A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Snowman sí és snowboard shop

Sport - Téli sportok
2009. november 23. hétfő, 16:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


SNOWMAN sí és snowboard shop! Sí és snowboard eladás, kölcsönzés és szerviz. Budapest, Wesselényi utca 13. Mobil: 06(20)435-0426


Snowman sí és snowboard shopÜzletünkben sílécek és snowboardok eladásával,kölcsönzésével és szervizével folgalkozunk.Évről-évre megújuló síkölcsönzőnkben biztos lehet abban,hogy nálunk Ön a legmegfelelőbb sífelszerelést kapja.Síkölcsönzőnkben a felszerelések nincsenek kategorizálva, mivel a síkölcsönzésnél a megfelelő sífelszerelés kiválasztását nem a pénztárca vastagsága, hanem a tudásszint és az egyéni igény határozza meg. Tőlünk mindenki a számára legalkalmasabb sífelszerelést bérelheti! Fontos itt azt is megemlítenünk, hogy érdemes már itthoni kölcsönzőben kikölcsönzött sífelszereléssel neki vágni a síelésnek, hiszen a külföldi, főleg pályák melletti síkölcsönzők általában teljes kapacitáson működnek! Nem érdemes abban bízni, hogy majd kint úgyis talál az ember felszerelést, itt általában a sífelszerelés legfontosabb részével a sícipővel szokott gond lenni! Összefoglalva, jobb ha az ember egy előre felpróbált, kényelmes biztos felszereléssel az autójában indul útnak, minthogy megérkezés után, a síelés idejéből elvéve még sífelszerelést kelljen egy külföldi síkölcsönzőből levadásznia dupla áron! Ezzel a néhány jótanáccsal szeretnénénk érzékeltetni üzletünk filozófiáját, vagyis, hogy mindenkivel megszerettessük a telet, a havat és a téli sportokat. Reméljük találkozunk üzletünkben, vagy valamelyik sípályán!


Az oldal URL-je: Snowman sí és snowboard shop

Az oldalt beküldte: Jakab Tamás


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Online teniszakadémia

Online Teniszakadémia - az okos, taktikus játék titkai. Teniszpartner keresés. Teniszpályák ismertetői. Tenisz pszichológia: a tenisz mentális elemei. Amatőr teniszversenyek kiírásai. Tenisz video elemzések.


Golfmost

A golf sport bemutatása elsősorban kezdőknek. Tippek azoknak, akik most ismerkednek a játékkal. A szükséges felszerelések és alapvető szabályok részletes ismertetése.


Tandemugrás Budapest!

Tandemugrás és ejtőernyőzés témájú weblapunkat ajánljuk mindazoknak akik szeretnének megismerkedni az egek birodalmával és a szabadesés csodás érzetével! Tandemugrás minden mennyiségben!


Újpesti Torna Egylet Labdarúgó Utánpótlás Szakosztály

Az UTE Utánpótlás Labdarúgó Szakosztály hivatalos weboldala.Az U7-es korosztálytól az U19-es korosztályig,naponta frissülő információkkal,adatbázissal és képgalériával.