A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a Cardioplazatól

Sport - Szabadidősport, testépítés
2010. április 30. péntek, 12:04


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Elégedetlen vagy alakoddal? Szívesen sportolnál, de nem akarsz konditerembe járni? Szerezz be otthonra ugyanolyan minőségű edzőtermi gépet az eredeti ár töredékéért.


Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a CardioplazatólCsúcsminőségű használt spinning kerékpárok, teremkerékpárok, szobakerékpárok, futópadok, különféle kondigépek és kardiogépek. Kiváló választás otthonra vagy akár edzőterembe is. Mire figyelj használt kondigép vásárlásakor? - Határozd meg a céljaidat. Milyen testrészedet szeretnéd formálni. - A gép kiválasztása legyen összhangban céljaiddal és az edzések intenzitásával. Kellemetlen meglepetések érhetnek ha kizárólag ár alapján döntesz. - Figyelj oda, hogy milyen anyagokból készült a kondigép. Egy billegő, rossz minőségű, nyikorgó-csikorgó géppel nem szívesen edzel majd. - Gondold át mennyi helyed van a lakásban, kondigéped ne legyen útban, de legyen mindig szem előtt. Segítünk a választásban és a szállításban is.


Az oldal URL-je: Spinning kerékpár, használt teremkerékpár kitűnő állapotban

Az oldalt beküldte: Eszter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Úszóoktató adatbázis

A honlapon úszóoktatókat és további "vizes" sportágak edzői között válogathat több keresési funkció megadásával az ország egész területén. Jó böngészést!


Gibbon Slacklines

Gibbon Slackline termékek, videók, fórum. Ez a sport kiválóan fejleszti az egyensúly érzéked, javítja a koncentrációs készséged, emellett nagyon látványos is.


Fociasz.hu - a Foci portál

Érdeklik Önt a foci hírek és eredmények? Kíváncsi arra, hogy kedvenc együttese miként teljesít a bajnokságban? Itt a lehetőség arra, hogy egy helyen megtalálja az összes focis információt.


Tandemugrás Debrecen

Tandemugrás és ejtőernyős oktatás Kelet Magyarországon, Debrecen és Nyíregyháza körzetében. Weboldalunkon megtalálsz minden szükséges információt a tandemugrásról és az ejtőernyős oktatásról.