A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Rapid Repair notebook szerviz

Számítástechnika, informatika - Szolgáltatás
2012. október 12. péntek, 11:10


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Rapid Repair márkafüggetlen notebook szakszerviz készséggel fogadja a kedves ügyfeleket, akár hardver akár szoftver meghibásodásokról legyen is szó, mi segítünk megoldani problémáját.


Rapid Repair notebook szervizSzervizünkben díjmentesen vizsgáljuk be úgy szoftveresen mint hardveresen egyaránt a készülékeket, legyen szó notebookról, netbookról vagy akár asztali számítógépről. Szolgáltatásaink keretén belül vállaljuk bármely márkájú notebook, PC külső, belső kitisztítását, javítását valamint karbantartását. Amennyiben szüksége lenne adatmentésre netán komplett rendszerarchiválásra, akkor abban is készséggel állunk az Ön rendelkezésére. Szoftverek telepítésében is tudunk segíteni az operációs rendszerektől az egyszerűbb felhasználói programokon át a vírusirtókig bármit be tudunk szerezni és fel tudunk telepíteni készülékére rövid határidővel. Amennyiben biztosító felé szükséges szakvéleményre volna szüksége, akkor is behozhatja készülékét, és mi egy alapos bevizsgálás után készséggel állítunk ki Önnek erről dokumentumot, amennyiben a gyanú valóban beigazolódik.


Az oldal URL-je: Belvárosi laptop szerviz

Az oldalt beküldte: Balasi Csaba


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Hardver-teszt.hu

A hardver-teszt.hu informatikai portálon naponta friss hírekkel, hetente friss tesztekkel találkozhatnak olvasóink.

SzamlazzKonnyen Számlázó program

SZKH Internetes Számlázó Program. A legkönnyebben használható és legbiztonságosabb számlázó rendszer. Mindig naprakészen. Szamlazz Könnyen!!


Infocentrum számlázó

A leggyorsabban használható számlázó program. Kedvező ára és képességei miatt magánvállalkozóknak, és kis-közepes cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet.


Golden IT Solution Kft

A Golden IT Solution Kft egy számítástechnikai kis -és nagykereskedés, ahol nem csak számítástechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk, hanem más multimédiás eszközök értékesítésével és szervizelésével is.


Számítógépes hálózat, IP-, dect telefon, rack szekrények Webáruháza

Most van a legjobb idő arra, hogy felújítsa számítógépes hálózatát, alközpontjait, IP-, dect telefont vagy rack szekrényeket vásároljon. Nézzen körbe webáruházunkban.


Online flabelos időpont foglalási rendszer!

Szeretnéd leegyszerűsíteni életed? Akkor a mi ajánlatunk remek megoldás lesz számodra: online vagy mobilon keresztüli időpont foglalási szoftver. Tudj meg többet róla online!