A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Testépítés kezdőknek és haladóknak

Sport - Szabadidősport, testépítés
2009. augusztus 04. kedd, 23:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az oldal segítséget nyújt kezdő illetve haladó testépítők számára cikkekkel, tippekkkel valamint személyreszabott edzéstervel.

Testépítés kezdőknek és haladóknakA testépítés az egyik legjobb sport abban az esetban ha egy szép fizikumra és egy egészséges testre szeretnél szert tenni. Ha most kezdessz bele, vagy most szeretnél belekezdeni ebbe a sportágba, akkor a Testépítők Oldala az a hely ami neked kell! Itt sok infót találsz majd a testépítéssel kapcsolatban, és segítünk abban, hogy testépítői pályafutásod sikeres legyen. Minden kérdésre szívesen válaszolunk e-mailben. Akkor is a jó helyre jöttél ha már van némi tapasztalatod az edzés terén de ezt bővíteni szeretnéd!

Az oldal URL-je: Testépítés kezdőknek és haladóknak

Az oldalt beküldte: Norbert


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Snowman sí és snowboard shop

SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


F1 Tipp - Formula 1 -es tippverseny játék oldal és friss Forma 1 -es hírek

Úgy gondolod meg tudnád tippelni a Forma 1 -es futamok végeredményét? Ha igen, nálunk a helyed! A játék mellett az F1 friss híreit is megtalálod nálunk.


Harcművészet Akadémia

A harcművészet szó alatt inkább azon áramlatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy szellemi rendszer is áll. Ilyenek például a következő irányok: aikido, kungfu, tai chi, stb.


Minőségi kerékpárok a Weekendcentertől

Világmárkás kerékpárok,elektromos biciklik,robogók,quadok széles palettájával várunk minden kedves érdeklődőt!Nálunk minőség,szakszerű kiszolgálás és barátságos környezet biztosítja a megfelelő kerékpár kiválasztását.