A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Rendszergazdai szolgáltasok - VAR Kft

Számítástechnika, informatika - Szolgáltatás
2010. szeptember 10. péntek, 15:48


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


1993-mas alapításunk óta dolgozunk azért, hogy nevünkhöz híven - Value Added Reseller (értéket hozzáadó kereskedő) - magas színvonalú informatikai szolgáltatással, valamint szaktanácsadással támogassuk partnereink tevékenységét.


Rendszergazdai szolgáltasok - VAR KftLegfontosabb szolgáltatásunk az informatikai rendszerek megbízható üzemeltetése, de e mellett nagy hansúlyt fektetünk a kiválló minőségű hardver- szoftvereszközök szállítására és informatikai szaktanácsadásra is. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal ügyfeleinknél ne csak egy jól működő informatikai rendszert hozzunk létre, hanem megbízóink üzemeltetési költségeinek jelentős csökkentése mellett javítsunk informatikájuk szolgáltatási szintjét, biztonságát és értékét is. A VAR Kft megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a munkahelyi egézségvédelemre, a dolgozók életkörülményeinek és általános munkafeltételeinek folyamatos javítására. Ennek elismeréseképpen 2005-ben kisvállalati kategóriában a "Családbarát Munkahely" első helyezését, illetve az "Egészséges Munkahely" címet sikerült elnyertünk, a jó munkakörülményekért és családközpontú gondolkodásmódért.


Az oldal URL-je: Informatikai rendszerüzemeltetés

Az oldalt beküldte: Berecz Sándor


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szoftver Hírek

A Szoftver-Info.hu oldalon mindig megtalálja a legfrissebb, szoftverekkel kapcsolatos híreket.

NotebookCegléd - Notebook, asztali számítógép szerviz és szaküzlet.

Notebook-, asztali számítógép-, pda és gps szerviz és szaküzlet, weblapszerkesztés, programfejlesztés, hálózat építés, fénymásolás, nyomtatás.


Golden IT Solution Kft

A Golden IT Solution Kft egy számítástechnikai kis -és nagykereskedés, ahol nem csak számítástechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk, hanem más multimédiás eszközök értékesítésével és szervizelésével is.


Virtual Call Center Kft.-VCC

A Virtual Call Center egy olyan hosztolt call center technológia, melynek segítségével könnyen és gyorsan növelheti új vagy már meglévő call centere sikerét, hatékonyságát.


MacTippek.com

A Win operációs rendszerről történő átállás dokumentálása Mac OSX rendszerre. A blog formátum mindenki számára feldolgozhatóvá és érthetővé teszi a bejegyzéseket.


Itech Szerviz Központ, Budapest VII. kerület

Számítógép szervizközpontunk nagy vonalakban történő bemutatása. Budapest VII. kerületében vállaljuk átlagban 24 órán belül különböző számítástechnikai eszközök szervizelését. Laptop, netbook, notebook, tablet pc, stb.