A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Snowman sí és snowboard shop

Sport - Téli sportok
2009. november 23. hétfő, 16:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Snowman sí és snowboard shopÜzletünkben sílécek és snowboardok eladásával,kölcsönzésével és szervizével folgalkozunk.Évről-évre megújuló síkölcsönzőnkben biztos lehet abban,hogy nálunk Ön a legmegfelelőbb sífelszerelést kapja.Síkölcsönzőnkben a felszerelések nincsenek kategorizálva, mivel a síkölcsönzésnél a megfelelő sífelszerelés kiválasztását nem a pénztárca vastagsága, hanem a tudásszint és az egyéni igény határozza meg. Tőlünk mindenki a számára legalkalmasabb sífelszerelést bérelheti! Fontos itt azt is megemlítenünk, hogy érdemes már itthoni kölcsönzőben kikölcsönzött sífelszereléssel neki vágni a síelésnek, hiszen a külföldi, főleg pályák melletti síkölcsönzők általában teljes kapacitáson működnek! Nem érdemes abban bízni, hogy majd kint úgyis talál az ember felszerelést, itt általában a sífelszerelés legfontosabb részével a sícipővel szokott gond lenni! Összefoglalva, jobb ha az ember egy előre felpróbált, kényelmes biztos felszereléssel az autójában indul útnak, minthogy megérkezés után, a síelés idejéből elvéve még sífelszerelést kelljen egy külföldi síkölcsönzőből levadásznia dupla áron! Ezzel a néhány jótanáccsal szeretnénénk érzékeltetni üzletünk filozófiáját, vagyis, hogy mindenkivel megszerettessük a telet, a havat és a téli sportokat. Reméljük találkozunk üzletünkben, vagy valamelyik sípályán!


Az oldal URL-je: Snowman sí és snowboard shop

Az oldalt beküldte: Jakab Tamás


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Fantázia Gyerek torna, Gyerek Aerobic

Gyerektorna aerobicos elemekkel, jó hangulatú és dinamikus foglalkozás keretében, óvodás és kisiskolás korú gyereke részére. Fejleszti a koordinációs és kondicionális képességeket, testtartásjavító.

VT Kung-fu Közelharci Egyesület Mór

A VT Kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere,mely nemől és kortól,függetlenül elsajátítható. A VT Útja:ésszel győzni az erő felett Testi adottságok nem játszanak szerepet,alpkövetelmény a tanulás elhatározása.


Kettlebell edzés - sporolj hatékonyan!

Szeretnél gyorsan és hatékonyan edzeni? Ha fontosnak tartod azt, hogy eredményes legyen a sportba befektetett munka, akkor neked a kettlebell edzés a legjobb választás!


Minden, ami vitorlázás!

Egy online magazin a vizek szerelmeseinek: vitorlázás, szörf, motoros jachtok és hajók, versenyek és túravitorlázás valamint az ezekhez kapcsolódó életmód: autó, lakás, óra, étterem, úti célok, öltözködés, technikai kütyük.