A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Ügyviteli szoftverek a Dolphin-tól

Számítástechnika, informatika - Szoftver
2011. november 16. szerda, 11:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ügyviteli szoftverek a számlázástól a vállalatirányítási rendszerekig. Minden cég életében előforduló folyamatoktól az egyedi igény szerinti ügyviteli háttér biztosításáig.


Ügyviteli szoftverek a Dolphin-tólA Dolphin Kft. 1998-ban kezdete meg ügyviteli szoftverek fejlesztését, gyártását, valamint egyedi szoftverfejlesztő tevékenységét. Az elmúlt időben a termelő-gyártó cégek specifikus igényeinek ugyanúgy sikerült megfelelnünk, mint a kereskedelmi-szolgáltató vállalkozások, vállalatok elvárásainak. Ez nagyban köszönhető a Dolphin szoftverek egyik legnagyobb előnyének, a rugalmasságnak! Ennek köszönhetően ügyfeleink részére olyan rendszereket tudunk készíteni, amely igazodni tud az elvégzendő feladathoz, nem igényel hosszan tartó betanítási folyamatot és megkíméli a megrendelő idegeit is. Korunk elvárásának megfelelően egyszerűen kapcsolható akár a megrendeléskezelés, akár a számlázás vagy a raktár- és készletkezelés a web áruházakhoz, így nem szükséges többször elvégezni ugyanazokat az adminisztrációs feladatokat. Számunkra fontos, hogy az induló kisvállalkozásoknak már a kezdetektől olyan lehetőséget adjunk a kezébe, amelynek köszönhetően a programokat testre szabva, saját illetve cége arculatának megfelelően használhatja, legyen ez egy egyszerű céglogó a számlán, vagy a programok beállításainak köszönhetően egy döntéstámogatás. Nagyobb, illetve működő cégeknél különös hangsúlyt fektetünk az információk begyűjtésére, hiszen ez adja az alapját annak, hogy egy új program vagy rendszer bevezetésénél problémamentesen használhassák, tényleg a sajátjuknak érezhessék már a kezdetektől fogva. Kérdéseivel keressen bennünket bátran, állunk rendelkezésére a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén!


Az oldal URL-je: Ügyviteli szoftverek

Az oldalt beküldte: Vadász Ferenc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Photoshop

Az Adobe Photoshop CS4 a világ vezető grafikai programja, több díjat is nyert, és méltán érdemelte ki a grafikusok elismerését.

Bluechip Kft. Számítástechnikai és szórakoztató elektronikai webáruház

Óriási termékválaszték a weboldalon! Folyamatos újdonságok, készletből rendelhető termékek, hivatalos forrásból, gyártói garanciával!

Nod32 antivirus - vírusvédelmi megoldások otthoni és vállalati számítógépekre

Nod32 Antivirus és Eset Smart Security ingyenes demó letöltése, 30 napos próbaverzió, kedvezményes vásárlás. Töltse le és használja most egy hónapig ingyen a Nod32 Antivirus és Eset Smart Security különböző megoldásait.


Vállalatirányítási rendszerek

A Pannon Szoftver Kft egyedi szoftverek fejlesztésével és tanácsadással foglalkozik, melyet többek között logisztikai, kereskedelmi, pénzügyi területen működő cégek vesznek igénybe.


Pc szerviz Vácon!

Számítógép szervizelést vállalok Vác és környékén. Olcsón dolgozom és hétvégén is elérhető vagyok. Kiszállással vagy behozott gép esetén otthoni szervizemben vállalok munkát.


Online flabelos időpont foglalási rendszer!

Szeretnéd leegyszerűsíteni életed? Akkor a mi ajánlatunk remek megoldás lesz számodra: online vagy mobilon keresztüli időpont foglalási szoftver. Tudj meg többet róla online!