A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Ügyviteli tippek, leírások, javaslatok

Számítástechnika, informatika - Szoftver
2010. május 25. kedd, 16:17


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az ügyviteli rendszerek sikeres bevezetéséhez és üzemeltetéséhez nem elég a jó program - persze nagyon fontos - de a folyamatok megfelelő kialakítása és szabályozása is szükséges. Ehhez kíván ez az oldal segítséget nyújtani.


Ügyviteli tippek, leírások, javaslatokA vállalati ügyvitel kialakítása rengeteg szabályozást, fárasztó dokumentálást követel meg. Sokszor a megfelelő szabályozás kialakítása azon múlik, hogy a kialakításakor gondolunk-e egyáltalán minden lehetséges előforduló esetre. Nagyon jól jön ilyenkor egy minta, egy olyan példa amit aztán átgondolva és testre szabva tényleg értelmes és jól működő ügyrendi szabályokat alakíthatunk ki. A szabályok egy részére már csak azért sem figyelünk eléggé, mert értelmetlen okoskodásnak tűnnek. Tipikusan ilyenek az adatbiztonsági szabályok, a biztonsági mentés rendje, a jelszó kezelés. Hiszen ezekre a szabályokra szerencsés esetben soha nem lesz szükségünk, de ha mégis akkor utólag már nem tudjuk bepótolni amire eredetileg nem gondoltunk. A Vállalatirányítási Rendszer Info oldalon található ügyviteli szabályzat minták és folyamat leírások szabadon felhasználhatók Creative Commons Nevezd meg 2.5! licence szabályai szerint.


Az oldal URL-je: Vállalatirányítási Rendszer Info

Az oldalt beküldte: erp-info


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tintapatron, lézertoner, utántöltő kitt.

Utángyártott nyomtató kellékek (tintapatron, toner, utántöltő kitt) kis és nagy kereskedése. Online rendelési lehetőség, akár ingyenes kiszállítással.


Rendszergazdai szolgáltasok - VAR Kft

1993-mas alapításunk óta dolgozunk azért, hogy nevünkhöz híven - Value Added Reseller (értéket hozzáadó kereskedő) - magas színvonalú informatikai szolgáltatással, valamint szaktanácsadással támogassuk partnereink tevékenységét.


Golden IT Solution Kft

A Golden IT Solution Kft egy számítástechnikai kis -és nagykereskedés, ahol nem csak számítástechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk, hanem más multimédiás eszközök értékesítésével és szervizelésével is.


Honlapkészítés, Netbilding Kft.

Cégünk honlapok készítésével, keresőoptimalizálással, linképítéssel foglalkozik. Kérjen tőlünk ajánlatot Ön is kötelezettségek nélkül, hogy a legjobb ajánlatot adhassuk Önnek!


Komplett Vállalatirányítási rendszerek

Teljes körű, kisvállalati rendszer, amely otthonról is kezelhető. Pályázatban 50%-os támogatással! Hatékony cégvezetés, termelés, szolgáltatás, marketing, értékesítés, pénzügy.


LCD kijelző javítást vállalunk!

Laptopok szervizelése, javítása és tisztítása remek áron! További részletek a mi szolgáltatásainkról a weboldalunkon vagy telefonon keresztül elérhetők mindenkinek!