3D TV - utat tör a 3d televízió

Tudomány, technika - Műszaki cikkek és termékek
2010. augusztus 03. kedd, 11:51


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A 3D TV egy olyan találmány, amely a 3D televízió kommunikációs képességei által az egész élhető világunkat megváltoztathatja. Szerintünk a 3D TV egy igen komoly változás első lépcsője.


3D TV - utat tör a 3d televízióA 3d tv korunk egyik legfontosabb találmánya lehet. Komplex kommunikációs eszköz, amely a hétköznapjainkat változtatja meg. A 3D film, a 3D kiegészítők, a 3D szemüveg - ezek mind el fognak maradni a jövőben és a 3d televízió egy, az internettel összefonódó eszköz lesz, amely összefoglalja (nem csak 3 dimenziós) kommunikációnk minden elemét. Ha nem hiszi el, csak gondoljon bele: a 3D TV révén Ön jelen lehet olyan helyeken is, ahol eddig csak egy recsegő, "egy dimenziós" telefonkészülék segítségével volt ott. A 3D TV összekapcsolódva 3D kommunikátorokkal, és a kommunikáció más, szintén elvitathatatlanul fontos eszközeivel (mint például a szintén 3D sőt lassan 3D TV képes telefonokkal) egy olyan komplexumot alkothat, amely nem csak forradalmasítja, de győzelemre is viheti a 3D kommunikációt - sajnos akár az emberi kapcsolatok fölött is. Igenis el tudjuk képzelni, hogy a távol lévő szülő 3D alakban okítja gyermekét, aki a 3D TV képernyője előtt ül. Hogy ez irreális? Nem hiszem. A http://www. haromdimenziostv. hu és a http://3dtv. blog. hu oldalakon folytatjuk az elemzést...


Az oldal URL-je: 3D TV

Az oldalt beküldte: Golax


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Zöld úton a válasz az energia kérdésre!

Energiakérdés.hu hírportál rengeteg friss, érdekes, hasznos hírrel, prezentációval, bemutatóval, videóval és cégadatbázissal mutatja be, hogy milyen megoldások vannak, amivel bárki energiát takaríthat meg.


Hőcserélős szellőztetők

Hőcserélős szellőztetők passzívház minősítésű gépekkel. A passzivhaz-info honlap megismerteti Önt a hőcserélős szellőztetőgépek fő tulajdonságaival, mint pl. hatásfok, fogyasztás.