A kategória kiemelt bejegyzései:

Hajókkal, hajózással foglalkozó ismeretterjesztő lap

Pauer Miklós Gusztáv hajókkal, hajózással foglakozó ismeretterjesztő honlapja. Az honlapon megtalálsz mindent az ismertebb vagy kevésbé ismert illetve egyáltalán nem ismert, de érdekes sorsú hajókról.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Nanasmet-Időjárás

Tudomány, technika - Ismeretterjesztő
2012. május 13. vasárnap, 10:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Időjárással és egyéb természettudományokkal foglalkozó oldal. Hajdúnánási meteorológiai állomás adatai követhető nyomon, valamint cikkek olvashatóak.


Nanasmet-IdőjárásHajdúnánási meteorológiai állomás adatai érhetők el az oldalon, valamint Hajdúnánás egyetlen webkamerájának képei. A régióra készült előrejelzés található az oldalon, de ha szükséges figyelmeztető riasztással értesítik a lakosságot a különböző veszélyes tényezőkről, mint például zivatar, szél, fagy, havazás, eső stb. Nanasmeten található egy helyi észlelői adatbázis is, ahova a regisztráltak saját adataikat is beküldhetik. Ezek az adatok külön térképen is megjelennek. Ezen kívül az oldalon napi rendszerességgel kerülnek új cikkek fel. Hírek a nagy világ időjárásáról, valamint más főleg természettudományokról szóló bejegyzések. Weblap rendelkezik közösségi részleggel is, ahol a tagok megoszthatják saját képeiket, véleményüket, és megjegyzéseiket.


Az oldal URL-je: Nanasmet

Az oldalt beküldte: Soós Árpád


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kunhalmok világa weboldal

A Kunhalmok Alföldünk jellegzetes építményei. Weboldalunk bemutatja az 5000-5500 évvel ezelőtt épült kunhalmokat, melyekből mintegy 40000 épült az Alföldön az első mezőgazdasági forradalom során.


Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultáció

Hóka Hédi pszihológus és tapasztalt coach, aki vállalkozoknak és üztelembereknek segít a vezetői szellem kifejlesztésében, ugyanakkor a kreativitás fejlesztésében.