A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Ügyviteli szoftverek a Dolphin-tól

Számítástechnika, informatika - Szoftver
2011. november 16. szerda, 11:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ügyviteli szoftverek a számlázástól a vállalatirányítási rendszerekig. Minden cég életében előforduló folyamatoktól az egyedi igény szerinti ügyviteli háttér biztosításáig.


Ügyviteli szoftverek a Dolphin-tólA Dolphin Kft. 1998-ban kezdete meg ügyviteli szoftverek fejlesztését, gyártását, valamint egyedi szoftverfejlesztő tevékenységét. Az elmúlt időben a termelő-gyártó cégek specifikus igényeinek ugyanúgy sikerült megfelelnünk, mint a kereskedelmi-szolgáltató vállalkozások, vállalatok elvárásainak. Ez nagyban köszönhető a Dolphin szoftverek egyik legnagyobb előnyének, a rugalmasságnak! Ennek köszönhetően ügyfeleink részére olyan rendszereket tudunk készíteni, amely igazodni tud az elvégzendő feladathoz, nem igényel hosszan tartó betanítási folyamatot és megkíméli a megrendelő idegeit is. Korunk elvárásának megfelelően egyszerűen kapcsolható akár a megrendeléskezelés, akár a számlázás vagy a raktár- és készletkezelés a web áruházakhoz, így nem szükséges többször elvégezni ugyanazokat az adminisztrációs feladatokat. Számunkra fontos, hogy az induló kisvállalkozásoknak már a kezdetektől olyan lehetőséget adjunk a kezébe, amelynek köszönhetően a programokat testre szabva, saját illetve cége arculatának megfelelően használhatja, legyen ez egy egyszerű céglogó a számlán, vagy a programok beállításainak köszönhetően egy döntéstámogatás. Nagyobb, illetve működő cégeknél különös hangsúlyt fektetünk az információk begyűjtésére, hiszen ez adja az alapját annak, hogy egy új program vagy rendszer bevezetésénél problémamentesen használhassák, tényleg a sajátjuknak érezhessék már a kezdetektől fogva. Kérdéseivel keressen bennünket bátran, állunk rendelkezésére a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén!


Az oldal URL-je: Ügyviteli szoftverek

Az oldalt beküldte: Vadász Ferenc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kaspersky Internet Security 2010

A Kaspersky Internet Security 2010 kiváló védelmet nyújt a PC-nknek, melyben a vírusvédelem mellett tűzfalat, SPAM-szűrőt, adathalászat szűrőt és szülői felügyeletet is találunk.

Hardver-teszt.hu

A hardver-teszt.hu informatikai portálon naponta friss hírekkel, hetente friss tesztekkel találkozhatnak olvasóink.

Tonerklinika-Lézertonerek és tintapatronok utántöltése, forgalmazása

Miért fizetné ki más cégek marketing költségeit?A Tonerklinika oldalán számos megoldással segítjük a kedves látogatót abban, hogy a lehető legtöbb pénzt tudja megtakarítani irodai kiadásaiból.


iPhone alkalmazás fejlesztés

Az iPhone a legtöbb ember számára a minőséget, a lehetőségek tárházát és az eleganciát jelenti. Ezért is követeli meg az Apple, hogy minden iPhone alkalmazás illeszkedjen ebbe a képbe.


BPC Support Kft.

Kis és középvállalkozások számára teljes Informatikai szolgáltatás nyújtunk, mellyel jelentős költséget takaríthatnak meg hónapról hónapra. Informatikai pályázatok megírása csak sikerdíjért!


nyomtassotthon.hu

Megoldást kínálunk az olcsó nyomtatásra: 1 ft alatt nyomtathatunk külső tintaellátó rendszerrel, tehát CISS vagy ITS rendszerrel. Canon, Epson, HP márkára kínálunk jelenleg megoldást, de folyamatosan bővítjük kínálatunkat.