Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultáció

Tudomány, technika - Pszichológia, grafológia
2011. április 14. csütörtök, 16:07


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Hóka Hédi pszihológus és tapasztalt coach, aki vállalkozoknak és üztelembereknek segít a vezetői szellem kifejlesztésében, ugyanakkor a kreativitás fejlesztésében.


Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultációKutatóként a coaching pszihológia területén, Hóka Hédi szívesen segít Önnek és tanácsot is ad a coaching pszihológia és az üzleti pszihológia területén. Coaching tanfolyamokat, workshopokat és BrainSpa eseményeket is rendez Kolozsváron, Erdélyben. Elsősorban azoknak a személyeknek ajánlja segítségét, akik vállakozói szerepet szeretnének betölteni, akik jobban meg szeretnék ismerni magukat, akik a kreativitásukat és a vezetői tehetségüket szeretnék csiszolni. Ugyanakkor Hóka Hédi pszihológus segít a résztvevőknek megérteni és megismerni az agy működését, a boldogság neurofiziológiai mechanizmusát, és megtanítja hogyan lehet véget vetni a szakmai késleltetéseknek. Magánszemélyek és jogi személyek egyaránt hozzá fordulhatnak.


Az oldal URL-je: Vállalkozói kreativitás fejlesztése, Erdély

Az oldalt beküldte: Hóka Hédi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Rövid ismertető a grafológiáról, a kézírás és íráselemzés használatáról.

Mit rejt a kézírásod? Megtudhatod, ha megismerkedsz a grafológia alapjaival. Párkapcsolat, pályaválasztás, íráselemzés, írászavarok, tanácsadás, pszichológia


Hajókkal, hajózással foglalkozó ismeretterjesztő lap

Pauer Miklós Gusztáv hajókkal, hajózással foglakozó ismeretterjesztő honlapja. Az honlapon megtalálsz mindent az ismertebb vagy kevésbé ismert illetve egyáltalán nem ismert, de érdekes sorsú hajókról.