A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Testépítő edzésnapló

Sport - Szabadidősport, testépítés
2010. október 24. vasárnap, 16:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ezen a blogon keresztül mutatom be a testépítés buktatóit és a fejlődésem tapasztalatait. Beszámolok az eredményeimről, az edzésekről, pihenésről, táplálkozásról, súlyokról és szériákról.


Testépítő edzésnaplóSzemélyes naplóm, melyben feljegyzem a testépítés és a súlyzós edzések által elért fejlődésemet. A blogban részletesen leírom minden edzésnapom, a megemelt súlyokat, végrehajtott sorozatokat és szériákat. Kitérek az aktuális táplálkozásomra és a megfelelő pihenésre. Egy amatőr hobbi testépítő tapasztalatait összegben nap mint nap, írok a konditeremről, az erőemelő és fitnesz edzésekről, az átlagemberek véleményéről és a tévhitekről, hogyan látja mindezt egy fiatal srác a környezetében. A szedett táplálékkiegészítők, fehárják, tömegnövelők és kreatinok rám gyakorolt hatásairól és az edzőteremben megforduló különböző gyúrósok típusairól és edzésterveikről publikálok bejegyzéseket. Naturalként szteroidokról nálam nem olvashatsz. Én a nehezebb utat járom. Ez e szenvedélyem.


Az oldal URL-je: Amatőr hobbigyúrós testépítő blogja

Az oldalt beküldte: Renegade


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Személyi tréner a víz alatt

Privát búvártanfolyam kaland-, és izgalomkeresőknek. Ajánlatom az életreszóló kaland élménye, a felfedezés, a súlytalanság érzése, új arcok és izgalmas úticélok ígérete.


Életed legnagyobb dobása

Az Aerobie.hu csapatának célja a bumeráng és frizbi népszerűsítése a magyar fiatalok között. Rengeted frizbi, bumeráng, kutyafrizbi és világító frizbik leírása található a honlapon.


Szobakerékpár vásárlás

A hideg miatt nincs affinitása kimozdulni a lakásból, most már otthonában is mozoghat egy futópad használatával. A Finess-Index weblapján minden fontos infót megtalálhat a futópad, illetve a szobakerékpár berendezésekkel kapcsán.


Ejtőernyős Tandemugrás

Ejtőernyős Tandemugrás 4000 méterről! A tandemugrás a modern ejtőernyőzés egy olyan formája amely során bárki kipróbálhatja az ejtőernyőzést análkül ,hogy tanfolyamot kellene végeznie.