A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Sport - Tenisz
2009. július 15. szerda, 10:10


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel.

Szatelit Tenisz Klub SportegyesületSzigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel. Honlapunk célja, hogy Szigetszentmiklóson és a környező településeken népszerűsítsük a sportágat illetve minél többen megismerjék csapatunkat. Hivatalosan 2008-ban alakult a csapatunk, de 2007-ben már elindultunk és meg is nyertük a Pest Megyei bajnokságot. 2008-ban már 3 csapattal vettünk részt a különböző bajnokságban. I-II. osztály és Veterán osztályban is. 2009-ben pedig már 4 csapattal veszünk részt, mert Női osztályban is képviseltetjük magunkat.

Az oldal URL-je: Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Az oldalt beküldte: Habóczki Szabolcs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Aerobic

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG! Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma, magabiztosság, biztonság, harmónia..stb.


T-ROCK :: Minden ami a mászáshoz kell!

Mászófal építés, műfogás készítés, Online rendelési lehetőség. Műfogás kollekciónk több mint 100 egyedi formából áll. Falmászás Szegeden a T-Rock mászótermében, Karmasport Sportmászó Egyesület!


Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.