A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Úszásoktatás Budapest

Sport - Úszás
2010. január 01. péntek, 23:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Svájci tapasztalat alapján olyan technikával oktatok, amely már 10 óra alatt is látványos eredményt mutat. Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról.


Úszásoktatás Budapest GARÁDI ANDRÁS vagyok, jelenleg is aktívan vizilabdázom. Nemrég tértem haza Svájcból, ahol, mint játékos, és mint edző tevékenykedtem. A jó hangulat híve vagyok az oktatásban, célom hogy mindenki jól érezze magát munka közben. Az úszásoktatás célja kettős. Az egyik; a tanulás folyamatában egy olyan mozgás elsajátítása, amely nélkülözhetetlen az ember számára. Mai világunkban elképzelhetetlen, hogy valaki ne tudjon úszni. Amikor a családok víz mellé mennek üdülni, akkor az úszni tudás életet menthet. A másik; egy olyan kivételes környezetben történő mozgásról van szó, amelyben speciálisan hat a gravitáció, és sérülésmentesen mozgatható az összes izomcsoport. Tehát az óvodásnak, a mozgás koordináció fejlesztésében, az iskolásnak keringés és vitál kapacitás kialakulásában, az idős korúaknak az izületi bántalmak és gerincmeszesedés ellen javallott.


Az oldal URL-je: Úszásoktatás Budapesten felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt

Az oldalt beküldte: Wollein Attila


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Foci VB 2010 Dél Afrika

Foci vb 2010, friss hírek, eredmények a mérkőzésekről.Videó bejátszások és képek a gólokról, helyzetekről.Napra kész információk az eredményekről, a spot vezetők nyilatkozatairól.


Tandemugrás Budapest!

Tandemugrás és ejtőernyőzés témájú weblapunkat ajánljuk mindazoknak akik szeretnének megismerkedni az egek birodalmával és a szabadesés csodás érzetével! Tandemugrás minden mennyiségben!


Kigarukai Aikido

Klubunk immáron öt éve biztosít vidám és felszabadult edzési lehetőséget Budapesten, a XIV. kerületben. Edzéseinken bárki megtanulhatja az aikido fogásait és egy jót mozoghat. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Gym City

Hozd formába magad a Gym City-ben! Gazdag szolgáltatás kínálat, páratlan géppark és kellemes környezet. Légy részese növekvő, egészségtudatos közösségünknek!