Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Zene - Komolyzene
2010. március 04. csütörtök, 22:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapjaBirta Gábor az első kontratenor a 125 éve fennálló Magyar Állami Operaház színpadán. Már külföldi tanulmányai alatt számos darabban feltűnt. Fiatal kora ellenére vendégszerepelt már Németország több pontján és Svájcban is. Magyarországon 2009-ben debütált Georg Friedrich Händel: Xerxes c. vígoperájában, amivel a szakmai kritika és a közönség maradéktalan elismerését elnyerve hangfajának legrangosabb hazai képviselőjévé vált. Legfőbb küldetésének érzi, hogy a barokk hagyományok ápolásán túl minél nagyobb teret nyerjen e spirituális hangfaj számára, akár más előadói eszközök vagy műfajok keresztezésével. Ebből a kísérletezésből született meg első estje "A Händel-legenda" és a jövőben továbbiakat tervez.


Az oldal URL-je: Birta Gábor kontratenor

Az oldalt beküldte: Birta Gábor


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Hip Hop Boyz retroshow

A Hip Hop Boyz hivatalos weboldala ritkaságokkal, fórummal és exkluzív tartalommal a regisztrált tagok számára

Madonna - rajongói oldal

Madonna (Madonna Louise Veronica Ciccone) rajongói honlapja, magyar nyelven. Hírek, érdekességek, képek, videók, stb. folyamatos frissítéssel.

Gyorssegítség gitártanuláshoz

Akkordok, szöveges tabulatúrák (Guitar Pro-k is kifilmezve), már több mint 1500, naponta új számokkal frissülve. Segítség a gitár tanuláshoz akár online is. Kérésre is teszek fel tabulatúrákat. Nincs emelt díjas SMS, csak zene!