Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapja

Zene - Komolyzene
2010. március 04. csütörtök, 22:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Birta Gábor kontratenor, a Magyar Állami Operaház magánénekesének hivatalos honlapja. Életrajz. Eseménynaptár. Média. Kritikák. Sajtó. Galéria. Kapcsolat. Vendégkönyv.


Birta Gábor kontratenor hivatalos honlapjaBirta Gábor az első kontratenor a 125 éve fennálló Magyar Állami Operaház színpadán. Már külföldi tanulmányai alatt számos darabban feltűnt. Fiatal kora ellenére vendégszerepelt már Németország több pontján és Svájcban is. Magyarországon 2009-ben debütált Georg Friedrich Händel: Xerxes c. vígoperájában, amivel a szakmai kritika és a közönség maradéktalan elismerését elnyerve hangfajának legrangosabb hazai képviselőjévé vált. Legfőbb küldetésének érzi, hogy a barokk hagyományok ápolásán túl minél nagyobb teret nyerjen e spirituális hangfaj számára, akár más előadói eszközök vagy műfajok keresztezésével. Ebből a kísérletezésből született meg első estje "A Händel-legenda" és a jövőben továbbiakat tervez.


Az oldal URL-je: Birta Gábor kontratenor

Az oldalt beküldte: Birta Gábor


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

RadioActive Karaoke

Mindent ami egy sikeres karaoke bulihoz kell, a RadioActive Karaoke-nál megtalálsz, legyen az fény-, hang- vagy színpadtechnika, minden igényedet kielégítve állunk rendelkezésedre.


Horváth János zenész, zongorista, lakodalomba, esküvőre igényes élőzene

Vállalom, lakodalmak, esküvők, családi céges és egyéb rendezvények színvonalas zene szolgáltatását, ithon és külföldön egyaránt tekincse meg honlapom és bizalommal forduljon hozzám,


Feeling Együttes - Esküvői zenekar, party zenekar

Party zenekart keresel esküvőre, rendezvényekre? Kérlek nézd meg a zenekar weblapját! Hallgasd meg a demó felvételeket! Nézd meg a zenekar videóit amelyek esküvőkön, bálokon, falunapokon készültek!