A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Testépítő edzésnapló

Sport - Szabadidősport, testépítés
2010. október 24. vasárnap, 16:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ezen a blogon keresztül mutatom be a testépítés buktatóit és a fejlődésem tapasztalatait. Beszámolok az eredményeimről, az edzésekről, pihenésről, táplálkozásról, súlyokról és szériákról.


Testépítő edzésnaplóSzemélyes naplóm, melyben feljegyzem a testépítés és a súlyzós edzések által elért fejlődésemet. A blogban részletesen leírom minden edzésnapom, a megemelt súlyokat, végrehajtott sorozatokat és szériákat. Kitérek az aktuális táplálkozásomra és a megfelelő pihenésre. Egy amatőr hobbi testépítő tapasztalatait összegben nap mint nap, írok a konditeremről, az erőemelő és fitnesz edzésekről, az átlagemberek véleményéről és a tévhitekről, hogyan látja mindezt egy fiatal srác a környezetében. A szedett táplálékkiegészítők, fehárják, tömegnövelők és kreatinok rám gyakorolt hatásairól és az edzőteremben megforduló különböző gyúrósok típusairól és edzésterveikről publikálok bejegyzéseket. Naturalként szteroidokról nálam nem olvashatsz. Én a nehezebb utat járom. Ez e szenvedélyem.


Az oldal URL-je: Amatőr hobbigyúrós testépítő blogja

Az oldalt beküldte: Renegade


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Forma–1 eredmények

Megtalálhatod az összes Forma–1 futam eredményét, 1950-től napjainkig, valamint statisztikákatt a Forma–1 pilótákról, csapatokról, az egyes országok nagydíjairól, futamokról.

Golfmost

A golf sport bemutatása elsősorban kezdőknek. Tippek azoknak, akik most ismerkednek a játékkal. A szükséges felszerelések és alapvető szabályok részletes ismertetése.


Biomass

Csúcsminőségű táplálékkiegészítők forgalmazása, hogy a maximumot hozd ki magadból és az izmaidból. Természetesen a maximumot! Magyarország piacvezető táplálékkiegészítői.


Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.