Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Zene - Komolyzene
2010. március 04. csütörtök, 22:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapjaBirta Gábor az első kontratenor a 125 éve fennálló Magyar Állami Operaház színpadán. Már külföldi tanulmányai alatt számos darabban feltűnt. Fiatal kora ellenére vendégszerepelt már Németország több pontján és Svájcban is. Magyarországon 2009-ben debütált Georg Friedrich Händel: Xerxes c. vígoperájában, amivel a szakmai kritika és a közönség maradéktalan elismerését elnyerve hangfajának legrangosabb hazai képviselőjévé vált. Legfőbb küldetésének érzi, hogy a barokk hagyományok ápolásán túl minél nagyobb teret nyerjen e spirituális hangfaj számára, akár más előadói eszközök vagy műfajok keresztezésével. Ebből a kísérletezésből született meg első estje "A Händel-legenda" és a jövőben továbbiakat tervez.


Az oldal URL-je: Birta Gábor kontratenor

Az oldalt beküldte: Birta Gábor


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

X-faktor 2011

X-faktor rajongói klub a nagy közösség számára, ahol megírhatod véleményedet és megtudhatod a legfrissebb információkat, megnézheted a legújabb videókat. X-faktor 2011-ben is.


Esküvők, zenés rendezvények, felnőtt-, és gyermekműsorok

Esküvők, családi-, és vállalati rendezvények, felnőtt-, és gyerekműsorok igényes és hangulatos zeneszolgáltatója. Óriási, műsor, igazi bulizós dalok az ország egész területén. Nyugdíjas és gyerekműsorok minden alkalomra.


Horváth János zenész, zongorista, lakodalomba, esküvőre igényes élőzene

Vállalom, lakodalmak, esküvők, családi céges és egyéb rendezvények színvonalas zene szolgáltatását, ithon és külföldön egyaránt tekincse meg honlapom és bizalommal forduljon hozzám,