Lichens and Me by Katalin Molnar

Tudomány, technika - Biológia
2009. július 10. péntek, 22:26


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Ez egy zuzmókkal foglalkozó oldal. Ezekről a szimbiotikus élőlényekről nyújt rövid leírást, publikációkat és fényképeket.

Lichens and Me by Katalin MolnarAz oldal témája a zuzmók, angolul lichens. Ha ellátogatsz a Lichens and me by Katalin Molnar oldalra ezekről a szimbiotikus élőlényekről találhatsz leírást, publikációkat és fényképeket. Ezenkívül megtalálható rajta még egy a lichenológia témával foglakozó oldalak teljesség igénye nélküli gyűjteménye. A publikációk angol és magyar nyelvűek. - This website is about lichens (symbiotic organisms). It contains brief description, publication, photos about them and also refers to other sites with lichenological interests.

Az oldal URL-je: Lichens and Me by Katalin Molnar

Az oldalt beküldte: Nero


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kunhalmok világa weboldal

A Kunhalmok Alföldünk jellegzetes építményei. Weboldalunk bemutatja az 5000-5500 évvel ezelőtt épült kunhalmokat, melyekből mintegy 40000 épült az Alföldön az első mezőgazdasági forradalom során.


Hajókkal, hajózással foglalkozó ismeretterjesztő lap

Pauer Miklós Gusztáv hajókkal, hajózással foglakozó ismeretterjesztő honlapja. Az honlapon megtalálsz mindent az ismertebb vagy kevésbé ismert illetve egyáltalán nem ismert, de érdekes sorsú hajókról.