A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Kettlebell edzés - sporolj hatékonyan!

Sport - Szabadidősport, testépítés
2013. január 05. szombat, 16:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szeretnél gyorsan és hatékonyan edzeni? Ha fontosnak tartod azt, hogy eredményes legyen a sportba befektetett munka, akkor neked a kettlebell edzés a legjobb választás!


Kettlebell edzés - sporolj hatékonyan!A vasból készült súlyzót, a kettlebellt már az ókorban is használták, később Oroszországban vált ismertté, az ottani katonák fizikumát akarták erősíteni ennek az eszköznek a segítségével. Bár az oroszok girya néven ismerik, a világban kettlebell néven vált ismertté. A kettlebell edzéseket ezzel a súlyzóval kell végezni, a segítségével rengeteg izomcsoportot lehet megmozgatni, így a fogyás és az izmosodás a teljes testre jellemző lesz. Nem feltétlenül szükséges profi szakember segítsége, akár a saját otthonunkban is el lehet végezni a kettlebell-lel a gyakorlatokat, bárki számára könnyen megtanulható. Nemtől és fizikumtól függően választhatunk több méret közül, és már kezdhetjük is az edzést!


Az oldal URL-je: A kettlebell segítségével gyorsan kisportolt tested lehet!

Az oldalt beküldte: Lillia


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Snowman sí és snowboard shop

SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Online teniszakadémia

Online Teniszakadémia - az okos, taktikus játék titkai. Teniszpartner keresés. Teniszpályák ismertetői. Tenisz pszichológia: a tenisz mentális elemei. Amatőr teniszversenyek kiírásai. Tenisz video elemzések.


Mercedes GP rajongói oldal

A Forma 1-es Mercedes GP csapattal foglalkozó oldal. Friss hírek a csapatról, Michael Schumacherről és Nico Rosbergről. Képek, videók, fórum és rengeteg információ.


FutópadSzaküzlet.hu - Ahol a tudás és a kényelem találkozik

Oldalunkon a leghasználhatóbb futópadok közül válogathat, amelyekről részletes leírást és képes illusztrációt találhat. Szakképzett munkatársaink ingyenes tanácsadást is biztosítanak Önnek.