A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Testépítő edzésnapló

Sport - Szabadidősport, testépítés
2010. október 24. vasárnap, 16:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ezen a blogon keresztül mutatom be a testépítés buktatóit és a fejlődésem tapasztalatait. Beszámolok az eredményeimről, az edzésekről, pihenésről, táplálkozásról, súlyokról és szériákról.


Testépítő edzésnaplóSzemélyes naplóm, melyben feljegyzem a testépítés és a súlyzós edzések által elért fejlődésemet. A blogban részletesen leírom minden edzésnapom, a megemelt súlyokat, végrehajtott sorozatokat és szériákat. Kitérek az aktuális táplálkozásomra és a megfelelő pihenésre. Egy amatőr hobbi testépítő tapasztalatait összegben nap mint nap, írok a konditeremről, az erőemelő és fitnesz edzésekről, az átlagemberek véleményéről és a tévhitekről, hogyan látja mindezt egy fiatal srác a környezetében. A szedett táplálékkiegészítők, fehárják, tömegnövelők és kreatinok rám gyakorolt hatásairól és az edzőteremben megforduló különböző gyúrósok típusairól és edzésterveikről publikálok bejegyzéseket. Naturalként szteroidokról nálam nem olvashatsz. Én a nehezebb utat járom. Ez e szenvedélyem.


Az oldal URL-je: Amatőr hobbigyúrós testépítő blogja

Az oldalt beküldte: Renegade


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.


HunClimbers - Magyar hegy-, és sziklamászók oldala

Egy hely a hegymászás, sziklamászás megszállotjainak. Leírások, bemutatók, tippek, tesztek, via ferrata, túrabeszámolók. A témában való társalgásra a fórum ad helyet.


Edzéstervek a maximális kondicióért

Oldalunkon mindenki megtalálhatja a saját céljához igazított leghatékonyabb edzésterveket, legyen a cél izomnövelés, erősítés, fogyás, celeb fitnesz, otthon végezhető gyakorlatok, vagy bármilyen egyéb!


Body Sculpture az egészséges sportolásért

A Body Sculpture fitness termékei magukba foglalják a különböző otthoni sporteszközöket, súlyzókat, tornaszőnyegeket, és egyéb kiegészítőket. Célunk, hogy mindenki számára széles és egységes választékot nyújtsunk.