A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tonerklinika-Lézertonerek és tintapatronok utántöltése, forgalmazása

Számítástechnika, informatika - Szolgáltatás
2011. április 28. csütörtök, 17:56


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Miért fizetné ki más cégek marketing költségeit?A Tonerklinika oldalán számos megoldással segítjük a kedves látogatót abban, hogy a lehető legtöbb pénzt tudja megtakarítani irodai kiadásaiból.


Tonerklinika-Lézertonerek és tintapatronok utántöltése, forgalmazásaA Tonerklinika oldalán számos megoldást megismerhet a látogató, amivel jelentős összegeket és időt takaríthat meg vállalkozása működtetéséhez. Egyik legjelentősebb költségtényezőt a nyomtatási feladatok teszik ki. A nyomtatókat gyártó cégek extra profitjukat a kellékanyagok eladásából szerzik. Ugye Ön sem szereti mások marketingköltségeit kifizetni? Cégünk a kiürült tintapatronokat és nyomtató tonereket garanciával tölti újra, ami jelentősen olcsóbb megoldás, akár ötöde is lehet az eredeti kellékanyaghoz viszonyítva. Természetesen minden munkánkra garanciát vállalunk, így nem kell attól tartania, hogy nyomtatási minőség romlani fog. Premium minőségű alapanyagokkal, fejlett technológiával végezzük a kiürült festékkazetták újratöltését. Fő tevékenységünk még bélyegzők készítése. Önnek nem kell mást tennie, mint oldalunkról kiválasztani a használni kívánt bélyegzőházat, és a kívánt szöveggel elküldeni nekünk.1 órán belül elkészítjük és átveheti üzletünkben, vagy postázzuk Önnek. Természetesen minden problémára tudunk gazdaságos és gyors megoldást ami egy irodában felmerülhet. Foglalkozunk weblapok készítésével és karbantartásával, telefonközpontok kiépítésével és szervizelésével, de ha a laptopja romlott el azt is garanciával javítjuk meg akár alaplapi szinten. Forduljon hozzánk bizalommal és takarítson meg sok pénzt !


Az oldal URL-je: Tintapatron és toner utántöltés, forgalmazás

Az oldalt beküldte: Tamasi Csaba


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

AMTech.hu - Ügyviteli szoftver

Cégünk fő tevékenysége az egyedi szoftverkészítés, aminek segítségével a cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert készítünk Önnek. Mi ebben vagyunk kiemelkedőek!


Ingyen szoftver letöltés regisztráció nélkül.

Ha szoftver, akkor Web-Mixer! Oldalunkon több ezer szoftver közül válogathatsz, legyen az böngésző, fájlcserélő, vagy akár archiváló, nálunk mindent megtalálsz.


Golden IT Solution Kft

A Golden IT Solution Kft egy számítástechnikai kis -és nagykereskedés, ahol nem csak számítástechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk, hanem más multimédiás eszközök értékesítésével és szervizelésével is.


Rapid Repair notebook szerviz

A Rapid Repair márkafüggetlen notebook szakszerviz készséggel fogadja a kedves ügyfeleket, akár hardver akár szoftver meghibásodásokról legyen is szó, mi segítünk megoldani problémáját.


Megbízható vírusirtó szoftwer

Ha Ön is szeretne nyugodtan navigálni az interneten, akkor szüksége lesz egy megbízható vírusirtóra. Lépjen fel hozzánk további információkért a vírusirtással kapcsolatosan!


Útnyilvántartó program okostelefonra

Útnyilvántartó program már mobiltelefon készüléken is! Adatok rögzítése csak egy gombnyomással, okostelefonokra és tabletekre írt alkalmazás használatával. Adatfeldolgozás asztali számítógépre írt szoftverrel.