A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a Cardioplazatól

Sport - Szabadidősport, testépítés
2010. április 30. péntek, 12:04


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Elégedetlen vagy alakoddal? Szívesen sportolnál, de nem akarsz konditerembe járni? Szerezz be otthonra ugyanolyan minőségű edzőtermi gépet az eredeti ár töredékéért.


Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a CardioplazatólCsúcsminőségű használt spinning kerékpárok, teremkerékpárok, szobakerékpárok, futópadok, különféle kondigépek és kardiogépek. Kiváló választás otthonra vagy akár edzőterembe is. Mire figyelj használt kondigép vásárlásakor? - Határozd meg a céljaidat. Milyen testrészedet szeretnéd formálni. - A gép kiválasztása legyen összhangban céljaiddal és az edzések intenzitásával. Kellemetlen meglepetések érhetnek ha kizárólag ár alapján döntesz. - Figyelj oda, hogy milyen anyagokból készült a kondigép. Egy billegő, rossz minőségű, nyikorgó-csikorgó géppel nem szívesen edzel majd. - Gondold át mennyi helyed van a lakásban, kondigéped ne legyen útban, de legyen mindig szem előtt. Segítünk a választásban és a szállításban is.


Az oldal URL-je: Spinning kerékpár, használt teremkerékpár kitűnő állapotban

Az oldalt beküldte: Eszter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Úszásoktatás Budapest

Svájci tapasztalat alapján olyan technikával oktatok, amely már 10 óra alatt is látványos eredményt mutat. Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról.


Biomass

Csúcsminőségű táplálékkiegészítők forgalmazása, hogy a maximumot hozd ki magadból és az izmaidból. Természetesen a maximumot! Magyarország piacvezető táplálékkiegészítői.


Női konditerem - Zalaegerszeg

A Vital Force Zalaegerszeg egyetlen női edzőterme. A régen csak konditeremként üzemelő helyiség mára már két konditeremmel, egy masszázsszobával, egy szaunával és egy szoláriummal bővült. Minden nap várjuk a mozogni vágyókat.


Fitness - Relax Mozgás Stúdió Csepel

Új Fitness Csepelen a XXI. kerületben! A Fitness-Relax Mozgás és Jóga Stúdió Csepel. Igényes környezet, kedves kollégák, magasan képzett edzők, és jó hangulat vár Rád!