Ikszdé

Személyes oldalak, blogok - Fotóblog
2010. május 18. kedd, 19:46


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Vicces, érdekes, megdöbbentő, szórakoztató magazin kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Töltsd tartalmasan a szabadidőd, olvass érdekes és hihetetlen helyekről, és emberekről.


IkszdéAz ikszde. hu összegyűjti a világ legfurcsább, legmegdöbbentőbb, multaságos, hátborzongató, homoros, vicces érdekességeit képekben és videókban. Olvass bejegyzéseket érdekes, elhagyatott helyekről, rendkívüli teljesítményekről, fura emberekről, aranyos vagy éppen harcias állatokról, érdekes, kreatív tárgyakról illeve a világ legjeiről. Nézd meg a képeket vagy videókat, tudj meg többet a világról. Mindan nap új bejegyzéseket olvashatsz, így megéri nap mint nap visszatérni. Tartalmas szórakozás kedvelőknek semiképp nem éri meg kihagyni, ritkán találkozhatsz egy helyen ennyi érdekeséggel úgy, hogy az oldal szerkesztői figyelnek arra, hogy minden bejegyzés tartalmas, valóságos és miden igényt kielégítően jól megszerkesztett legyen.


Az oldal URL-je: Ikszdé.hu

Az oldalt beküldte: Péter


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Ingyen sms blog

Ingyen sms küldés bemutatására jött létre az oldal, főoldalon kiválaszthatod a jelenleg működő ingyen sms küldőket, majd ráklikkelve részletes leírással, képekkel segít, hogy te is küldhess smst.


Saját blogom

Birtalan Balázs saját blogja, ami tartalmaz minden őszinte vallomást, érzést, elmélkedéseket és sok más gondolatokat. Ezenkívűl a szórakozás, élet, hobbi és sok egyéb más tevékenységét is tartalmaza.