztrációt találhat. Szakképzett munkatársaink ingyenes tanácsadást is biztosítanak Önnek.


Body Sculpture az egészséges sportolásért

A Body Sculpture fitness termékei magukba foglalják a különböző otthoni sporteszközöket, súlyzókat, tornaszőnyegeket, és egyéb kiegészítőket. Célunk, hogy mindenki számára széles és egységes választékot nyújtsunk.