Halas Blog, kiskunhalasi közéleti magazin

Társadalom, közélet, sztárvilág - Közélet
2011. március 29. kedd, 22:32


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Halas Blog, a kiskunhalasi közéleti magazin, közösségi blog portál. Érdekességek, publicisztikák és személyes blogok Kiskunhalas közéletéből.


Halas Blog A Halasi Demokraták Közössége által szerkesztett Halas Blog életre hívásának a célja, egy olyan kiskunhalasi közéleti portál létrehozása, ahol a város közéletével kapcsolatos publicisztikák és írások mellett személyes blogok olvashatók. Ezen kívül a szerkesztők igyekeznek az olykor száraznak tűnő közéleti témákat olyan publicisztikákkal színesíteni, mint például a könyvajánló, vagy a környezetvédelemmel kapcsolatos zöld zóna. Kiskunhalasi témákon kívül a kitekintő rovatban néha helyi ügyekhez is kapcsolódó országos témák kerülnek megvitatásra. Az oldal a Facebookon is megtalálható, a cikkeket lehet lájkolni, és Facebook accountja segítségével bárki hozzá is szólhat az egyes cikkekhez, blogbejegyzésekhez. Hónapról hónapra megtalálható a Halas Blogon Kiskunhalas képviselőtestületi ülésének napirendjei, amihez bárki hozzászólhat, ötletet, javaslatot fogalmazhat meg, vagy egyszerűen csak beszélgetést indíthat Kiskunhalas város döntéseivel kapcsolatban.


Az oldal URL-je: Kiskunhalas

Az oldalt beküldte:Halasi Demokraták Közössége


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Celeb hírek, celeb képek, sztárhírek, celebhírek

Sztárhírek és celebhírek a nagyvilágból, de leginkább a filmipar környékéről. Naponta frissülő webmagazinunk "forró drótként" közvetíti a híreket a hollywood-i berkekből. Minden, ami érdekes lehet a sztárhírek világából!


Való Világ 5 fórum és vv5 közösség

Megkezdődött a VV5 az RTL Klub műsorán. A ValóVilág Club weblapon nem maradsz le az eseményekről, mert ez a leginformatívabb VV5 közösségi oldal és figyeld a híreket Te is!