A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Kettlebell edzés - sporolj hatékonyan!

Sport - Szabadidősport, testépítés
2013. január 05. szombat, 16:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szeretnél gyorsan és hatékonyan edzeni? Ha fontosnak tartod azt, hogy eredményes legyen a sportba befektetett munka, akkor neked a kettlebell edzés a legjobb választás!


Kettlebell edzés - sporolj hatékonyan!A vasból készült súlyzót, a kettlebellt már az ókorban is használták, később Oroszországban vált ismertté, az ottani katonák fizikumát akarták erősíteni ennek az eszköznek a segítségével. Bár az oroszok girya néven ismerik, a világban kettlebell néven vált ismertté. A kettlebell edzéseket ezzel a súlyzóval kell végezni, a segítségével rengeteg izomcsoportot lehet megmozgatni, így a fogyás és az izmosodás a teljes testre jellemző lesz. Nem feltétlenül szükséges profi szakember segítsége, akár a saját otthonunkban is el lehet végezni a kettlebell-lel a gyakorlatokat, bárki számára könnyen megtanulható. Nemtől és fizikumtól függően választhatunk több méret közül, és már kezdhetjük is az edzést!


Az oldal URL-je: A kettlebell segítségével gyorsan kisportolt tested lehet!

Az oldalt beküldte: Lillia


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Sportlövészet, precíziós lövészet

A BRSE precíziós lövészet oldala. Sportlövészet, nagyöbű minősítő, precíziós és vadász verseny. Sporttal kapcsolatos felszerelés, fegyver, irányzék, lőlap, lőszer tesztek, lőlap.

Kismama jóga

Látogasson el jógaközpontunkba, ahol családias környezetben, kis létszámú órák keretében tanulhat és mozoghat egyszerre. A jóga egyfajta lelki fejlődés és befelé figyelés is, amire manapság mindenkinek szüksége lehet.


Minőségi kerékpárok a Weekendcentertől

Világmárkás kerékpárok,elektromos biciklik,robogók,quadok széles palettájával várunk minden kedves érdeklődőt!Nálunk minőség,szakszerű kiszolgálás és barátságos környezet biztosítja a megfelelő kerékpár kiválasztását.


Gatorade Izotóniás Sportital Porok nagykereskedője - a Sportital Kft.

A Gatorade Izotóniás Sportital Porok magyarországi kizárólagos nagykereskedője a Sportital Kft. Termékeink segítenek, hogy sportolás alatt is hidratált maradj, így jobb sportteljesítményt nyújts. Megvásárolható webáruházunkban.