A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Síelés Ausztriában, 100% hógarancia

Sport - Téli sportok
2010. augusztus 26. csütörtök, 11:21


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Sielj3000méteren.hu csapatával Te is megtapasztalhatod az ausztriai síelés nyújtotta végtelen szabadságot. Közel 20 éves sítapasztalattal szervezünk síutakat és wellness-szel kombinált síelést Ausztriába.


Síelés Ausztriában, 100% hógarancia100% hógarancia Kitzsteinhorn egyike Ausztria leghóbiztosabb síterepeinek. A sípályák egy része 3000 méter feletti magasságban fekszik, emellett az összes sípálya hóágyúzható. A síelésen kívül számtalan szórakozási lehetőség várja a téli sportok szerelmeseit: kivilágított sípályák, megvilágított szánkó-, bob-, snowtubing- és airboard pályák várják a vendégeket. Az éjszakai élet kedvelői számtalan szórakozóhelyet és koktélbárt találnak és a város is sétára csábít. Májustól októberig szervezünk 100% hóbiztos síutakat. Még soha nem próbáltad a síelést, de mindig is vonzott a határtalan szabadság, a gyönyörű kilátás vagy a biztonságos száguldás? Ne aggódj, síoktatóink közel 20 éves szakmai tapasztalattal veled is gyorsan megszerettetik ezt a csodálatos sportágat.


Az oldal URL-je: Síutak októbertől májusig >>

Az oldalt beküldte: esyti


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Szigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel.

Önvédelem Akadémia

Önvédelem akadémia - sokrétű önvédelmi edzések Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés, az önuralom színes, sokrétű iskolái. Ezek közé tartozik az önvédelem is, noha ez nem egy külön harcművészeti stílus.


UgraniJó.hu - Tandemugrás

Tandemugrás tapasztalt tandempilótával. Az ugrásról videót és képeket is készítünk, így nem csak számodra marad emlék a zuhanás. Ha vágysz az adrenalinra, akkor próbáld ki a szabadesés varázsát.


VT Kung-fu Közelharci Egyesület Mór

A VT Kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere,mely nemől és kortól,függetlenül elsajátítható. A VT Útja:ésszel győzni az erő felett Testi adottságok nem játszanak szerepet,alpkövetelmény a tanulás elhatározása.