Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultáció

Tudomány, technika - Pszichológia, grafológia
2011. április 14. csütörtök, 16:07


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Hóka Hédi pszihológus és tapasztalt coach, aki vállalkozoknak és üztelembereknek segít a vezetői szellem kifejlesztésében, ugyanakkor a kreativitás fejlesztésében.


Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultációKutatóként a coaching pszihológia területén, Hóka Hédi szívesen segít Önnek és tanácsot is ad a coaching pszihológia és az üzleti pszihológia területén. Coaching tanfolyamokat, workshopokat és BrainSpa eseményeket is rendez Kolozsváron, Erdélyben. Elsősorban azoknak a személyeknek ajánlja segítségét, akik vállakozói szerepet szeretnének betölteni, akik jobban meg szeretnék ismerni magukat, akik a kreativitásukat és a vezetői tehetségüket szeretnék csiszolni. Ugyanakkor Hóka Hédi pszihológus segít a résztvevőknek megérteni és megismerni az agy működését, a boldogság neurofiziológiai mechanizmusát, és megtanítja hogyan lehet véget vetni a szakmai késleltetéseknek. Magánszemélyek és jogi személyek egyaránt hozzá fordulhatnak.


Az oldal URL-je: Vállalkozói kreativitás fejlesztése, Erdély

Az oldalt beküldte: Hóka Hédi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kunhalmok világa weboldal

A Kunhalmok Alföldünk jellegzetes építményei. Weboldalunk bemutatja az 5000-5500 évvel ezelőtt épült kunhalmokat, melyekből mintegy 40000 épült az Alföldön az első mezőgazdasági forradalom során.


Zöld úton a válasz az energia kérdésre!

Energiakérdés.hu hírportál rengeteg friss, érdekes, hasznos hírrel, prezentációval, bemutatóval, videóval és cégadatbázissal mutatja be, hogy milyen megoldások vannak, amivel bárki energiát takaríthat meg.