Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Zene - Komolyzene
2010. március 04. csütörtök, 22:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapjaBirta Gábor az első kontratenor a 125 éve fennálló Magyar Állami Operaház színpadán. Már külföldi tanulmányai alatt számos darabban feltűnt. Fiatal kora ellenére vendégszerepelt már Németország több pontján és Svájcban is. Magyarországon 2009-ben debütált Georg Friedrich Händel: Xerxes c. vígoperájában, amivel a szakmai kritika és a közönség maradéktalan elismerését elnyerve hangfajának legrangosabb hazai képviselőjévé vált. Legfőbb küldetésének érzi, hogy a barokk hagyományok ápolásán túl minél nagyobb teret nyerjen e spirituális hangfaj számára, akár más előadói eszközök vagy műfajok keresztezésével. Ebből a kísérletezésből született meg első estje "A Händel-legenda" és a jövőben továbbiakat tervez.


Az oldal URL-je: Birta Gábor kontratenor

Az oldalt beküldte: Birta Gábor


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Megasztár portál és hírgyűjtemény

Gyere és csatlakozz te is a Megasztár közösségébe, légy te is részese a nagy legendának. Akár belőled is sztár lehet. Megasztár zenei hírportál rengeteg videóval és cikkel.


Flash Night - Internetes Rádió

Ha éppen unatkozol, vagy csak szeretnél jó számokat hallgatni akkor itt az idő! A 80's évek zenéitől kezdve a dubsteppig mindent hallhattok a rádióban! A kívánság műsor alatt pedig te is kérhetsz számot! Ne habozz!


Feeling Együttes - Esküvői zenekar, party zenekar

Party zenekart keresel esküvőre, rendezvényekre? Kérlek nézd meg a zenekar weblapját! Hallgasd meg a demó felvételeket! Nézd meg a zenekar videóit amelyek esküvőkön, bálokon, falunapokon készültek!