Orgona :: Orgonaszalon Érden

Zene - Hangszer
2009. július 12. vasárnap, 18:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Viscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket.

Orgona :: Orgonaszalon ÉrdenViscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket. Üzletünkben többféle típusú orgona közül választhat, melyeket még a vásárlás előtt megtekinthet. Készülékeink digitális hangszerek. Egy Viscount digitális orgona mind a templomi liturgia, mind koncert-darabok megszólaltatására alkalmas. Orgonaszalonunk egész héten várja Önt, ahol szabadon kipróbálhatja és megvásárolhatja hangszereinket. Tekintse meg orgona bemutatótermünkben a kiállított hangszereket. Mindenben állunk rendelkezésükre az orgona vásárlás előtt álló kedves ügyfeleinknek.

Az oldal URL-je: Orgona :: Orgonaszalon Érden

Az oldalt beküldte: Stefán Zoltán (SbS)


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Újra csillagok születnek az RTL-en

Újra elindult az RTL-klub tehetségkutató műsora a Csillag Születik 2009-ben is. Rengeteg versenyző, hosszú válogatások, lelkes amatőrök és profik.

Megasztár portál és hírgyűjtemény

Gyere és csatlakozz te is a Megasztár közösségébe, légy te is részese a nagy legendának. Akár belőled is sztár lehet. Megasztár zenei hírportál rengeteg videóval és cikkel.


Esküvői Dj, partyk, fellépések, mixek, Dj Kürthy hivatalos weboldala

Rendeljen esküvőre Dj-t! Műsorvezetés, konferálás. Az esküvői Dj feladata többek között a ceremónia mesteri feladatok ellátása illetve a zenék szerkesztése az odaillő blokkokban, alkalmazkodván a buli hangulatához.