Orgona :: Orgonaszalon Érden

Zene - Hangszer
2009. július 12. vasárnap, 18:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Viscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket.

Orgona :: Orgonaszalon ÉrdenViscount liturgikus templomi orgonák, bemutatóterem és orgona kereskedelem . Bemutató termünkben várjuk leendő orgona vásárlóinkat, ahol kipróbálhatja a hangszereket. Üzletünkben többféle típusú orgona közül választhat, melyeket még a vásárlás előtt megtekinthet. Készülékeink digitális hangszerek. Egy Viscount digitális orgona mind a templomi liturgia, mind koncert-darabok megszólaltatására alkalmas. Orgonaszalonunk egész héten várja Önt, ahol szabadon kipróbálhatja és megvásárolhatja hangszereinket. Tekintse meg orgona bemutatótermünkben a kiállított hangszereket. Mindenben állunk rendelkezésükre az orgona vásárlás előtt álló kedves ügyfeleinknek.

Az oldal URL-je: Orgona :: Orgonaszalon Érden

Az oldalt beküldte: Stefán Zoltán (SbS)


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


X faktor

Információk az X-faktor tehetségkutató műsorról. Ismertetők az X-faktor műsorvezetőiről és a mentorairól. Vicces válogatás videók és az X-faktor döntősök felvételei. Ha érdekel és több infót szeretnél látogass el az oldalra.


Csillag Születik tehetségkutató 2011-ben is!

Csillag Születik tehetségkutató műsor immáron harmadik évadjával jelentkezik a kedves nézőknek. Az idei nagy felfedezettekkel Ördög Nóri és Nagy Sanyi már sokat beszélgetett a háttérben.