X Faktor Klub - az a bizonyos plusz

Társadalom, közélet, sztárvilág - Celeb
2010. január 19. kedd, 09:09


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A külföldön már nagy sikert aratott produkció Magyarországra is elérkezett. Sztárjelöltek és kiváncsi tévénézők egyaránt sok hasznos információhoz juthatnak a Klub látogatásakor.


X Faktor Klub - az a bizonyos pluszAz X-Faktor az a bizonyos megmagyarázhatatlan és körülírhatatlan plusz, amitől valaki több, jobb, ismertebb és elismertebb lesz, mint a többi tehetséges énekes. A sztárrá válás lehetősége tehát mindenki számára nyitva áll. A show műsor legfőbb célja, hogy kivételes tehetségű énekeseket találjon, de emellett legalább ennyire fontos a külső megjelenés, a vonzó személyiség, a színpadi mozgás és a tánctudás is. Az X-Faktor olyan potenciális popsztárokat keres, akikért nézők százezrei rajonganak, aki stílusával, különleges egyéniségével, kirívó tehetségével alkalmassá válik arra, hogy igazi, ünnepelt sztár legyen. Magyarországon újdonságként hat majd, hogy a show műsorbanhárom különböző kategóriában indulnak a jelentkezők: 16-24 évesek, 24 év felettiek, valamint a vokálozók, azaz a duók és együttesek.


Az oldal URL-je: A televíziós műsor rajongói oldala

Az oldalt beküldte: Kakadu


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Sztárok - rajongói oldalak

Rajongói oldalak sztárokról, hírességekről. Képek, videók, érdekességek, hírek stb. – mindez magyar nyelven, folyamatos és gyakori frissítéssel!

Egy weblap nyugdíjasoknak

A weblap célja, hogy az idősödő és idős emberek életminőségét javítsa hírek, információk közlésével. A lapon helyet kaphatnak nyugdíjas szervezetek, közösségek hírei is.