A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Ügyviteli tippek, leírások, javaslatok

Számítástechnika, informatika - Szoftver
2010. május 25. kedd, 16:17


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az ügyviteli rendszerek sikeres bevezetéséhez és üzemeltetéséhez nem elég a jó program - persze nagyon fontos - de a folyamatok megfelelő kialakítása és szabályozása is szükséges. Ehhez kíván ez az oldal segítséget nyújtani.


Ügyviteli tippek, leírások, javaslatokA vállalati ügyvitel kialakítása rengeteg szabályozást, fárasztó dokumentálást követel meg. Sokszor a megfelelő szabályozás kialakítása azon múlik, hogy a kialakításakor gondolunk-e egyáltalán minden lehetséges előforduló esetre. Nagyon jól jön ilyenkor egy minta, egy olyan példa amit aztán átgondolva és testre szabva tényleg értelmes és jól működő ügyrendi szabályokat alakíthatunk ki. A szabályok egy részére már csak azért sem figyelünk eléggé, mert értelmetlen okoskodásnak tűnnek. Tipikusan ilyenek az adatbiztonsági szabályok, a biztonsági mentés rendje, a jelszó kezelés. Hiszen ezekre a szabályokra szerencsés esetben soha nem lesz szükségünk, de ha mégis akkor utólag már nem tudjuk bepótolni amire eredetileg nem gondoltunk. A Vállalatirányítási Rendszer Info oldalon található ügyviteli szabályzat minták és folyamat leírások szabadon felhasználhatók Creative Commons Nevezd meg 2.5! licence szabályai szerint.


Az oldal URL-je: Vállalatirányítási Rendszer Info

Az oldalt beküldte: erp-info


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Edusys Infokommunikációs Zrt.

Számítástechnikai eszközök tára. Szoftver, hardver, alkatrész, játék és még weboldal készítés is. Webshop: laptop, nyomtató, monditor stb. Softxpand: több munkahelyes számítógépes környezet kialaítása egy számítógépből.


Vírusirtó letöltés

A vírusirtó manapság az egyik alapszoftvere a számítógépünknek. El sem tudjuk képzelni milyen rövid életű lenne a működtetése enélkül. Van ingyenes és van fizetős változat. Természetesen nem mindegy melyiket válasszuk.


Egyszerű útnyilvántartás

Vezesse útnyilvántartását, készítsen kiküldetési rendelvényt hihetetlenül egyszerűen az AXEL PRO Útnyilvántartó programmal. A számos prémium funkcióval könnyítse meg a gépjárművek, sofőrök és költségei vezetését.


Weboldalkészítés Debrecenben - gyorsan és kedvező áron!

Legyen jelen végre Ön is az interneten egy profi honlappal, mely garantálja, hogy még több ügyfele és bevétele lesz. Keresse fel oldalunkat és kérje árajánlatunkat!


Számlázó program ingyen

Ingyenes számlázó program, amit rendkívül egyszerű használni. Érdemes kipróbálni, mert sok cégnek teljesen megfelel. Nagyon könnyíti, gyorsítja a számlázási munkát.


Tablet.hu - tablet, táblagép és kiegészítők

Tablet, táblagép kereskedés, új tablet értékesítés, használt tablet, táblagép értékesítés, kiegészítők értékesítése, tablet táskák értékesítése, felvásárlás, szervizszolgáltatás.