A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Testépítés kezdőknek és haladóknak

Sport - Szabadidősport, testépítés
2009. augusztus 04. kedd, 23:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az oldal segítséget nyújt kezdő illetve haladó testépítők számára cikkekkel, tippekkkel valamint személyreszabott edzéstervel.

Testépítés kezdőknek és haladóknakA testépítés az egyik legjobb sport abban az esetban ha egy szép fizikumra és egy egészséges testre szeretnél szert tenni. Ha most kezdessz bele, vagy most szeretnél belekezdeni ebbe a sportágba, akkor a Testépítők Oldala az a hely ami neked kell! Itt sok infót találsz majd a testépítéssel kapcsolatban, és segítünk abban, hogy testépítői pályafutásod sikeres legyen. Minden kérdésre szívesen válaszolunk e-mailben. Akkor is a jó helyre jöttél ha már van némi tapasztalatod az edzés terén de ezt bővíteni szeretnéd!

Az oldal URL-je: Testépítés kezdőknek és haladóknak

Az oldalt beküldte: Norbert


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Forma–1 eredmények

Megtalálhatod az összes Forma–1 futam eredményét, 1950-től napjainkig, valamint statisztikákatt a Forma–1 pilótákról, csapatokról, az egyes országok nagydíjairól, futamokról.

Mindent, amit a jojózásról tudni kell!

Minden, amit a jojózásról tudni kell!A yo-yo.hu weboldalon megtalálsz mindent, amit a jojózásról tudni érdemes, yo-yo trükkök yoyo tippek. Ha kezdő yoyo játékosból profi yo-yo játékossá szeretnél válni, akkor jó helyen jársz!


Szobakerékpár vásárlás

A hideg miatt nincs affinitása kimozdulni a lakásból, most már otthonában is mozoghat egy futópad használatával. A Finess-Index weblapján minden fontos infót megtalálhat a futópad, illetve a szobakerékpár berendezésekkel kapcsán.


Kettlebell edzés - sporolj hatékonyan!

Szeretnél gyorsan és hatékonyan edzeni? Ha fontosnak tartod azt, hogy eredményes legyen a sportba befektetett munka, akkor neked a kettlebell edzés a legjobb választás!