A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Sport - Tenisz
2009. július 15. szerda, 10:10


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel.

Szatelit Tenisz Klub SportegyesületSzigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel. Honlapunk célja, hogy Szigetszentmiklóson és a környező településeken népszerűsítsük a sportágat illetve minél többen megismerjék csapatunkat. Hivatalosan 2008-ban alakult a csapatunk, de 2007-ben már elindultunk és meg is nyertük a Pest Megyei bajnokságot. 2008-ban már 3 csapattal vettünk részt a különböző bajnokságban. I-II. osztály és Veterán osztályban is. 2009-ben pedig már 4 csapattal veszünk részt, mert Női osztályban is képviseltetjük magunkat.

Az oldal URL-je: Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Az oldalt beküldte: Habóczki Szabolcs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Angol futball, átigazolások

Az Angol futballhoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó információk, tények, elemzések, kommentárok megosztása a látogatók aktív bevonásával, lehetőséget adva a párbeszédre.

Kismama jóga

Látogasson el jógaközpontunkba, ahol családias környezetben, kis létszámú órák keretében tanulhat és mozoghat egyszerre. A jóga egyfajta lelki fejlődés és befelé figyelés is, amire manapság mindenkinek szüksége lehet.


Speedfitness Budapest

Forduljon hozzánk bizalommal, ha plusz kilókkal küzd, amiktől gyorsan és hatékonyan szeretne megszabadulni. Segítünk megőrizni egészségét és kondícióját. 21. századi modern technikával és ízületkímélő edzéstervvel várjuk.


Gatorade Izotóniás Sportital Porok nagykereskedője - a Sportital Kft.

A Gatorade Izotóniás Sportital Porok magyarországi kizárólagos nagykereskedője a Sportital Kft. Termékeink segítenek, hogy sportolás alatt is hidratált maradj, így jobb sportteljesítményt nyújts. Megvásárolható webáruházunkban.