A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Komplett Vállalatirányítási rendszerek

Számítástechnika, informatika - Szolgáltatás
2013. február 07. csütörtök, 02:11


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Teljes körű, kisvállalati rendszer, amely otthonról is kezelhető. Pályázatban 50%-os támogatással! Hatékony cégvezetés, termelés, szolgáltatás, marketing, értékesítés, pénzügy.


Komplett Vállalatirányítási rendszerekHa egy partnert felvittünk a számlázó rendszerbe, miért kellene külön kezelni a CRM vagy e-mail marketing szoftverben? Ha módosul egy partnerünk adata, akkor miért kellene azt több külön szoftverben is módosítani? Ha valaki beregisztrál a weblapon, nem lenne jó, ha adatai azonnal láthatóvá válnának a cégvezetés, a termelés-szolgáltatás, marketing, értékesítés, számlázás, pénzügy tevékenységek számára? Mit mondtak rólunk a felhasználók? Cégünk nagykereskedelmi tevékenysége során 2009-ben ismertük fel azt a tényt, hogy ügyfeleink telefonhívásai miatti leterheltségünkön változtatnunk kell. Ekkor döntöttünk, hogy webáruházat hozunk létre. Az Easy Controll szoftver mellett döntöttünk, amely egyszerre kezeli a raktrákészletet és a webáruházat is. Azóta a weblapnak köszönhetően a leterheltségünk lecsökkent. Az Easy Controll abban is segített, hogy az adatainkkal csak egyszer kell dolgoznunk és megszabadulhattunk az excel táblázatoktól.


Az oldal URL-je: Cégelme Kft.

Az oldalt beküldte: Cégelme Kft.


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szkenner

Kodak dokumentum szkennerek és mikrográfiai archiváló berendezések Magyarországon. A Kodak magyarországi honlapján minden információt megtalál a Kodak dokumentum szkennerekről.

Virtual Call Center Kft.-VCC

A Virtual Call Center egy olyan hosztolt call center technológia, melynek segítségével könnyen és gyorsan növelheti új vagy már meglévő call centere sikerét, hatékonyságát.


Klav - online gépírás oktató program

Egy ingyenes, online gépírás oktató program magyar billentyűzettel. Főleg kezdőknek hasznos, betűről-betűre tanít. Értelmes szavakat kell gépelni, amit statisztikád alapján válogat a program, így elérve a leggyorsabb fejlődést.


Itt tényleg megtalálod az olcsóbbat! Több százezer megbízható bolt!

Spóroljon.info, az ár összehasonlító plugin, amit fél perc alatt, 3 kattintással használhatsz. Nem pár száz bolt, mint az olcsóbbat.hu-n és társain, hanem több százezer, több mint 250 millió termékkel!


Rapid Repair notebook szerviz

A Rapid Repair márkafüggetlen notebook szakszerviz készséggel fogadja a kedves ügyfeleket, akár hardver akár szoftver meghibásodásokról legyen is szó, mi segítünk megoldani problémáját.


CO3 Új Generációs Online Ügyvitel

CO3 új generációs online ügyvitel, bárhonnan, bármikor, crm, csoportmunka, projektkezelés, partnerkezelés, e-számlázás, dokumentumkezelés, teendő, naptár, csoportos emailküldés és sok egyéb funkció