A kategória kiemelt bejegyzései:

Tonermánia.hu - Nyomtató kellékanyag webáruház

Eredeti gyári, és Victoria kompatibilis lézertonerek, tintapatronok, faxfóliák széles választékát kínáljuk online rendelési lehetőséggel, országos házhoz szállítással.


Honlap: www.tonermania.hu

Laptop-ker Hungary

A Laptop-ker webáruházban főként laptop, netbook, tablet pc értékesítéssel foglalkozunk. Minőségi árukészlettel, kedvező árakkal állunk látogatóink rendelkezésére.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tonerklinika-Lézertonerek és tintapatronok utántöltése, forgalmazása

Számítástechnika, informatika - Szolgáltatás
2011. április 28. csütörtök, 17:56


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Miért fizetné ki más cégek marketing költségeit?A Tonerklinika oldalán számos megoldással segítjük a kedves látogatót abban, hogy a lehető legtöbb pénzt tudja megtakarítani irodai kiadásaiból.


Tonerklinika-Lézertonerek és tintapatronok utántöltése, forgalmazásaA Tonerklinika oldalán számos megoldást megismerhet a látogató, amivel jelentős összegeket és időt takaríthat meg vállalkozása működtetéséhez. Egyik legjelentősebb költségtényezőt a nyomtatási feladatok teszik ki. A nyomtatókat gyártó cégek extra profitjukat a kellékanyagok eladásából szerzik. Ugye Ön sem szereti mások marketingköltségeit kifizetni? Cégünk a kiürült tintapatronokat és nyomtató tonereket garanciával tölti újra, ami jelentősen olcsóbb megoldás, akár ötöde is lehet az eredeti kellékanyaghoz viszonyítva. Természetesen minden munkánkra garanciát vállalunk, így nem kell attól tartania, hogy nyomtatási minőség romlani fog. Premium minőségű alapanyagokkal, fejlett technológiával végezzük a kiürült festékkazetták újratöltését. Fő tevékenységünk még bélyegzők készítése. Önnek nem kell mást tennie, mint oldalunkról kiválasztani a használni kívánt bélyegzőházat, és a kívánt szöveggel elküldeni nekünk.1 órán belül elkészítjük és átveheti üzletünkben, vagy postázzuk Önnek. Természetesen minden problémára tudunk gazdaságos és gyors megoldást ami egy irodában felmerülhet. Foglalkozunk weblapok készítésével és karbantartásával, telefonközpontok kiépítésével és szervizelésével, de ha a laptopja romlott el azt is garanciával javítjuk meg akár alaplapi szinten. Forduljon hozzánk bizalommal és takarítson meg sok pénzt !


Az oldal URL-je: Tintapatron és toner utántöltés, forgalmazás

Az oldalt beküldte: Tamasi Csaba


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Bluechip Kft. Számítástechnikai és szórakoztató elektronikai webáruház

Óriási termékválaszték a weboldalon! Folyamatos újdonságok, készletből rendelhető termékek, hivatalos forrásból, gyártói garanciával!

Tintapatron, lézertoner, utántöltő kitt.

Utángyártott nyomtató kellékek (tintapatron, toner, utántöltő kitt) kis és nagy kereskedése. Online rendelési lehetőség, akár ingyenes kiszállítással.


Rendszergazdai szolgáltasok - VAR Kft

1993-mas alapításunk óta dolgozunk azért, hogy nevünkhöz híven - Value Added Reseller (értéket hozzáadó kereskedő) - magas színvonalú informatikai szolgáltatással, valamint szaktanácsadással támogassuk partnereink tevékenységét.


OfficeIT

Amennyiben Ön egy megbízható rendszergazda szolgáltatást nyújtó céget keres, vagy fejlesztésre, tervezésre van szüksége, jó helyen jár. Nem szeretne főállású informatikust alkalmazni? Lépjen velünk kapcsolatba!


Itt tényleg megtalálod az olcsóbbat! Több százezer megbízható bolt!

Spóroljon.info, az ár összehasonlító plugin, amit fél perc alatt, 3 kattintással használhatsz. Nem pár száz bolt, mint az olcsóbbat.hu-n és társain, hanem több százezer, több mint 250 millió termékkel!


Pc szerviz Vácon!

Számítógép szervizelést vállalok Vác és környékén. Olcsón dolgozom és hétvégén is elérhető vagyok. Kiszállással vagy behozott gép esetén otthoni szervizemben vállalok munkát.