PSZICHOSZERVIZ - Kovács Piroska klinikai szakpszichológus

Tudomány, technika - Pszichológia, grafológia
2010. augusztus 28. szombat, 22:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Sikeresen leküzdheti a depressziót, szorongást, stresszt, pánikot, miközben nő az önismerete és önértékelése, javul párkapcsolata és életvezetése.


PSZICHOSZERVIZ - Kovács Piroska klinikai szakpszichológusMagánrendelésemre várom mindazokat, akik a testi-lelki válság helyett az önismeret útját választják. Akik készek szembeszállni szorongásaikkal; megküzdeni a depresszióval, pánikkal. Akik új életvezetési stratégiára vágynak. Akik készek elsajátítani az adaptív stresszkezelés technikáját. Mindehhez a pszichológia eszközét és klinikai szakpszichológus vezetését választják. Akik felismerték az "ISMERD MEG ÖNMAGAD!" életre szóló feladatát, már megtették az első lépéseket az integrált, felnőtt személyiség vágyott célja: a testi-lelki-szellemi harmónia, a kiteljesedés és a belső béke felé! Az idevezető utat azonban nehéz megtalálni, s még nehezebb azt következetesen végigjárni. A legnehezebb azonban az elért eredményt hosszú távon megtartani! Ehhez nyújthatok segítséget Önnek.


Az oldal URL-je: Kovács Piroska pszichológus, hipnoterapeuta

Az oldalt beküldte: Kovács Piroska pszichológus


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kunhalmok világa weboldal

A Kunhalmok Alföldünk jellegzetes építményei. Weboldalunk bemutatja az 5000-5500 évvel ezelőtt épült kunhalmokat, melyekből mintegy 40000 épült az Alföldön az első mezőgazdasági forradalom során.


Nanasmet-Időjárás

Időjárással és egyéb természettudományokkal foglalkozó oldal. Hajdúnánási meteorológiai állomás adatai követhető nyomon, valamint cikkek olvashatóak.