A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Ügyviteli szoftverek a Dolphin-tól

Számítástechnika, informatika - Szoftver
2011. november 16. szerda, 11:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ügyviteli szoftverek a számlázástól a vállalatirányítási rendszerekig. Minden cég életében előforduló folyamatoktól az egyedi igény szerinti ügyviteli háttér biztosításáig.


Ügyviteli szoftverek a Dolphin-tólA Dolphin Kft. 1998-ban kezdete meg ügyviteli szoftverek fejlesztését, gyártását, valamint egyedi szoftverfejlesztő tevékenységét. Az elmúlt időben a termelő-gyártó cégek specifikus igényeinek ugyanúgy sikerült megfelelnünk, mint a kereskedelmi-szolgáltató vállalkozások, vállalatok elvárásainak. Ez nagyban köszönhető a Dolphin szoftverek egyik legnagyobb előnyének, a rugalmasságnak! Ennek köszönhetően ügyfeleink részére olyan rendszereket tudunk készíteni, amely igazodni tud az elvégzendő feladathoz, nem igényel hosszan tartó betanítási folyamatot és megkíméli a megrendelő idegeit is. Korunk elvárásának megfelelően egyszerűen kapcsolható akár a megrendeléskezelés, akár a számlázás vagy a raktár- és készletkezelés a web áruházakhoz, így nem szükséges többször elvégezni ugyanazokat az adminisztrációs feladatokat. Számunkra fontos, hogy az induló kisvállalkozásoknak már a kezdetektől olyan lehetőséget adjunk a kezébe, amelynek köszönhetően a programokat testre szabva, saját illetve cége arculatának megfelelően használhatja, legyen ez egy egyszerű céglogó a számlán, vagy a programok beállításainak köszönhetően egy döntéstámogatás. Nagyobb, illetve működő cégeknél különös hangsúlyt fektetünk az információk begyűjtésére, hiszen ez adja az alapját annak, hogy egy új program vagy rendszer bevezetésénél problémamentesen használhassák, tényleg a sajátjuknak érezhessék már a kezdetektől fogva. Kérdéseivel keressen bennünket bátran, állunk rendelkezésére a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén!


Az oldal URL-je: Ügyviteli szoftverek

Az oldalt beküldte: Vadász Ferenc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

sharpworld

Sharp és Panasonic fénymásológépek, nyomtatók, multifunkciós berendezések forgalmazása és szervize. Kellékellátás minden márkához.

Vállalatirányítási rendszer

A Libra6i komplex vállalatirányítási rendszer a közép- és nagyvállalatok operatív és adminisztratív feladatainak felölelésére és a vezetői döntéshozatal támogatására készült.


Virtual Call Center Kft.-VCC

A Virtual Call Center egy olyan hosztolt call center technológia, melynek segítségével könnyen és gyorsan növelheti új vagy már meglévő call centere sikerét, hatékonyságát.


OfficeIT

Amennyiben Ön egy megbízható rendszergazda szolgáltatást nyújtó céget keres, vagy fejlesztésre, tervezésre van szüksége, jó helyen jár. Nem szeretne főállású informatikust alkalmazni? Lépjen velünk kapcsolatba!


Számlázó program azonnal

Azonnal használatba vehető számlázó program, mely számos automatizált funkciójának köszönhetően átlátható képet biztosít vállalkozása pénzügyeinek átlátására.


nyomtassotthon.hu

Megoldást kínálunk az olcsó nyomtatásra: 1 ft alatt nyomtathatunk külső tintaellátó rendszerrel, tehát CISS vagy ITS rendszerrel. Canon, Epson, HP márkára kínálunk jelenleg megoldást, de folyamatosan bővítjük kínálatunkat.