A kategória kiemelt bejegyzései:

eXtra F1

Formula 1-es hírblog, bulvármentesen, csak tényekkel, alkalmanként a szerző szubjektív véleményével, persze azt egyértelműen elkülönítve a hírek objektivitásától. Saját cikkek, fordítások.


Úszásoktatás Budapest

Svájci tapasztalat alapján olyan technikával oktatok, amely már 10 óra alatt is látványos eredményt mutat. Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Úszóoktató adatbázis

Sport - Úszás
2010. március 13. szombat, 16:49


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A honlapon úszóoktatókat és további "vizes" sportágak edzői között válogathat több keresési funkció megadásával az ország egész területén. Jó böngészést!


Úszóoktató adatbázisÚszóoktató adatbázis: Kereső adatbázisunkban az alábbi szakterületek oktató között válogathatsz: úszóoktató, úszóedző, aquafitness oktató, babaúszó oktató, műugró edző, triatlon edző, búvárúszó oktató, gyógyúszó oktató, rehabilitációs úszóoktató, versenyúszó edző stb. Keresési funkcióink alapján a következők szerint szűkítheti a találatokat: város, végzettség, szakterület és nyelv. Jó böngészést kívánunk! Hogyan lehet felkerülni az adatbázisba? Ha szeretné, hogy ön is elérhető legyen az ország legnagyobb vizisport ill. úszóoktató és úszóedző adatbázisában, küldje el adatait az info kukac uszasoktatas pont com e-mail címre! Az oldalon lehetőség van hirdetés, banner elhelyezésére. Várjuk jelentkezését!


Az oldal URL-je: Úszóoktatók és egyéb vizisportok edzöinek adatbázisa

Az oldalt beküldte: Koppány Csaba


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Forma–1 eredmények

Megtalálhatod az összes Forma–1 futam eredményét, 1950-től napjainkig, valamint statisztikákatt a Forma–1 pilótákról, csapatokról, az egyes országok nagydíjairól, futamokról.

Személyi tréner a víz alatt

Privát búvártanfolyam kaland-, és izgalomkeresőknek. Ajánlatom az életreszóló kaland élménye, a felfedezés, a súlytalanság érzése, új arcok és izgalmas úticélok ígérete.


T-ROCK :: Minden ami a mászáshoz kell!

Mászófal építés, műfogás készítés, Online rendelési lehetőség. Műfogás kollekciónk több mint 100 egyedi formából áll. Falmászás Szegeden a T-Rock mászótermében, Karmasport Sportmászó Egyesület!


Kettlebell Dózis

Kettlebell edzések, edzéstervek és gyakorlatok. Étkezési tervek fogyáshoz és tippek rehabilitációhoz. Csak akkor, ha érdekel egy olyan mozgás, ami egyszerre hatékony és élvezetes :-)