Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultáció

Tudomány, technika - Pszichológia, grafológia
2011. április 14. csütörtök, 16:07


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Hóka Hédi pszihológus és tapasztalt coach, aki vállalkozoknak és üztelembereknek segít a vezetői szellem kifejlesztésében, ugyanakkor a kreativitás fejlesztésében.


Az üzlet pszihológiája: coaching és konzultációKutatóként a coaching pszihológia területén, Hóka Hédi szívesen segít Önnek és tanácsot is ad a coaching pszihológia és az üzleti pszihológia területén. Coaching tanfolyamokat, workshopokat és BrainSpa eseményeket is rendez Kolozsváron, Erdélyben. Elsősorban azoknak a személyeknek ajánlja segítségét, akik vállakozói szerepet szeretnének betölteni, akik jobban meg szeretnék ismerni magukat, akik a kreativitásukat és a vezetői tehetségüket szeretnék csiszolni. Ugyanakkor Hóka Hédi pszihológus segít a résztvevőknek megérteni és megismerni az agy működését, a boldogság neurofiziológiai mechanizmusát, és megtanítja hogyan lehet véget vetni a szakmai késleltetéseknek. Magánszemélyek és jogi személyek egyaránt hozzá fordulhatnak.


Az oldal URL-je: Vállalkozói kreativitás fejlesztése, Erdély

Az oldalt beküldte: Hóka Hédi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Rövid ismertető a grafológiáról, a kézírás és íráselemzés használatáról.

Mit rejt a kézírásod? Megtudhatod, ha megismerkedsz a grafológia alapjaival. Párkapcsolat, pályaválasztás, íráselemzés, írászavarok, tanácsadás, pszichológia


Nyugatmet.hu az időjárásportál..

Oldalunk létrejöttének célja, hogy a lehető leghitelesebb módon nyújtsunk tájékoztatást a városok 15 napos várható időjárására vonatkozólag. Veszélyjelzéseink egyedülálló módon informatívak , szakmaiak és közérthetőek.