Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultáció

Tudomány, technika - Pszichológia, grafológia
2011. április 14. csütörtök, 16:07


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Hóka Hédi pszihológus és tapasztalt coach, aki vállalkozoknak és üztelembereknek segít a vezetői szellem kifejlesztésében, ugyanakkor a kreativitás fejlesztésében.


Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultációKutatóként a coaching pszihológia területén, Hóka Hédi szívesen segít Önnek és tanácsot is ad a coaching pszihológia és az üzleti pszihológia területén. Coaching tanfolyamokat, workshopokat és BrainSpa eseményeket is rendez Kolozsváron, Erdélyben. Elsősorban azoknak a személyeknek ajánlja segítségét, akik vállakozói szerepet szeretnének betölteni, akik jobban meg szeretnék ismerni magukat, akik a kreativitásukat és a vezetői tehetségüket szeretnék csiszolni. Ugyanakkor Hóka Hédi pszihológus segít a résztvevőknek megérteni és megismerni az agy működését, a boldogság neurofiziológiai mechanizmusát, és megtanítja hogyan lehet véget vetni a szakmai késleltetéseknek. Magánszemélyek és jogi személyek egyaránt hozzá fordulhatnak.


Az oldal URL-je: Vállalkozói kreativitás fejlesztése, Erdély

Az oldalt beküldte: Hóka Hédi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Zöld úton a válasz az energia kérdésre!

Energiakérdés.hu hírportál rengeteg friss, érdekes, hasznos hírrel, prezentációval, bemutatóval, videóval és cégadatbázissal mutatja be, hogy milyen megoldások vannak, amivel bárki energiát takaríthat meg.


Trendi mobiltelefon kiegészítők széles választékban - Gsmphone.hu

A Gsmphone.hu webáruházban trendi kiegészítőket vásárolhatsz mobiltelefonodhoz. Széles választékban kínálunk hátlapokat, tokokat és táskákat, képernyővédő fóliákat és egyéb tartozékokban.