A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Sport - Tenisz
2009. július 15. szerda, 10:10


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel.

Szatelit Tenisz Klub SportegyesületSzigetszentmiklóson működő tenisz klub. A Pest Megyei bajnokságban szerepel csaptunk több-kevesebb sikerrel. Honlapunk célja, hogy Szigetszentmiklóson és a környező településeken népszerűsítsük a sportágat illetve minél többen megismerjék csapatunkat. Hivatalosan 2008-ban alakult a csapatunk, de 2007-ben már elindultunk és meg is nyertük a Pest Megyei bajnokságot. 2008-ban már 3 csapattal vettünk részt a különböző bajnokságban. I-II. osztály és Veterán osztályban is. 2009-ben pedig már 4 csapattal veszünk részt, mert Női osztályban is képviseltetjük magunkat.

Az oldal URL-je: Szatelit Tenisz Klub Sportegyesület

Az oldalt beküldte: Habóczki Szabolcs


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Sportlövészet, precíziós lövészet

A BRSE precíziós lövészet oldala. Sportlövészet, nagyöbű minősítő, precíziós és vadász verseny. Sporttal kapcsolatos felszerelés, fegyver, irányzék, lőlap, lőszer tesztek, lőlap.

Síelés Ausztriában, 100% hógarancia

A Sielj3000méteren.hu csapatával Te is megtapasztalhatod az ausztriai síelés nyújtotta végtelen szabadságot. Közel 20 éves sítapasztalattal szervezünk síutakat és wellness-szel kombinált síelést Ausztriába.


Kettlebell edzés - sporolj hatékonyan!

Szeretnél gyorsan és hatékonyan edzeni? Ha fontosnak tartod azt, hogy eredményes legyen a sportba befektetett munka, akkor neked a kettlebell edzés a legjobb választás!


Ejtőernyős Tandemugrás

Ejtőernyős Tandemugrás 4000 méterről! A tandemugrás a modern ejtőernyőzés egy olyan formája amely során bárki kipróbálhatja az ejtőernyőzést análkül ,hogy tanfolyamot kellene végeznie.