A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Snowman sí és snowboard shop

Sport - Téli sportok
2009. november 23. hétfő, 16:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Snowman sí és snowboard shopÜzletünkben sílécek és snowboardok eladásával,kölcsönzésével és szervizével folgalkozunk.Évről-évre megújuló síkölcsönzőnkben biztos lehet abban,hogy nálunk Ön a legmegfelelőbb sífelszerelést kapja.Síkölcsönzőnkben a felszerelések nincsenek kategorizálva, mivel a síkölcsönzésnél a megfelelő sífelszerelés kiválasztását nem a pénztárca vastagsága, hanem a tudásszint és az egyéni igény határozza meg. Tőlünk mindenki a számára legalkalmasabb sífelszerelést bérelheti! Fontos itt azt is megemlítenünk, hogy érdemes már itthoni kölcsönzőben kikölcsönzött sífelszereléssel neki vágni a síelésnek, hiszen a külföldi, főleg pályák melletti síkölcsönzők általában teljes kapacitáson működnek! Nem érdemes abban bízni, hogy majd kint úgyis talál az ember felszerelést, itt általában a sífelszerelés legfontosabb részével a sícipővel szokott gond lenni! Összefoglalva, jobb ha az ember egy előre felpróbált, kényelmes biztos felszereléssel az autójában indul útnak, minthogy megérkezés után, a síelés idejéből elvéve még sífelszerelést kelljen egy külföldi síkölcsönzőből levadásznia dupla áron! Ezzel a néhány jótanáccsal szeretnénénk érzékeltetni üzletünk filozófiáját, vagyis, hogy mindenkivel megszerettessük a telet, a havat és a téli sportokat. Reméljük találkozunk üzletünkben, vagy valamelyik sípályán!


Az oldal URL-je: Snowman sí és snowboard shop

Az oldalt beküldte: Jakab Tamás


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Személyi tréner a víz alatt

Privát búvártanfolyam kaland-, és izgalomkeresőknek. Ajánlatom az életreszóló kaland élménye, a felfedezés, a súlytalanság érzése, új arcok és izgalmas úticélok ígérete.


Önvédelem Akadémia

Önvédelem akadémia - sokrétű önvédelmi edzések Budapesten. A harcművészetek az önfejlesztés, az önuralom színes, sokrétű iskolái. Ezek közé tartozik az önvédelem is, noha ez nem egy külön harcművészeti stílus.


Életed legnagyobb dobása

Az Aerobie.hu csapatának célja a bumeráng és frizbi népszerűsítése a magyar fiatalok között. Rengeted frizbi, bumeráng, kutyafrizbi és világító frizbik leírása található a honlapon.


FutópadSzaküzlet.hu - Ahol a tudás és a kényelem találkozik

Oldalunkon a leghasználhatóbb futópadok közül válogathat, amelyekről részletes leírást és képes illusztrációt találhat. Szakképzett munkatársaink ingyenes tanácsadást is biztosítanak Önnek.