A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Rendszergazda Budapest

Számítástechnika, informatika - Szolgáltatás
2012. december 18. kedd, 11:51


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Rendszergazdai szolgáltatást biztosítunk Budapesten a kkv szektor számára immáron 15 éve. Szakértők, megbízhatók, gyorsak és precízek vagyunk. Eurosand Computer Kft.


Rendszergazda BudapestRendszergazda - rendszer üzemeltető és hardverkarbantartó profi IT team a kkv szektor számára. Amennyiben Önnek profi segítségre van szüksége, megbízható, precíz és felelősségteljes informatikai szolgáltatót keres vállalatának, az Eurosand Computer Kft. segítségére lesz. Imámáron 15 éve szolgáltatunk adatbiztonságot és vírusvédelmet, szakértelmünket folyamatosan bővítjük. Rendszergazdáinkat belső kontroll alatt tartjuk, kiemelkedő vállalti kommunikációval rendelkezünk. Tapasztalatunk kiterjed többek között a külföldi anyavállaltok menedzsmentjével történő egyeztetésre is. Komplett szolgáltatás és informatikai háttérszolgáltatást dolgozunk ki Önnek, cége és funkcionalitás igénye szerint. Árajánlataink minden esetben költség optimalizáltak, reálisak, tényleg a valóban szükséges fejlesztéseket ajánljuk Önnek. Keressen bennünket Budapest a III. kerületben, Csillaghegyi út 19-21, vagy kérje helyszíni felmérésünket. Eurosand Computer Kft.


Az oldal URL-je: rendszergazda-budapset

Az oldalt beküldte: Rátky Keled


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

HOC.hu hardver tesztek oldala

A HOC Kft. informatikai oldala, a HOC.hu portál 2002 óta szolgálja ki friss hírekkel és tesztekkel az informatika iránt érdeklődő olvasóit.

Ingyen szoftver letöltés regisztráció nélkül.

Ha szoftver, akkor Web-Mixer! Oldalunkon több ezer szoftver közül válogathatsz, legyen az böngésző, fájlcserélő, vagy akár archiváló, nálunk mindent megtalálsz.


Infocentrum számlázó

A leggyorsabban használható számlázó program. Kedvező ára és képességei miatt magánvállalkozóknak, és kis-közepes cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet.


Nod32 antivirus - vírusvédelmi megoldások otthoni és vállalati számítógépekre

Nod32 Antivirus és Eset Smart Security ingyenes demó letöltése, 30 napos próbaverzió, kedvezményes vásárlás. Töltse le és használja most egy hónapig ingyen a Nod32 Antivirus és Eset Smart Security különböző megoldásait.


Ha elromlott a nyomtatója, megjavítjuk!

A nyomtatójának javítását bízza ránk nyugodtan. Bármilyen típusú nyomtató javítását vállaljuk. Ha lehetséges a helyszínen megjavítjuk, de az is előfordulhat, hogy speciális eszközeinkkel a szervizünkben kerül sor a javításra.


Olcsó dvd lemez webáruház

Webáruházunkban olcsó árak mellett rendelhet kiváló minőségű adathordozót,egyéb, irodai környezetben használatos eszközt, valamint szórakoztató elektronikai termékeket.