A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a Cardioplazatól

Sport - Szabadidősport, testépítés
2010. április 30. péntek, 12:04


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Elégedetlen vagy alakoddal? Szívesen sportolnál, de nem akarsz konditerembe járni? Szerezz be otthonra ugyanolyan minőségű edzőtermi gépet az eredeti ár töredékéért.


Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a CardioplazatólCsúcsminőségű használt spinning kerékpárok, teremkerékpárok, szobakerékpárok, futópadok, különféle kondigépek és kardiogépek. Kiváló választás otthonra vagy akár edzőterembe is. Mire figyelj használt kondigép vásárlásakor? - Határozd meg a céljaidat. Milyen testrészedet szeretnéd formálni. - A gép kiválasztása legyen összhangban céljaiddal és az edzések intenzitásával. Kellemetlen meglepetések érhetnek ha kizárólag ár alapján döntesz. - Figyelj oda, hogy milyen anyagokból készült a kondigép. Egy billegő, rossz minőségű, nyikorgó-csikorgó géppel nem szívesen edzel majd. - Gondold át mennyi helyed van a lakásban, kondigéped ne legyen útban, de legyen mindig szem előtt. Segítünk a választásban és a szállításban is.


Az oldal URL-je: Spinning kerékpár, használt teremkerékpár kitűnő állapotban

Az oldalt beküldte: Eszter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Sportlövészet, precíziós lövészet

A BRSE precíziós lövészet oldala. Sportlövészet, nagyöbű minősítő, precíziós és vadász verseny. Sporttal kapcsolatos felszerelés, fegyver, irányzék, lőlap, lőszer tesztek, lőlap.

Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a Cardioplazatól

Elégedetlen vagy alakoddal? Szívesen sportolnál, de nem akarsz konditerembe járni? Szerezz be otthonra ugyanolyan minőségű edzőtermi gépet az eredeti ár töredékéért.


T-ROCK :: Minden ami a mászáshoz kell!

Mászófal építés, műfogás készítés, Online rendelési lehetőség. Műfogás kollekciónk több mint 100 egyedi formából áll. Falmászás Szegeden a T-Rock mászótermében, Karmasport Sportmászó Egyesület!


Mindent, amit a jojózásról tudni kell!

Minden, amit a jojózásról tudni kell!A yo-yo.hu weboldalon megtalálsz mindent, amit a jojózásról tudni érdemes, yo-yo trükkök yoyo tippek. Ha kezdő yoyo játékosból profi yo-yo játékossá szeretnél válni, akkor jó helyen jársz!