Ingyen sms blog

Személyes oldalak, blogok - Közösségi portálok
2010. augusztus 10. kedd, 20:11


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ingyen sms küldés bemutatására jött létre az oldal, főoldalon kiválaszthatod a jelenleg működő ingyen sms küldőket, majd ráklikkelve részletes leírással, képekkel segít, hogy te is küldhess smst.


ingyen sms blogIngyen sms küldési lehetőségek gyűjteménye, fóruma. Osszd meg tapasztalataidat mással, fórumozz, beléphetsz a klubba, hogy jól informált legyél ingyen sms küldési lehetőségekről. Itt nincsenek becsapos oldalak, nem kell fizetni ezeken az oldalakon az sms küldésért, mindenki számára érthetően leírva, és képes segítséggel végig követhető a regisztrációtól az sms küldésig a folyamat, ha mégis nem lenne érthető, akkor lehetőséged van fórumozni, írni, hogy mással megoszthasd tapasztalataidat az oldallal kapcsolatban. Van saját klubbunk ahova belépve mindig jól informált lehetsz, az újabb lehetőségekről. Ha tudsz egy újabb sms küldő oldalt, te is beküldheted, hogy más is használhassa a lehetőséget.


Az oldal URL-je: ingyen sms küldési helyek gyűjteménye

Az oldalt beküldte: Dorn Milán


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Műköröm zselé

A műköröm zselék mindannyiunk kedvenc alapanyagai, melyek a szépségiparban jelentős szerepet vállalva szolgálják tartósan a női kezet, körmöket. Könnyen használható, rengeteg színben kapható.


SZÉP Kártya blog sok-sok infóval

Ha szeretne minél több információhoz jutni a SZÉP Kártyáról, akkor feltétlenül keresse fel blogunkat! Itt olyan témákról kaphat tájékozódást, mint például a SZÉP Kártya aktiválása, egyenlege stb.