A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Testépítés kezdőknek és haladóknak

Sport - Szabadidősport, testépítés
2009. augusztus 04. kedd, 23:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az oldal segítséget nyújt kezdő illetve haladó testépítők számára cikkekkel, tippekkkel valamint személyreszabott edzéstervel.

Testépítés kezdőknek és haladóknakA testépítés az egyik legjobb sport abban az esetban ha egy szép fizikumra és egy egészséges testre szeretnél szert tenni. Ha most kezdessz bele, vagy most szeretnél belekezdeni ebbe a sportágba, akkor a Testépítők Oldala az a hely ami neked kell! Itt sok infót találsz majd a testépítéssel kapcsolatban, és segítünk abban, hogy testépítői pályafutásod sikeres legyen. Minden kérdésre szívesen válaszolunk e-mailben. Akkor is a jó helyre jöttél ha már van némi tapasztalatod az edzés terén de ezt bővíteni szeretnéd!

Az oldal URL-je: Testépítés kezdőknek és haladóknak

Az oldalt beküldte: Norbert


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kiváló állapotú használt spinning kerékpárok a Cardioplazatól

Elégedetlen vagy alakoddal? Szívesen sportolnál, de nem akarsz konditerembe járni? Szerezz be otthonra ugyanolyan minőségű edzőtermi gépet az eredeti ár töredékéért.


Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball vb, hírek és egy csomó más. Szurkolj te is velünk és kövesd a meccseket és vagy fogadj rájuk. A mérkőzések után már olvashtsz is a friss hírekről és a meccsek előtt szólunk, hogy meccs lesz.


Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.


Ejtőernyős Tandemugrás

Ejtőernyős Tandemugrás 4000 méterről! A tandemugrás a modern ejtőernyőzés egy olyan formája amely során bárki kipróbálhatja az ejtőernyőzést análkül ,hogy tanfolyamot kellene végeznie.