A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Sport - Tenisz
2009. július 15. szerda, 10:10


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel.

Szatelit Tenisz Klub SportegyesületSzigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel. Honlapunk célja, hogy Szigetszentmiklóson és a környező településeken népszerűsítsük a sportágat illetve minél többen megismerjék csapatunkat. Hivatalosan 2008-ban alakult a csapatunk, de 2007-ben már elindultunk és meg is nyertük a Pest Megyei bajnokságot. 2008-ban már 3 csapattal vettünk részt a különböző bajnokságban. I-II. osztály és Veterán osztályban is. 2009-ben pedig már 4 csapattal veszünk részt, mert Női osztályban is képviseltetjük magunkat.

Az oldal URL-je: Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Az oldalt beküldte: Habóczki Szabolcs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Szigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel.

Focilabda 1817 óta? Mitre! Angol sportszergyártó cég

Mitre sportszergyártó cég hivatalos magyarországi honlapja. A futball szolgálatában 1817 óta. Focimezek, focilabdák, focicipők és egyéb foci kiegészítők forgalmazása. Termékkategóriák: Rugby, kosárlabda, kézilabda, röplabda


VT Kung-fu Közelharci Egyesület Mór

A VT Kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere,mely nemől és kortól,függetlenül elsajátítható. A VT Útja:ésszel győzni az erő felett Testi adottságok nem játszanak szerepet,alpkövetelmény a tanulás elhatározása.


Női konditerem - Zalaegerszeg

A Vital Force Zalaegerszeg egyetlen női edzőterme. A régen csak konditeremként üzemelő helyiség mára már két konditeremmel, egy masszázsszobával, egy szaunával és egy szoláriummal bővült. Minden nap várjuk a mozogni vágyókat.