A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Millmen Informatikai és tanácsadó Kft.

Számítástechnika, informatika - Szolgáltatás
2011. február 12. szombat, 17:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Millment Kft. informatikai tanácsadással, K2 workflow (K2 Blackpoint, K2 Blackpearl) projektek készítésével és egyedi programok (ASP.Net, Winform, WPF használatával) kialakításával foglalkozik.


Millmen Informatikai és tanácsadó Kft.Cégünk K2 workflow (K2 Blackpearl, K2 Blackpoint) projektek tervezésével és kivitelezésével, különféle Sharepointos megoldásokkal foglalkozik, ezenfelül egyedi programok kialakításával is ASP. NET, Winform, WPF alkalmazásával. Alapvetően Microsoft technológiákhoz értünk azon belül is főleg a K2 workflow megoldásokra tesszük a hangsúlyt. A K2 workflow két eszközét használjuk az egyik ilyen a K2 Blackpoint , ami a kis- és középvállalkozók számára a legjobb folyamat támogató megoldás, a másik a K2 Blackpearl ami főleg nagyvállalati környezetben használatos. A mi projektjeinket a szakmai elhívatottság és a precizitás jellemzi, ezért ügyfeleink tőlünk csak is a legjobb és a legbiztonságosabb megoldást kaphatják meg. Informatikai projektjeinkben teljes alkalmazás-életciklus lefedését tartjuk elfogadhatónak.


Az oldal URL-je: K2 workflow[K2 blackpoint, K2 blackpearl] szakértő

Az oldalt beküldte: Tafferner György


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


rEVOL Express számlázó program az egyszerű számlázás kedvelőinek

Még mindig kézzel számláz? Gondot okoz a 27%-os áfa kiszámolása, vagy hogy mit hova kell írni? Felejtse el a bonyolult kézi számlázást és váltson számlázó programra. Váltson a rEVOL Express kisvállalati számlázó programra!


Tonerklinika-Lézertonerek és tintapatronok utántöltése, forgalmazása

Miért fizetné ki más cégek marketing költségeit?A Tonerklinika oldalán számos megoldással segítjük a kedves látogatót abban, hogy a lehető legtöbb pénzt tudja megtakarítani irodai kiadásaiból.


Itt tényleg megtalálod az olcsóbbat! Több százezer megbízható bolt!

Spóroljon.info, az ár összehasonlító plugin, amit fél perc alatt, 3 kattintással használhatsz. Nem pár száz bolt, mint az olcsóbbat.hu-n és társain, hanem több százezer, több mint 250 millió termékkel!


Adatmentés

A számítógép legsérülékenyebb alkatrésze a merevlemez.Meghibásodásával legtöbb esetben megsemmisülnek a pótolhatatlan adataink. Ezért az adatmentés nagyon fontos.


Több típusú használt számítógép itt!

Szükséged lenne egy jó minőségű számítógépre, de nem szeretnél sokat költeni rá? Akkor látogass fel a mi weboldalunkra, ahol minőségi használt számítógépek kaphatók!