Gyorssegítség gitártanuláshoz

Zene - Hangszer
2011. október 25. kedd, 07:00


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Akkordok, szöveges tabulatúrák (Guitar Pro-k is kifilmezve), már több mint 1500, naponta új számokkal frissülve. Segítség a gitár tanuláshoz akár online is. Kérésre is teszek fel tabulatúrákat. Nincs emelt díjas SMS, csak zene!


Gyorssegítség gitártanuláshozA gitár manapság az egyik legnépszerűbb hangszerek közé tartozok, talán azért is, mert nem nehéz megtanulni a kezelését. Amikor az első dalt eljátsszuk saját kísérettel, felemelő élmény. A Gitár website ehhez ad segítséget leírás, kép, hang, és videóanyag felhasználásával. A zeneelmélet alapjaival is foglalkozik, és az oldal fórumában kérni lehet számok tabjait, amennyiben módomban áll, segítek. Természetesen, beküldött tabokat is felrakok, amennyiben az legalább, lényegét tekintve megfelel az eredeti dal kíséretével. Amennyiben nem tudok segíteni, akkor is találhatunk megoldást közös erővel, hiszen a dalokhoz egyenként is hozzá lehet szólni, ennélfogva megvitatható az adott szám akkordkiosztásának helyessége! Minden érdeklődőt szeretettel várok az oldalon!


Az oldal URL-je: Gitár website

Az oldalt beküldte: ryncaise


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

J's music Offical Page

Electronic Music Producer Magyarországról! Amit található a weblapomon: Beatport, Twitter, Facebook, Myspace, Soundcloud, zene vásárlás, ingyen letöltés stb...


Esküvőre dj kell!

Kérem most kapaszkodjon meg vagy üljön le, mert ilyet még nem hallott: esküvőre dj! Gondolta volna, hogy a lagziba dj-t hívjon? Nem? Hát most épp itt az ideje elgondolkodnia!


Colorband igényes élőzene szolgáltatás országosan

Ha igényes élőzene szolgáltatást keres, akkor javasoljuk, hogy döntsön a Colorband zenekar mellett és ismerje meg repertoárjukat, valamint referenciájukat!