A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Minőségi weboldal készítés

Számítástechnika, informatika - Szolgáltatás
2012. november 27. kedd, 15:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szüksége van egy ütős, és egyedi honlapra? Szeretné, ha célközönsége Önt választaná? Válasszon minket! Weboldal készítés, logó tervezés, céges arculat kialakítása, ismertség, egy szóval minden ami a sikerhez kell!


Minőségi weboldal készítésEgyedi, minőségi Honlap Önnek! Bolko Design Kft. weboldal készítéssel, karbantartással, fejlesztéssel foglalkozik. Mindent megkap tőlünk, ami a sikerhez kell: ismertség, online eredmények, idő megtakarítás! Megoldást kínálunk piaci ismertség, és online eredmények elérésére kiadványok, szórólapok grafikai tervezésével illetve kampánytervezéssel! Grafikusaink jól képzettek, és mindenben állnak az Ön szolgálatára! Segítünk az egységes, céges arculat kialakításában, ami a mai világban elengedhetetlen a sikeres működéshez! Elkészítjük egyedi logóját, ami egyszerű, időtálló, megjegyezhető, sokoldalú és megfelelő lesz. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A honlapunkon tájékozódhat az elérhetőségünkről, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére!


Az oldal URL-je: Bolko Design Kft.

Az oldalt beküldte: Fazekas Eszter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

NOD 32

A NOD 32 vírusirtó program kitűnő megoldást jelent a számítógépünk megóvására, gyors és hatékony védelmet nyújt a kórokozókkal szemben.

NotebookPro - Notebook/Laptop portál

Notebook portálunkra látogatok olvashatnak friss notebook/laptop teszteket, híreket, piaci kőrképet és még letölthető drivereket is találnak.


Gyors és megbízható számítástechnikai webshop, szakület és szerviz Miskolcon.

Számítógép, notebook, számítástechnikai alkatrészek forgalmazása szaküzletünkben és webshopunkban, továbbá szervizelése Miskolcon. Számítástechnikai tanácsok, tippek, hírek a hatékony számítógép használathoz.


Adatmentés

A számítógép legsérülékenyebb alkatrésze a merevlemez.Meghibásodásával legtöbb esetben megsemmisülnek a pótolhatatlan adataink. Ezért az adatmentés nagyon fontos.


CO3 Új Generációs Online Ügyvitel

CO3 új generációs online ügyvitel, bárhonnan, bármikor, crm, csoportmunka, projektkezelés, partnerkezelés, e-számlázás, dokumentumkezelés, teendő, naptár, csoportos emailküldés és sok egyéb funkció


Útnyilvántartó program okostelefonra

Útnyilvántartó program már mobiltelefon készüléken is! Adatok rögzítése csak egy gombnyomással, okostelefonokra és tabletekre írt alkalmazás használatával. Adatfeldolgozás asztali számítógépre írt szoftverrel.