A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Testépítő edzésnapló

Sport - Szabadidősport, testépítés
2010. október 24. vasárnap, 16:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ezen a blogon keresztül mutatom be a testépítés buktatóit és a fejlődésem tapasztalatait. Beszámolok az eredményeimről, az edzésekről, pihenésről, táplálkozásról, súlyokról és szériákról.


Testépítő edzésnaplóSzemélyes naplóm, melyben feljegyzem a testépítés és a súlyzós edzések által elért fejlődésemet. A blogban részletesen leírom minden edzésnapom, a megemelt súlyokat, végrehajtott sorozatokat és szériákat. Kitérek az aktuális táplálkozásomra és a megfelelő pihenésre. Egy amatőr hobbi testépítő tapasztalatait összegben nap mint nap, írok a konditeremről, az erőemelő és fitnesz edzésekről, az átlagemberek véleményéről és a tévhitekről, hogyan látja mindezt egy fiatal srác a környezetében. A szedett táplálékkiegészítők, fehárják, tömegnövelők és kreatinok rám gyakorolt hatásairól és az edzőteremben megforduló különböző gyúrósok típusairól és edzésterveikről publikálok bejegyzéseket. Naturalként szteroidokról nálam nem olvashatsz. Én a nehezebb utat járom. Ez e szenvedélyem.


Az oldal URL-je: Amatőr hobbigyúrós testépítő blogja

Az oldalt beküldte: Renegade


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Foci hírek, friss eredmények

Szereted a focit, de nincs kedved végiglapozgatni az összes focis oldalt? Mire vársz még? A foci portálok legfrissebb hírei, eredményei itt, a focihirek.info-n! Foci hírek, friss eredmények!

Snickers Rally Team | Budapest-Bamako | Magyar Kalandrally | Hungarian Challenge

A Snickers Rally Team 2006 óta indul tájékozódási rallyversenyeken, a 2009-es Budapest-Bamako futamon 8., a 2010-es versenyen pedig 4. helyezést ért el. A weboldalon az aktuális futamokról és eredményekről lehet tájékozódni.


HunClimbers - Magyar hegy-, és sziklamászók oldala

Egy hely a hegymászás, sziklamászás megszállotjainak. Leírások, bemutatók, tippek, tesztek, via ferrata, túrabeszámolók. A témában való társalgásra a fórum ad helyet.


Magyarország elsõ számú siklóernyõs portálja

Újra elérhető a pg.c2.hu siklóernyős portál, amely megújult formában, bővített funkciókkal a pg.repules.hu címen érhető el. Itt minden megtalálsz, ami a siklóernyős sporttal kapcsolatos!